Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Udobot Spol By Atrox (Problemy - Tutaj)

Atrox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Faflik, chamsko się zachowujesz, karzesz sobie pomagać, po takim zachowaniu wiele osób może nabrać do Ciebie niechęci i nie chcieć Ci pomóc. W tym ja nabieram takiego przeczucia. Jeśli działa Ci na jednym koncie, to na innym tez musi działać. Prawdopodobnie coś źle wpisujesz. Zaraz mi napiszesz że jestem noobem bo przecież napisałeś że Ci wszystko działa na głównym koncie. W takim razie polecam ORYGINALNE ANGIELSKIE FORUM tego bota, tam napisz o swoim problemie, to może Ci ktoś łaskawie odpowie, bo jak widać tutaj wszyscy są za tępi i nie potrafią czytać ze zrozumieniem.

• Odpowiedzi 420
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Faflik, chamsko się zachowujesz, karzesz sobie pomagać, po takim zachowaniu wiele osób może nabrać do Ciebie niechęci i nie chcieć Ci pomóc. W tym ja nabieram takiego przeczucia. Jeśli działa Ci na jednym koncie, to na innym tez musi działać. Prawdopodobnie coś źle wpisujesz. Zaraz mi napiszesz że jestem noobem bo przecież napisałeś że Ci wszystko działa na głównym koncie. W takim razie polecam ORYGINALNE ANGIELSKIE FORUM tego bota, tam napisz o swoim problemie, to może Ci ktoś łaskawie odpowie, bo jak widać tutaj wszyscy są za tępi i nie potrafią czytać ze zrozumieniem.

Wszystko wpisuję tak jak w głównym koncie ( ustawieniach ) oczywiście tylko inny SID i ID konta.

Co do "noob" to ja bym tak nie powiedział - bo te przezwisko jest chore dla mnie. Spróbuję na tym forum udo bota.. :)

Opublikowano

Faflik ja Ci życzę powodzenia xD

Ciekawe czy ktoś zrozumie jak napiszesz po angielsku np. ja nie mogę zrozumieć kiedy po polsku piszesz xD

Tak wszystko zmieszałeś ze przeczytałem 6x i nie wiedziałem o co chodzi ;) a Twoja "uprzejmość" w stosunku do osób które próbowały Ci pomóc pozostawia wiele do życzenia....

A teraz do rzeczy.

Atrox skoro wróciłeś to możne Ty wiesz co mam zrobić żeby ten bot nie łączył się z serwerem UDOBOTA.

Próbowałem coś zrobić przy pomocy tego Resource Hacka (czy jakoś tak) ale nic mi się nie udało...

Na necie tez szukałem ale nic nie znalazłem ;/

Oczekuje odpowiedzi i ze ktoś mi pomoże ;)

Pozdrawiam

NIGHT*TARGET

/reflink

Opublikowano

W tym momencie mam to samo właściwie już kilka razy tak się działo, ale potem działało bez problemów wiec chyba trzeba trochę poczekać ;) porostu bądź cierpliwy ;)

/reflink

Opublikowano

wcześniej mi działał a jak dzisiaj właczam to wyskakuje mi okienko z napisaem:The Invisible Bonus Box Codes have to be updated please wait we update them.This is your Accounts Safety

Jeju, szukaj ... Już to nie raz gdzieś pisałem...

Serwer UdoBota aktualizuje niewidzialne boxy. Musisz poczekać... ( Kody niewidzialnych boxów aktualizuje ) i jakaś nocka Ci zleci przez aktualizowanie..To dla twojego bezpieczeństwa.

Opublikowano

dobra a z tym co mam zrobić ????

Na ile ten ban ????

Kurw.... udobot jest nie doi wykrycia ??????

Szanowny(a) Graczu,

Dziękuję za wiadomość.

Na koncie o którym Pan(i) pisze doszło do naruszenia zasad OWH - wykorzystał Pan(i) błąd gry i/lub używano na tym koncie programów automatyzujących, co jest niedozwolone oraz obciąża dodatkowo nasze serwery.

Proszę zapoznać się z następującym linkiem:

http://pl.bigpoint.com/termsofuse/

W związku z tym na konto nałożono karę.

Nie przewidujemy możliwości anulowania/zmniejszenia tej kary.

Pragniemy również przestrzec, iż będziemy bezwzględni dla oszustów. W przyszłości konto może zostać ponownie ukarane lub całkowicie zblokowane (o ile właśnie to nie nastąpiło), jeśli nadal będzie dochodziło do nadużyć ze strony gracza.

W takim przypadku prawo do reklamacji nie przysługuje.

Dziękujemy za wybór naszych gier.

Z poważaniem,

Twoja Ekipa Bigpoint.

Opublikowano

Kolego normalnie kocham Cię (nie tak dosłownie B))Wcześniej pobrałem bota nie wiedziałem jak skonfigurować- nie działał ;P. Dzięki tobie mam takie łowy dzisiejsze:

A i na pozostałych 2kontach zarobiłem ok. 500k 100+ gg i po 10k uri+ :>

A na klan niestety tylko 300k wpłynęło nie całe :<

PS. Jak tak dalej pujdzie to ja dziś vege będę miał :P

poowy.png.

