Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Udobot Spol By Atrox (Problemy - Tutaj)

Atrox

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 420
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzieki ale nie jest potrzebne :) Ludzie z Udo aktualizują paczki dokładnie tak samo jak ja więc nie widzę powodów żeby sie martwić banem.

Opublikowano

Dzieki ale nie jest potrzebne :) Ludzie z Udo aktualizują paczki dokładnie tak samo jak ja więc nie widzę powodów żeby sie martwić banem.

Jak to aktywowac ?

Opublikowano

Masz link bo po nocce nie mam weny na tłumaczenie tego :)

O ile mi wiadomo to ten tut to kopia tuta któregoś użytkownika ale u mnie działa 100%

Opublikowano

Masz link bo po nocce nie mam weny na tłumaczenie tego :)

O ile mi wiadomo to ten tut to kopia tuta któregoś użytkownika ale u mnie działa 100%

Skopiował ode mnie...

Macie tutaj po polsku, wersja opracowana przez Fredi'ego:

www.darkfans.za.pl

Ale lepiej tego nie róbcie. Zostawcie boty w spokoju do 24 grudnia, ryzyko na bana jest ogromne.

@Down... a wlasnie, nie pomyslalem o tym oO

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Znaczy nie skopiowałem tylko znalazłem :) nie jestem autorem tamtego tuta tylko przypadkowo go znalazłem.

A ten tut po polsku to można by podpiąć na widoku. Maggot a wracając do Twojego tematu to zgodnie z Twoją teorią juz od ponad 24h powinienem mieć bana ;) a nie mam bo udobot łączy sie z DO z tego samego proxy jak gdybym normalnie logował sie do gry ;) to są właśnie zalety stawiania bota na swoim kompie.

Opublikowano

xD Ale tamten dał jednorazowo już dawno jest nowa wersja a on nic ;p go nawet chyba nie ma ;p A ja obiecuje że będę go spolszczał i wrzucał na forum zaraz po aktualizacji :)

jeżeli tak powiedziałeś to znaczy że nowy spolszczony bot będzie już na święta. Umieścisz go w tym temacie czy stworzysz nowy??

02758850976702993171.png
Opublikowano

jeżeli tak powiedziałeś to znaczy że nowy spolszczony bot będzie już na święta. Umieścisz go w tym temacie czy stworzysz nowy??

Jeśli on nie spolszczy nowego bota to ja to zrobię... :) 5 minut mi wystarczy. Stworzę wtedy nowy temat i zrobię nową instrukcję.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Zgodzę się z Tobą Maggot666, lepiej poczekać z botem bo teraz się sypią Bany jak śnieg z nieba B)

Jeśli nie sprawi Ci to kłopotu Maggot666, to bardzo Proszę zrób spolszczenie i tematy z nową instrukcją :rolleyes:

Odważni nie żyją wiecznie lecz ostrożni nie żyją wcale

Opublikowano

@UP

A ty zmniejsz wielkość swojej sygnaturki . Ja na GARENIE boce ciągle i elegancko ale na forum czytałem też że będą banować tych co latają jakiś dłuższy czas na 1-1 :D

@EDIT

Zaczęły mi działać statystyki a wam ?

zakaz handlu

Opublikowano

@UP

A ty zmniejsz wielkość swojej sygnaturki . Ja na GARENIE boce ciągle i elegancko ale na forum czytałem też że będą banować tych co latają jakiś dłuższy czas na 1-1 :D

@EDIT

Zaczęły mi działać statystyki a wam ?

ty coś kręcisz w innym temacie widziałem że pisałeś że skończyłęś z darkiem czemu?? teraz mi piszeż że bociesz w jakiśm GAREMIE CO TO JEST?? botować W DARKU teraz nie można ja mam UDO z serwem na kompie i też mi nie idzie to ja niewiem jakiim wy cudem botujecie ale to jest w tym okresie niebezpieczne bo bany lecą i to dużo ich jest chyba 2 osoby z pierwszej 10 już za używanie botów poleciały

02758850976702993171.png
Opublikowano

Jeśli on nie spolszczy nowego bota to ja to zrobię... :) 5 minut mi wystarczy. Stworzę wtedy nowy temat i zrobię nową instrukcję.

bardzo dobrze bo bot chodził świetnie i uri ładnie zbierał ale jak się go w święta tak na 2-5h póści to w ch** znaczy dużo nazbiera :)

02758850976702993171.png
Opublikowano

@Tom2323

Mi wszystko działa może jesteś zbyt niekumaty żeby włączyć poprawnie bota , nie grałem przez bana ale zacząłem na GARENIE a nie "GAREMIE" jest to serwer ukryty i nic nie kręcę

zakaz handlu

Opublikowano

Ej wie ktoś czemu mi NPC nie rozwala? Zaznaczylem ALL w npc :(

help!

Odznacz Rebuy ammo i wyposaż się w CPU od kupowania ;)

Opublikowano

Mam problem panowie.

Otóż jak chce uruchomić bota wyskakuje mi taki oto komunikat:

sasdasd.jpg

Nie wiem czy to tak ma być, ale też jak daje start local server to tak jakby nic się nie dzieje (żadne okienko nie wyskakuje, nic)

To samo mi wyskakuje jak chcę bezpośrednio uruchomić bota.

Mam zupdatowane honeye, dodałem go do hostów, czy może mi ktoś, jakoś pomóc?

Opublikowano

Mam problem panowie.

Otóż jak chce uruchomić bota wyskakuje mi taki oto komunikat:

sasdasd.jpg

Nie wiem czy to tak ma być, ale też jak daje start local server to tak jakby nic się nie dzieje (żadne okienko nie wyskakuje, nic)

To samo mi wyskakuje jak chcę bezpośrednio uruchomić bota.

Mam zupdatowane honeye, dodałem go do hostów, czy może mi ktoś, jakoś pomóc?

Nie używaj local launchera... Odpal serwer z plików i dodaj do hosts manualnie... (ew. XAMPP)

Ściągnij v3.0.3 i już...

Opublikowano

Nie używaj local launchera... Odpal serwer z plików i dodaj do hosts manualnie... (ew. XAMPP)

Ściągnij v3.0.3 i już...

Nie mam pojęcia jak to zrobić. Mógłbyś mi napisać jakiś prościutki tutorialik gdzie krok po korku było by wszystko opisane?

Opublikowano

Nie mam pojęcia jak to zrobić. Mógłbyś mi napisać jakiś prościutki tutorialik gdzie krok po korku było by wszystko opisane?

Jest już to napisane, poszukaj na tym forum ... No Comment ;)

Opublikowano

panie a w Bronowicach google nie działa? :P

co Do mojego problemu z NPC: aha czyli bez rebuy ammo działa atakowanie NPC... hm dziwne ale dzięki

Opublikowano

panie a w Bronowicach google nie działa? :P

co Do mojego problemu z NPC: aha czyli bez rebuy ammo działa atakowanie NPC... hm dziwne ale dzięki

Nie ma za co... w końcu sam autor bota tak pisał, że jest niedopracowany NPC Killer...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...