Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatne Serwery Na Których Gracie.

iRokushou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

mi też się włączało okienko patchera, wywaliłem go i chodzi normalnie

ok wywaliłem patcher i ciul ... teraz po kliknięciu start game się nic nie dzieje ....

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@2xup

no wiesz ja też tak miałem ale to dlatego, że próbowałem odpalic przez v83 xD , ściągnąłem localMS v88 i wszystko ok

@up

mój nick niezmienny ShatterPL

deidara2.png

Opublikowano

Może mi ktoś pomóc? Kiedy klikam wpisuje login i hasło wpisuje login i wyskakuje jakiś błąd i można kliknąć wyślij raport o błędach albo nie wysyłaj. Kiedy kliknę nie wysyłaj wyskakuje okienko jakby serwer był offline :/ Wyłączyłem zaporę systemu windows i antivirusa i nic :/

pryn246.png

Opublikowano

localms.net

wiem że exp chyba x50 jest ;)

ale kuźwa stronka mi tak muli ze szok, od 0.5h szukam jak się połączyć itp. i wszedłem w 5 tematów na forum dopiero ...

Opublikowano

Mi też tak muli, do tego jest nowy client z działającym MG u Evana i znów nie mogę pograć. Jak ktoś może to proszę o reupload tego nowego na taką stronę jak dał Lenart.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

mam pytanie mam intall ver 88 Maple Story / mob.wz / Localmv88.exe /

i teraz pytanie niewiem co robie zle ale poprostu nie wchodzi mi niemoge zagrac na LocalMS ? :D niech ktos napisze w punktach jak to zrobic najlpeiej xD niewiem co knoce ale na v83 jak grałem bo sie wkurzylem ze v88 nie wchodzi to szlo normlanie ;<

30364378.png

Opublikowano

iRoku, ale cliuent jest ten sam, ja sobie poradziłem z tym problemem a nowego nie sicągałem ;)

Opublikowano

Jeden GM mówił, że jest nowy client z mniejszymi DC itp. Więc nie wiem czy to prawda, do tego ci GM'i to chyba sobie kpią, pytam się kilku, od nikogo odpowiedzi nie dostałem...

A ty poradziłeś sobie z jakim problemem? MG u Evana?

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

PARANOJA !!! Chciałem zainstalować Frameworka 4.0 ale nie mam miejsca na C: OMFG.

@edit

Użyłem CCleanera i woila 500 mb się zwolniło ; d mam nadzieje, że to pomoże.

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

nie, po prostu się łączyło mi się z priv, i chciało go patchować ciągle ;)

Opublikowano

A mi się teraz nie włącza konto. Włącza się gra, ale na ekranie logowania wyskakuje błąd; "You have been disconnected from the login server" czy coś takiego, muszę pokombinować.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

ja mam tylko taki problem wszystko łądnie gładko ale jak do momentu Patchowania sie robi to jest lipa :P Wiec sprubowałem sił i usunołem pliki patchowania no teraz ;d patrze a tutaj

Kilkam Local MS v88 klikam Login Wtedy klikam STARTGAMe no Hshield sie pokazuje ładnie cacy a potem nic pustka nic sie nie dzieje Co wy zrobiliscie w takim przypadku ? Podzielcie się posiłkiem chcialem see pograc a tutaj tyle roboty a juz bana dostalem na MoograMS ;d bo chcialem szybko dobic do 30lvl xD

30364378.png

Opublikowano

Tak to jest jak się robi serwer na odwal, tylko żeby być pierwszym na nowej wersji MS... Wszystko niedopracowanie. Jak ktoś ma zainstalowanego .Net 4.0 to niech powie czy też ma problemy.

Ja teraz tylko czekam na NidoMS, tam się nie spieszą, tespia ruszyła, więc za te parę dni dostaniemy serwer bez takich problemów jak tutaj...

A na konto swoje nie mogę się dalej zalogować, na nowe mogę, a Moongra v88 na razie nie działa.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

ja mam tylko taki problem wszystko łądnie gładko ale jak do momentu Patchowania sie robi to jest lipa :P Wiec sprubowałem sił i usunołem pliki patchowania no teraz ;d patrze a tutaj

Kilkam Local MS v88 klikam Login Wtedy klikam STARTGAMe no Hshield sie pokazuje ładnie cacy a potem nic pustka nic sie nie dzieje Co wy zrobiliscie w takim przypadku ? Podzielcie się posiłkiem chcialem see pograc a tutaj tyle roboty a juz bana dostalem na MoograMS ;d bo chcialem szybko dobic do 30lvl xD

hah też to miałem ale uruchomiłem jako Administrator i działa dobrze ;) (gdyby nie laggi, bugi itp) ....

Opublikowano

Może mi ktoś pomóc? Kiedy klikam wpisuje login i hasło wpisuje login i hack shield się załaduje wyskakuje jakiś błąd i można kliknąć wyślij raport o błędach albo nie wysyłaj. Kiedy kliknę nie wysyłaj wyskakuje okienko jakby serwer był offline :/ Wyłączyłem zaporę systemu windows i antivirusa i nic :/ Mam frameworka 4.0

pryn246.png

Opublikowano

@Athlas

Tutaj nie ma spamu, a temat jest w tym dziale bo tak mi się podoba, to nie ty tu jesteś moderatorem i nie będziesz mi mówił co mam robić. Po za tym, za napisanie tematu w innym dziale daje się ostrzeżenie słowne, później dopiero warna, a w ostateczności bana.

@Top

Mi już konto działa, można dalej grać, pewnie trzeba było zwykłego resetu serwera. Pisać do iEiven.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

jeśli ktoś niema skilli Evana DB to proponuję iść pogadać z taką npc kolo gagi ;) nie wiem jak sie nazywa

Opublikowano

Może założymy jakąś gildie? :D Bo widzę, że coraz więcej polaków na serwerze, a dokładniej ludzi z MPCForum :P

Nazwe już wymyśliłem - MPCForumPL. Jeśli komuś nie pasuje, niech poda swoją porpozycję :D

Potrzebujesz Leecha? Pisz do mnie! :P iSellHeal.

Opublikowano

mam problem niewiem czy ktos tez go mam

mianowicie jak wszystko git ładnie wchodze do gry i wpisuje PIN wciskam OK wchodzi ale zaraz potym sie gra wyłacza i nieznam zadnego powodu ;P mial ktos podobnie ?

30364378.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...