Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Prośby, Problemy, Pytania

Piomal16

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 220
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem gdy otwieram Launchera eterni to mi sie patchuje i w koncu wyskakuje błąd Failed patch download file czy cos takiego mozecie mi pomoc ?

Opublikowano

A szukałeś w ogóle odpowiedzi, czy nie patrząć na nic napisałeś tego posta?

http://www.mpcforum.pl/topic/326509-poradnik-faq-najczestsze-pytania-problemy/

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

1 Pytanie: Czy po zniszczeniu m16 lub m700 (snajperki) dostane za każdą broń 16k GP?

2 Pytanie: Czemu jak ganiam z m12's to pokazuje mi się znaczek jak bym zabijał z shotgun'a ? (dodam zaraz SS)

Dzięki Daminator .Leci +

Opublikowano

Ad 1. Odpowiedź: Jak niszczysz M16 bądź M700 nie płacisz za naprawę, a po całkowitym zniszczeniu razem zbierze się 16k GP(chociaż nie wiem czy tyle, jak na razie nie niszczyłem tych broni ;]). Nie jest to BONUS, który dostaje się w nagrodę za zepsucie broni :)

Ad 2. Odpowiedź: Nie musisz dodawać SS, wiem o co Ci chodzi. Coś takiego pokazuje się, ponieważ M12s to SMG, a SMG zalicza się do odznaczenia Scout, tak samo jak i zabójstwa z Shotguna i pistoletów B)

5381235_2_1.png

postremus.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przy HGWC nie mam zero reakcji pomozecie ? PLS jak co to pisac na PW albo pod postem bd plusy;]

x

Opublikowano

Witam mam takie pytanie.

Czy można wysłać drugiemu graczowi jakieś bronie lub kasę ??

Pytam się ponieważ jeden gracz(Kraj Egipt) z którym grałem pisał mi cały czas "Send scar light please"

a później dwóch innym pisało coś ze zamieni się awm na m4. Z góry Dziękuje za pomoc

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć mam problem . Otóż gdy uruchamiam gre ekran nie pokazuje mi się na cały monitor tylko robi mi się małe okienko . W opcjach mam ustawione full ale to nic nie daje.;/ Jak wiecie jak zrobić full ekran to napiszcie.

Opublikowano

Siemka . Dzisiaj chcąc zagrac w CFa wyskoczył mi taki błąd Xtrap:

The access to X-Trap patch server is unstable or X-Trap update wans't able to run properly. Please restart game .

Od razu mówię , że reinstallowałem cfa i włączałem go kilka razy i za każdym razem tak samo .

Zbieram PLUSY

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swój opis

Opublikowano

Witam

mam problem gra mi sie nie włącza i wyskakuje mi błąd File is Changed : W[2007] L[2] czy ktos wie co można z tym zrobić, jak to naprawić ?

naruto.pl.gif
Opublikowano

Wie ktoś jak można wysłać z jednego konta na drugie zp ? Nie chodzi mi o kupienie dla kogos prezentu tylko przekazanie zp.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siema ma ktoś kąto 1 lvl na zbyciu dał bym za nie limit + albo - pisac na pw albo tutaj :]

Ps kąto na globallu nie na eu i żeby działało

drzewou.jpg

by nn49261111

POMOGŁEM WZBOGAĆ MNIE O PLUSIKA ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...