Opublikowano

Faflik ja Ci życzę powodzenia xD

Ciekawe czy ktoś zrozumie jak napiszesz po angielsku np. ja nie mogę zrozumieć kiedy po polsku piszesz xD

Tak wszystko zmieszałeś ze przeczytałem 6x i nie wiedziałem o co chodzi ;) a Twoja "uprzejmość" w stosunku do osób które próbowały Ci pomóc pozostawia wiele do życzenia....

A teraz do rzeczy.

Atrox skoro wróciłeś to możne Ty wiesz co mam zrobić żeby ten bot nie łączył się z serwerem UDOBOTA.

Próbowałem coś zrobić przy pomocy tego Resource Hacka (czy jakoś tak) ale nic mi się nie udało...

Na necie tez szukałem ale nic nie znalazłem ;/

Oczekuje odpowiedzi i ze ktoś mi pomoże ;)

Pozdrawiam

NIGHT*TARGET

Bardzo mi miło:) Do edytowania bota nie używaj resource hakera bo i tak nie obsługuje tylko Resource Tunera ;p i jest na forum poradnik który o tym mówi jak zrobic server UDO BOta na kompie

2rc8k5i.png

Opublikowano

Cześć mam problem, a raczej pytanie >.<. Dzisiaj sid mi zmieniał się chyba 3 razy ;o! U was też tak było? Teraz mi się zmienił wyskoczyło coś o aktualizacjach skrzynek dobra wziąłem ten nowy sid z 5kont zaktualizowałem dane logowania no i pach nie zdążyłem wszystkich kont włączyć i znów błąd o aktualizacjach skrzynek i znów sid mi się zmienił tzn pisze "Could not connect to the server" sid się zmienia bardzo często troszkę robi się to uciążliwe u was też tak jest?

@edit nic już z tego nie rozumiem 3 zaczęły działać a pozostałe 2 pisze could not connect to the server WTF? ;d

@edit dobra już all działa nie zmieniałem nic tylko odczekałem trochę i jest! :P

@EDIT No nie moge wszystko było git, a teraz z 9 kont "pracuje" tylko 1, a w pozostałych pisze waiting w strefie ochronnej ja już nie mam sił na tego bota ;<

Opublikowano

ja tez tak mialem a okazalo sie ze mam za duzo amunicji z energii wrot ktoras tam wywalilem i bylo ok

Ejj nie musisz wywalać :) Kup ten dodatek, który kupuje sam amunicję i ustaw na x1 i będzie Ci kupywał chociaż nie masz miejsca ;)

XXX

Opublikowano

Witam, mam taki problem sciangołem UDOBOT-a i normalnie włączam tam w ustawieniach sobie poustawiałem i zapisałem gdy naciskam start po 2 minutach wyskakuje komunikat ze nie mogę się połączyć z serwerem udobota. Czy nie jest to wina net famervork v. 2.0???

@EDIT Sciongnołem net famevork 3.5 i śmiga~!!!

Nie KlikajTEGO!!!

Chyba zbieram plusy taki ten guzik "+".

Opublikowano

Witam, mam taki problem sciangołem UDOBOT-a i normalnie włączam tam w ustawieniach sobie poustawiałem i zapisałem gdy naciskam start po 2 minutach wyskakuje komunikat ze nie mogę się połączyć z serwerem udobota. Czy nie jest to wina net famervork v. 2.0???@EDIT Sciongnołem net famevork 3.5 i śmiga~!!!

To nie jest wina Net Framework'a... Tak czasami jest ale to już nie jest nasza wina tylko ich. :unsure:

XXX

Opublikowano

adrian0222 stary normalnie kocham Cię ahh żebym to wcześniej przeczytał może bym uratował moje 25k x2 i 15k x3 ale szczegol. Nie wiedziałem, że ten cpu kupuje nawet gdy nie ma miejsca niestety trochę ammo straciłem, która w kociołku zdobyłem ale na przyszłość będę pamiętał teraz też zostało mi same x2 już miałem nastawiać i natknęło mnie żeby zerknąć na forum i akurat twego posta przeczytałem i wylicytowałem te cpu za 50k ;P.

Ps. Chyba jestem twoim imiennikiem :unsure:

Opublikowano

adrian0222 stary normalnie kocham Cię ahh żebym to wcześniej przeczytał może bym uratował moje 25k x2 i 15k x3 ale szczegol. Nie wiedziałem, że ten cpu kupuje nawet gdy nie ma miejsca niestety trochę ammo straciłem, która w kociołku zdobyłem ale na przyszłość będę pamiętał teraz też zostało mi same x2 już miałem nastawiać i natknęło mnie żeby zerknąć na forum i akurat twego posta przeczytałem i wylicytowałem te cpu za 50k ;P.Ps. Chyba jestem twoim imiennikiem :unsure:

Hehe nie ma za co :) PS. Nie chyba tylko napewno xD

@Up

Hmm nie mam pojęcia :huh: , może spróbuj wyłączyć i włączyć bota.

XXX

Opublikowano

a takie mam pytanie dotycace tego boot czy powinno sie dziac tak ze jak go wlacze to w grze jest blad polaczenia sie z serverem? Tzn zabija mi npc ale wyskakuje ten blad

Problem rozwiązany (poprostu w opcjach mialem wylaczone zeby pokazywal surowce i skrzynki cargo itp :O )

Opublikowano

Wydaje mi się, że samymi boxami szybciej uzbiera uri bo tylko 1 uri ze straunera... Ale jak bije straunery to i PD, kredki i poważanie leci. Ja zawsze biorę ze straunerami. :P

XXX

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...