Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

K.K Małże, Szkatki Za Free

*Gzz*

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 180
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gz dla twojej informacji, skille i konie rozdałem każdemu kto tam grał i mi napisał, no chyba że był spamer tak jak jeden gracz to mu nie dałem po czym mnie zwyzywał, gm'a mam następnego lecz na metin2 com a nie "ae".

Opublikowano

heh, ProNuup no niestety, tym spamerem byłem ja ;* Najpierw grzecznie prosiłem, z 1h, potem się zdenerwowałem zaczołem wymagać, a potem zwyzywałem, super, nie dostałem nawet jebanego konia za przeproszeniem, wiec ty teraz ode mnie nie wymagaj

@ Dlaczego nikt tego tematu nie zamknie? Autor tematów powinien mieć prawo do zamknięcia ... Ponieważ niepotrzebny spam

Opublikowano

Juz nie liczcie na zarobek . Przez ten temat zleci sie tam tyle neosow ze co najwyzej po 2 malze zlapiecie...

PanTikTok - wszedzie jest takie same.

edit. Nie ma to jak minus za pomoc...

Opublikowano

dobra ok teraz tyle osob czeka na te boty ze sie nic nieuzbiera ale ten pan up a co tylko o sobie kurde myslisz i liczysz na zarobek?

Opublikowano

Czesc . Mam takie pytanka. Jak stane sobie obok bota i naciskając Z albo ~ tez coś podniose?

pytanie drugie.jak zabugowac BOta .DAm +

DAJ MI (-)

"Grzeczne dziewczynki idą do raju, niegrzeczne raj mają na ziemi".

strong1.jpg

Wiesz jak zarabiam w Metin?

Zbieram złom :P

Poziom podwyższony za :

Poziom został podwyższony: Pisanie w tematach keczupa

Opublikowano

Czesc . Mam takie pytanka. Jak stane sobie obok bota i naciskając Z albo ~ tez coś podniose?

pytanie drugie.jak zabugowac BOta .DAm +

co do 1 to jak przyfarcisz to tak

co do 2 to raczej nikt ci nie poda za +

Opublikowano

2 wyzej tak jeden wyzej musisz mu dac zwinnosc nacisjkajac "z" to bedziesz pojedynczo zbieral zawolno zalatw sobie m.h 8.0 i tam sciaga wszystko daj plus bo ten 2 wyzej dal mi minusa

Opublikowano

nikt oprócz osób które tutaj siedziały nie dostały tej mapkii;] zresztą wyśmiewaliście mnie, więc mnie to wkurwiło i znalazłem miejsce gdzie są boty, mam was w dupie, o !:*

dajcie [-]

Opublikowano

nikt oprócz osób które tutaj siedziały nie dostały tej mapkii;] zresztą wyśmiewaliście mnie, więc mnie to wkurwiło i znalazłem miejsce gdzie są boty, mam was w dupie, o !:*

dajcie [-]

o gratulacje znalazles miejsce. jest ich kilka. "nikt oprócz osób które tutaj siedziały nie dostały tej mapkii" a przez ten temat przewinelo sie okolo... 300 osob w tym zapewne 200 dzieci neo. i wes tu sobie teraz czlowieku pozarabiaj...

Opublikowano

Słuchaj, nikomu bym nie wydał gdybyście mi powiezdieli, ale uważaliście mnie za idiotę i wyśmiewaliście to teraz macie za swoje:))

Nie chcecie sie bawic tak jak ja chce to zabieram zabawki i ide do domu? tak sie wlasnie teraz zachowujesz.

Opublikowano

O Co wam chodzi? W tym temacie chciałem tylko pokazać że zarobiłem a już się jebane noby kłucą i wgl. Kto kurwa wie gdzie to miejsce i WGL.

Mou kurwa zamyka tematy które są potrzebne, a od wczoraj tutaj taki jebany spam, a on nawet nie zareaguje KURWA niech ktoś ten jebany temat zamknie

Opublikowano

O Co wam chodzi? W tym temacie chciałem tylko pokazać że zarobiłem a już się jebane noby kłucą i wgl. Kto kurwa wie gdzie to miejsce i WGL.

Mou kurwa zamyka tematy które są potrzebne, a od wczoraj tutaj taki jebany spam, a on nawet nie zareaguje KURWA niech ktoś ten jebany temat zamknie

popieram

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...