Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatne Serwery Na Których Gracie.

iRokushou

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pan dostał bana na zawsze, możesz sobie mnie wyzywać, i tak na to leję, bo i tak mam cię w dupie, bo jestem lepszy.

Moda mam za to, że byłem tu najlepszy i nikt nie nadawał się na moda bardziej ode mnie, po za tym spytaj się Mlodego.

@Moongra

Nick Rock, dexless DB z Timeless Weaponem xD

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Pryn spróbuj wyłączyć anty-vira przy ściąganiu clienta (nie gry, CLIENTA(czyt. MoongraMS, LocalMS. Nie MSsetup)) i włączaniu go.

Dalej to samo ;/ Wywaliłem starego klienta, wyłączyłem anti virusa i pobrałem klienta od nowa i dalej to samo ;/ Ma ktoś inny pomysł?

pryn246.png

Opublikowano

jeśli win 7 albo vista to uruchom jako administrator

Opublikowano

Czyli, że wszyscy teraz grają na Moongrze? Ciekawe ile pociągnięcie... ; d Ja prawdopodobnie zacznę grać dopiero w sobote albo niedziele.

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

jeśli win 7 albo vista to uruchom jako administrator

Mam xp :rolleyes: Jakieś inne sugestie? Bardzo chciałbym pograć.

pryn246.png

Opublikowano

@moongra

narazie zamknęli beta v88, przez tych downów którzy ciągle smegowali, narazie wrócili na v83, v88 będzie jak bugi usuną

deidara2.png

Opublikowano

no to zle :P debiles z graczami szybciej bugi by znalezli:<

;P ale co poradzic

Bartek grasz na v83 tez ? i mam pytanie jaki server jert najlepszy bo teraz niewiem

DestinyMS / MoongraMS / LocalMS bo sie na tych 3 ;o jakos i mysle ze temat ten jest juz nie potrzebny ? lepiej bylo by go przeniesc do dzialu Private Server?

30364378.png

Opublikowano

@up

nie chce mi się zbytnio zaczynac na v83 skoro jak wróci v88 pewnie wipe charów znowu zrobią, a co do najlepszego serwa to został tylko local na v88, ale zabugowany <_<

deidara2.png

Opublikowano

Ja tam nadal gram na LocalMS, bugów żadnych nie doświadczyłem, no może poza niedziałającymi 2 skillami(ale to buffy takie sobie) u Evana. Zero DC, zero lagów itp.

Pisać teraz do Eiven, bo znów na Evanie gram(IL już #1 w ranku IL'i xD).

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

no nie wiem czemu ale ja na LocalMs dalej mam laggi, dc na chwile i jak zrobiłem evana to mam 32 str po zrobieniu 1st joba o.0

Opublikowano

Bo to jest taki bug, po zrobieniu joba u Evana ap się nie resetuje, wystarczy wpisać @str -28 i to wszystko. Wystarczy pomyśleć trochę.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

Może i nie ma DC ale od tego robią się lagi, po prostu dropy za długo się doczytują jak jest ich dużo, problem może być też jeżeli używa się Tubi i zbierze się za dużo itemów na raz. Po za tym jest świetnie.

A no i może podajcie swoje nicki.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

Bo to jest taki bug, po zrobieniu joba u Evana ap się nie resetuje, wystarczy wpisać @str -28 i to wszystko. Wystarczy pomyśleć trochę.

jak o pisałem to dostawałem D/c ;D i tak dalej jest xD

Opublikowano

Nie wiem co wy macie za problemy, ja już nie mam żadnych, były tylko te Errory 38, ale to ludzie DC'owali wszystkich ludzi, ale GM'i już ich zbanowali. A teraz zero problemów, już 2 postacie 130+(Evan i I/L) i teraz prawie 70lvl Buccaneer. Polecam robić te postacie które są już dopracowane. I nie zapominajcie, to tylko beta.

Lenart podaj nick, albo dodaj do bl iSunrise.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

może juro ;) mi się pokazuje, to odsłonił koniec pliku często, co jakieś 5-10 min gry ...

Uczeń
Opublikowano

A co mam zrobić jak po w wpisaniu pic dc mam ?

wczoraj jeszcze do 24 gralem a dzisiaj juz cos takiego mi sie dzieje ?

Opublikowano

Sprawdź na forum LMS w FAQ, coś powinno być, nie tylko ty masz takie problemy, więc na forum powinno być to opisane.

@Lenart, po prostu ktoś Cię DC'uje(down jump jest zbugowany i po prostu ktoś DC'uje wszystkich, albo żeby odzyskać spota).

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

A co mam zrobić jak po w wpisaniu pic dc mam ?

wczoraj jeszcze do 24 gralem a dzisiaj juz cos takiego mi sie dzieje ?

Nie dostałeś czasem MAC Bana? :P

Opublikowano

Na moongrams nie można zrobić 2nd joba u pierwszych profesji....

Edit. Mam problem. Zrobiłem Arana, wszystkie questy i nie moge wydostać się z Rien do Victorii. Podchodzę do tego pingwina Puro czy jakoś tak i klikam na niego a on nic nie odpowiada ;/ Pomoże ktoś?

Opublikowano

Użyj komendy @cody, wtedy będziesz mógł się przedostać na każda mapę.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

Ja tam gram na Local, jak dużo ludzi by grało bardziej na stałe to można by było jakąś gildię zrobić. Ale jak gram sam to ...

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

@rok

mi się już local znudził dobiłem 111 tym DB i dalej nie ma co robic

@top

znowu otworzyli moongre, więc narazie bd grał tam nick -ShatterPL

deidara2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...