Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatne Serwery Na Których Gracie.

iRokushou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja polecam MoongraMS dużo mniej lagów i bugów niż na tym local i właśnie weszli na v88, pisac w grze ShatterPL mogę kogoś podexpic

deidara2.png

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pryn spróbuj wyłączyć anty-vira przy ściąganiu clienta (nie gry, CLIENTA(czyt. MoongraMS, LocalMS. Nie MSsetup)) i włączaniu go.

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

No mi już konto działa normalnie, więc można grać, dużo się zmieniło, można już wymieniać LP's(Vote) na NX itp. u Gagi, jest max mastery skill, trzeba kliknąć na Rooney'a w Henesys, Evan działa dobrze, chyba tylko 2 skille u DB nie działają.

Najbardziej wkurzające jest okienko pop-up z Eventem po Koreańsku, ale i na to znalazłem sposób, wystarczy nie wyłączać okienka, przesunąć je np. w dolny prawy róg ekranu żeby go nie było widać, potem kliknąć gdziekolwiek na ekranie i już można się poruszać, atakować itp. ponieważ okienko więcej się nie otwiera bo jest już otwarte.

Jak by co to dodawać do buddy iEiven, albo Eiven, ale teraz na tym pierwszym gram(ja i mój brat).

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

mam problem niewiem czy ktos tez go mam

mianowicie jak wszystko git ładnie wchodze do gry i wpisuje PIN wciskam OK wchodzi ale zaraz potym sie gra wyłacza i nieznam zadnego powodu ;P mial ktos podobnie ?

a dostałeś na tym serwie bana? jeśli tak to dostałeś bana na MAC i nie będziesz się mógł zalogować na żadną postać. Jedynym rozwiązaniem jest Hide My Mac ^.^

Opublikowano

By the way, działa wam MoongraMS v88 Beta? Ja gdy klikam login wyskakuje mi okienko z napisem: Error processing your login, database might be down. Ma ktoś coś takiego?

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Mam taki probrem Pobralem MapleStory v.88 i LocalMS Client  Jak wlaczam LocalMS v 88 Loguje sie to wyskakuje mi take cos  Please edit the path to your maple story client

I nie moge sie zalogowac ; /

Post 100 Complete

Post 150 Complete

Post 200 Loading

Post 300 ErroR

xDDaj [+] Nie zaszkodzi ci ; D xD

Opublikowano

@up

też to miałem, ale zaznaczyłem run maple story automatically i wszystko ok

@2x up

mi działa moongra i wg mnie jest o niebo lepsza od locala udało mi się wbic 89 lvl bez d/c a na localu nawet 9 nie dało rady, pozatym na moongrze u DB tylko 1 skill nie działa i to w dodatku dupny

deidara2.png

Opublikowano

iRokushou To znaczy, że serv jest off. Tak samo miałem na localu, ale raczej się nie pogram na żadnym z nich choć bardzo bym chciał <cry>

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

a dostałeś na tym serwie bana? jeśli tak to dostałeś bana na MAC i nie będziesz się mógł zalogować na żadną postać. Jedynym rozwiązaniem jest Hide My Mac ^.^

nie dostałem bana niestetyt ale ;P znaczy to jest wkurzajace bo czasami wbije a niedostalem jeszcze na LocalMS BANA!!! ;d tylko na mongra ;d na v83 xddd ;

To waszym zdaniem jest lepsze MoongraMS czy LocalMS ?!?!?

;d bo niewiem na ktorym czitowac :D

30364378.png

Opublikowano

Nie hackuj na żadnym, nie opłaca się, bo i tak bana dostaniesz. A który jest lepszy, to zależy, MoongraMS dość szybko się pojawił jako pierwszy w v83, LocalMS ma swoje lata(drugi PS do MapleStory, założyli go ludzie ze stuffu OdinMS), ale według mnie dobry, ja nie mam żadnych DC(może czasami) itp. Wszystko na forum jest opisane, jak trzeba zainstalować całą grę żeby dobrze działało, jeśli wam nie działa to nie wina serwera tylko wasza. Ja tam gram na Local, a na Moongra v88 nie mogłem się dostać, cały czas wyłączony jak chcę wejść.

@ I nadal Moongra nie działa...

@ pati13220

Wejdź na forum i przeczytaj odpowiedni temat, albo wklej clienta Local do folderu z MS v88, otwórz ten plik i w settings podaj ścieżkę(ang. path) do pliku MapleStory.exe z folderu MS v88, zaznacz żeby automatycznie ci włączało i wtedy powinno działać.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

no i localms przestało mi działać, przerzucam się na moongraMS jeśli ktoś chce moje konto z bodajże 69 DB proszę pisać na pw ;)oddam za darmo

Opublikowano

Dobra chciałem zagrać na MoongraMS, ściągnąłem nowego clienta, wszystko się włącza, ale podczas logowania wyskakuje okienko "Logins is are disabled", może to mieć związek z banem?

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

hmm ja problemów z moongrą nie miałem żadnych, a z banem na pewno to nie ma związku chociaż mogli an chwilę serwa wyłączyc bo się NPC sypały

deidara2.png

Opublikowano

mi pokazuje coś tam z database, albo się nie loguje... przycisk log in jest wciśnięty i lipa, pogram sobie za miesiąc jak już będą stabilne, teraz moje konto ma kuzyn ;D

Opublikowano

Może teraz(ja wcześniej praktycznie zero lagów i DC, a teraz i tak SC jest), ale chociaż na Local działa Evan, a na Moongra w końcu się zalogowałem, zrobiłem Evana i przy każdym lvl upie, dodaniu punkt w skill DC i error: Osiągnięto koniec pliku.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

Mam problem. Instaluję maple story v88 i przy instalowaniu Moroh.wz wyskakuje mi taki komunikat : "An error occurred during instalation. Please try agian" Co robić?

Opublikowano

@Up

Niestety ale nie wiem.

@Moongra

Ok, prawdopodobnie naprawiają tego buga, ponieważ nie można się zalogować, poczekam trochę i znów zagram.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

ja mam ShatterPL moge podexpic i trochę kasy dac na początek, a SC robią pewnie dlatego, że najważniejszy npc się zrył z itemkami

deidara2.png

Opublikowano

ja mam nick Soran .

ale holera jasna mam problem z tym logowaniem czasem wbijam albo i nie to jest denerwujące Jak wybieram postac i PIN wpisuje i Wbijam to sie zaraz wylacza gra :<

30364378.png

Opublikowano

@up

czytaj posty wyżej jednym działa innym nie, mi działa cały czas próbuj reinstalowac

deidara2.png

Opublikowano

@irokushou

Makin zafundował mi darmowe wakacje! Nie wiedziałem, że mogę wygrać! Nawet się nie zgłaszałem. Dziwne... wyczuwam w tym podstęp... nie to nie może byc nic złego!

Pozdrawiam,

Athlas

reflink

Opublikowano

@irokushou

Nie mówiłem co masz robić, ale wygląda na to że jesteś zerem na tym forum. Nic nie dodajesz, tylko banujesz za spam ( a sam robisz takie tematy ). Nie wiem kto i dlaczego dał ci moderatora, bo jesteś najgorszym jakiego tu widziałem. Prawda, nic nie dodaje, bo nie musze dzielić się moimi priv haxami z tym żałosnym forum na którym uważasz sie za guru którym nie jesteś, nie masz nic do gadania w tych sprawach. Znajdz sobie zajęcie...

bez pozdrowień jesteś pizdą

Athlas

Przykro mi to mówić, ale twój czas minął.

@Moongra

wie ktoś kiedy koniec Bety? :O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...