Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatne Serwery Na Których Gracie.

iRokushou

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam takie coś że wyskakuje okienko wpisuje login i hasło i klikam login. Hackshield się łąduje i wyskakuje raport o błędach i można kliknąć wyśli albo nie wysyłaj, a po tym wyskakuje takie okienko jakby serwer był wyłączony :/ Też tak macie?

pryn246.png

Opublikowano

Ja tak mam i nie wiem co zrobić, a na stronce widać, że coraz więcej ludzi wbija na server. JAK ?

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

Bo mi się tak podoba, przeniosę jak już się dużo ludzi wypowie. A tutaj jest największa oglądalność.

fail-photo.jpg

@up. to był by idiotyzm z ich strony...

@btw pobieram Local Ms jak ktoś chce pogadać/ pograć to IGN: Lenart albo 1Lenny

Opublikowano

Omg, ale mnie wkurzają te hostingi, nic nie mogę ściągnąć. Super po prostu. Do tego pewnie teraz server check jest i nie można na stronę wejść...

Jak ktoś może to poproszę clienta LocalMS na sendspace.pl

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

hehe tylu ludzi próbowało się zalogowac że stronka wybuchła :)

@up

najlepiej ściągac z torrenta, nic ci nie przerwie

deidara2.png

Opublikowano

Nie umiesz czytać? Clienta LocalMS, a nie MapleStory v88 bo to już mam.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Myślisz, że nie czytam postów? Jakbym ściągnął z tego hostingu to już bym nie prosił o reupload.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

ok iRoku poczekaj aż stronka znowu będzie działać i Clienta dam Ci na pw

prosze.

http://www.multiupload.com/G8UCZPIXJ0

Opublikowano

Nie wiem, ale z byle jakiego hostingu jak zacznę pobieranie to nic nie idzie. Musze coś z netem zrobić...

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

to powiedz z jakiego możesz ściągać jak nie to napisz do mnie na gg 8298384 i przez gg wyślę ;D

Opublikowano

Dobra udało mi się jakoś przez Operę ściągnąć i działa, jak ktoś nie może zagrać, to wklejcie to do folderu z gMS v88, uruchomcie, w Settings wybierzcie MapleStory.exe z tego folderu, zaznaczcie takie okienko u góry i kliknijcie Save, później wpisujecie Login i Password(ten ze strony LocalMS), klikacie żeby zapamiętywało, klikacie login i po chwili włącza się MS(na ekranie logowania musicie trochę poczekać, program sam zaloguje was do gry). Dodawajcie do BL postać mojego brata, ja sobie później może zrobię, nick: iElven.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

Roku,a tobie pojawia się to okienko z play a potem ten guard? Mi się to pojawia, a potem error z sc o.O

Opublikowano

Nie, włącza się okienko z Play, klikam, ładuje się HS i po chwili gra działa normalnie oO

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

Ehh.. Pewno anty-vir mi blokuje połączenie i nie mogę się połączyć... A nic z tym nie zrobię bo mam ESET i jeszcze hasło załozone an tym -.-.

Opublikowano

hmm a ja mam takie pytanie. Jak zrobic DB na localMS, bo w @spinel nie ma opcji DB, a na ems jeszcze nie ma więc nie wiem

deidara2.png

Opublikowano

@up

masz mnie za idiotę? o.O

przy wyborze chara wybieram DB, ale jestem beginnerem a w @spinel nie ma opcji awansowania na DB

deidara2.png

Opublikowano

Lol odpowiedziałem na to co napisałeś o.O

"Jak zrobić" to nie to samo co "Jak awansować"

Odpowiedziałbym ci gdybym wbił na serva o.O.

Opublikowano

pewnie tak jak na GMS, wbijasz 10 lvl (jak normalnym thiefem) idziesz do kerning, i przed wejściem do tej kryjówki Dark Lorda stoi taki koleś, jest to nowy npc. będzie stał koło nowego portalu, musisz z nim pogadać

filmik z KMS

@edit...

lol mi się też włącza okienko patchowania ...

Opublikowano

@DB

Żeby zostać DB musisz wbić 10lvl, normalnie w Spinel zostać Thiefem(Rogue), bo DB to normalny explorer, a na 20 lvlu idziesz do tej lokacji co jest pokazana w tym filmiku(Fusion Bar, wchodzisz do niej w teleporcie nad Dark Lordem), klikasz na NPC i jesteś DB. Blade możesz kupić u Mong'a w Kernig(ten co wyrabia itemy w normalnym MS).

Niestety ale skille, do których są potrzebne skill booki z CS'a nie działają i to utrudnia granie(szczególnie Evanom - brak MG).

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...