Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Udobot Spol By Atrox (Problemy - Tutaj)

Atrox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmm jak klikam by odpalic wyskakuje mi

Nie znaleziono punktu wejscia procedury EncodePointer w bibliotece KERNEL32.DLL.

ktos wie co to ?;c

Feel the beat!

• Odpowiedzi 420
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ehh i znowu spam się robi bo wam nie chce działać... Cierpliwości trochę... Cieszcie się, że w ogóle jest jakiś bot. Dałem wam wyżej poradniki jak zrobić serwer bota na swoim komputerze...

XXX

Opublikowano

a jeszcze jedno dlaczego w google chrome var SId mam takie :

c3966e9533bce9ad48dfb6a3bec8a8ea

a w mozzilli takie :

01d48c9c375aa35d4d29e824beea05fc

???

i robie wszystko dokładnie z 1 posta ; / pomożecie ?

mógł by ktoś z VRU i z pl1 dać mi screen jak ma skonfigurowanego bota ? oczywiscie var sid niech zasłoni zeby nie było ;p

aaaaaaaaaaaaaa.png

Pomogłem daj + coś spartoliłem daj - . Proste

przepraszam za błędy ale mam dysgrafie : http://www.ortograffiti.pl/dysgrafia

Opublikowano

w google chrom mam takie coś :

var SID='dosid=811305d621839d50405d15075c83bda7';

a do bota wklejam to :

811305d621839d50405d15075c83bda7

a czemu w mozzilli mam inne i w google chrom tez ?>

to pomożecie ? o co moze chodzić ?

aaaaaaaaaaaaaa.png

Pomogłem daj + coś spartoliłem daj - . Proste

przepraszam za błędy ale mam dysgrafie : http://www.ortograffiti.pl/dysgrafia

Opublikowano

w google chrom mam takie coś :

var SID='dosid=811305d621839d50405d15075c83bda7';

a do bota wklejam to :

811305d621839d50405d15075c83bda7

a czemu w mozzilli mam inne i w google chrom tez ?>

to pomożecie ? o co moze chodzić ?

Daj gg postam się pomóc Ci albo sam napisz 4034612

Tak na marginesie: Vega 18lf3 1 irek 6flakow 15mln (nie dlugo golec bedzie lictytowany :D) 10 oslonek po 10k uri i 5 napedow pelno ammo z kociolkka (ponad 70k x2 i zioła 25k ^.^ alfa złożona jeszcze nie robie) mnustwo dodatków ; >)

Ps. Ja już też mam 10k uri/5h coś koło tego : B)

Opublikowano

Ludzie bierzcie SID'a z chrome bo na mozilli coś nie idzie <_< ja piszę zawsze "var sid" i mam dobry xD

name='nikaneczek' timestamp='1289836255' post='1640420']

CzeSc mam problem bo już mi bot działa lecz gdy go skonfiguruje wyskakuje mi takie okienko pomocy o co chodzi ? aaaj.png

Zapewne wziąłeś z mozilli <_< jak wyżej napisałem weź z chroma to bedziesz miał dobry.

XXX

Opublikowano

Ludzie bierzcie SID'a z chrome bo na mozilli coś nie idzie <_< ja piszę zawsze "var sid" i mam dobry xD

Zapewne wziąłeś z mozilli <_< jak wyżej napisałem weź z chroma to bedziesz miał dobry.

Tak wzial z mozilli... pff, zadna roznica z czego bral ...

Pisze sie

"sessionid"

i masz

Ja niedlugo wstawie spolszczona wersje udobota 3.0.3

Pewnie wiekszosc z was nie wie po co on jest... no ale coz nie teraz bd wyjasnial.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

witam jestem nowy i mam pytanko zrobiłem wszystko tak jak opisano i niby wszystko powinno działać (serwer działa tak jak trzeba) ale wciąż wyskakuje mi komunikat z błędem biblioteki msvcr100d.dll w UDOBot PL i ENG, czy ma ktoś inną wersję tej biblioteki sprawną lub inne rozwiązanie tego problemu?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam mam problem i mam nadzieje ze mi pomozecie . A bowiem wczoraj bocik jeszcze dzialal a dzic nie : / jak klikne ikonke po jakims czasie wyskakuje błąd "Could not connect to UDObor server" zmienialem sid Var jak cos :P za dobre podpowiedzi daje + albo - jak kto woli

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

"Could not connect to UDObot server" po polsku znaczy "Brak połączenia z serwerem UDObot" czasem tak jest jedynie możesz próbować ponownie za jakiś czas

Opublikowano

+ leci i tak dalej lubie jak tacy ludzie siedzą na forum Wielkie dzięki

99% idiotów czyta ten opis z ręką

na myszce xD już nie zdejmuj ZA PÓŹNO ^^

Opublikowano

Witam , mam jeszcze jeden problem . Jak klikne ikonke udobot to wyskakuje ten blad z laczeniem ale ok daje start i po chwili wyskakuje (postaram sie przydlumaczyc po swojemu bo niechce mi sie calego tlumaczyc) Ta wersja udobot jest stara usun stare kondo i zrob nowy . i daje ok i sie zawiesza ze nic nie moge kliknac

a dokladnie pisze " This Account's is older than the current UDObot versionand can not be loaded ! Please delete it and create a new Account . A zrobilem nowe konto ; /

mpcforum4everblue.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...