Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Udobot Spol By Atrox (Problemy - Tutaj)

Atrox

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 420
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wyskakuje mi takie coś Wam też:

The Invisaible Bonus Box Codes have to be updated please wait untill we update them. This is for your Accounts Safety.

Opublikowano

mam taki problem bocik działa ale później jak włączam dark normalnie i daje na cały ekran to mam takie szare paski po prawej stronie i nadole

02758850976702993171.png
Opublikowano

(...)

@Edit: SHD czyli Shield to jest osłona niestety nie mogłem tego spolszczyć bo to leci z servera

Hahaha 'leci z servera' haha jak ty palniesz jakąś głupotę to mi się śmiać chce ;P Lepiej zapisz się do jakiegoś kabaretu..=D

Altrox mozesz dac nowa wersja ? bo mowiles ze dasZ :P mi wciaz ten sam blad : p

Nie ma nowej, jest tylko scrackowana 3.0.3 ale sam nie wiem co oni z nią zrobili (ważne że mi działa na serwerze apache).

mam taki problem bocik działa ale później jak włączam dark normalnie i daje na cały ekran to mam takie szare paski po prawej stronie i nadole

Nie trzeba było bawić się rolką myszki w oknie gry.

wyskakuje mi takie coś Wam też:

The Invisaible Bonus Box Codes have to be updated please wait untill we update them. This is for your Accounts Safety.

Też, to znaczy że bot nie ma uaktualnionego kodu MD5 - bo on sprawdza tylko i wylacznie ten kodzik. Samą listą h-boxów zajmuje się tvirus (chyba). Jesliby bot sie tym zajmowal - to by nie było tego komunikatu, ale może przecież zrobic to błędnie i co wtedy ? Rzal i bul.

a mi nie działa bot już od godziny nie moge go odpalic albo dluzej ;/

pisaliscie coś o tym zeby postawic na własnym serwerze: http://www.darkfans.aq.pl/udobot.html

ale też nie działa ;/

Działa działa bo sam to pisalem.

Jak nie to uzyj poradnika k@mela.

Moj jest lepszy (może nie chodzi o opis), bo:

- ma scrackowana wersje udobota 3.0.3 (mi na 3.0.2 nie dzialalo, nie wiem dlaczego)

- załączyłem gotowego apache z plikami serwerowymi

- wrzuciłem lepszy programik do obróbki h-boxów (można skopiowac je a potem wyciąć!! lepsze niż ręczne przepisywanie...).

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Działa działa bo sam to pisalem.

Jak nie to uzyj poradnika k@mela.

Moj jest lepszy (może nie chodzi o opis), bo:

- ma scrackowana wersje udobota 3.0.3 (mi na 3.0.2 nie dzialalo, nie wiem dlaczego)

- załączyłem gotowego apache z plikami serwerowymi

- wrzuciłem lepszy programik do obróbki h-boxów (można skopiowac je a potem wyciąć!! lepsze niż ręczne przepisywanie...).

Czemu jak wchodzę na Twoją stronkę to wyświetla mi się tylko menu, ale żadnego tekstu;/

18706.png
Opublikowano

jak ustawić by bił mi streunery mam uciekaj gdy przeciwnik jest na mapie >0 co mam zrobić by je bił ? i jak edytować stworzony juz accound menager ?

Feel the beat!

Opublikowano

1. Jak masz tak ustawione, to powracasz do bazy od razu, gdy tylko na mapie pojawi się statek z innego sojuszu. "Ucieka ze względów bezpieczeństwa"

2. Żeby był streunery kliknij Plik -> Ustawienia -> Na dole masz pole Zabijanie. Zaznacz Zabijaj NPC. Teraz kliknij Selection niżej i wybierz na przykład Streunery tylko je zaznaczając.

3. Żeby edytować już ustawiony plik kliknij Plik -> Ustawienia. W okienku które wyskoczy wybierz File -> Load i wybierz plik z zapisanymi wcześniej ustawieniami, po edycji File -> Save

Opublikowano

Głu*ku nie pokazuje się swojego ID w sieci. Podam je do supportu i mam twoje pasy

Z pierwszym się zgodzę.

Drugą część tekstu mogę wyśmiać ;P

Support nie działa na zasadzie wymiany "oni otrzymują ID a ty konto właściciela".

A właściwie po co jest support?

- Legenda głosi że komuś kiedyś pomógł. Ale czy tak naprawdę jest? Wątpliwe...

=D

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

Opublikowano

hmm jest opcja ze bot ucieknie jak wróg jest w pobliżu... w pobliżu czyli gdzie ?:) i jak ustawiacie sobie enemies<0,1,2,3,4 czy 5 ?? bo na mapach x-1 nie ma tego problemu ale jak chce wyleciec na inna to juz moga byc wrogie firmy :)

Feel the beat!

Opublikowano

W pobliżu czyli bot bierze pod uwagę całą mapę i "patrzy" czy są na niej statki wroga.

Ja ustawiam zawsze enemies>0.

Opublikowano

dobra teraz 2 pytania :

on zbiera tylko te zółte cargo ?? (te moje) czy te szare ??

na którym konfigu lata domyslnie??

Pewnie że twoje cargo ;P

Co do konfiguracji, to lata na tej która jest -- nie zmienia się.

Czyli masz 1-szą konfiguracje to nadal będziesz miał 1-szą, nigdy się nie zmieni.

Da się coś zmienić aby nie wyskakiwalo ""Could not connect to UDObot server

Postaw serwera udobota na swoim komputerze.

Poradnik od K@mela:

http://www.mpcforum.pl/topic/225504-serwer-udobota-na-komputerze/

Opublikowano

czemu mi pisze "Could not connect to UdoBot Server!" co to znaczy?

To znaczy że nie może się połączyć z serwerem...

Po raz kolejny odsyłam do poradnika:

http://www.mpcforum.pl/topic/225504-serwer-udobota-na-komputerze/

Zrób to co tam pisze i już nie będziesz miał tego komunikatu.

Opublikowano

bocik wraca mi do bazy i tam stoi nic nie robiąc co jest?? konfe mi automatycznie też zmienia nie wiem jak

wyskakuje mi takie coś FLeeing to safa zone. Leci do bezpiecznej strefy(w moim przypadku do bazy na 2-1)i później tam czeka i nic stoi tak i gówn*

02758850976702993171.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...