Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

K.K Małże, Szkatki Za Free

*Gzz*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślicie że on wam poda te info? On nawet pewnie nie wie gdzie te boty są tylko kit wam wciska.

No a co ty myślałeś że tak po prostu sobie małże leżą, kawałki klejnotu a on sobie zbiera? Jeżeli oni mają bota to napewno takiego że on niezdążył by podnieść

f0612c18e7fb4d95a9506d87f7742602.0.gif

http://www.youtube.com/watch?v=P8j8eyFfK8E&feature=related

Daj Like lub 5 Pamietaj Ciebie To Nic Nie Kosztuje a Mnie Motywuje Do Dalszej Pracy...

• Odpowiedzi 180
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dokładnie widzieliście jak coś botom droplo odrazu znika 0 szans zeby to podniesc chyba ze miejsca w eq nie ma bo nawet gdy chcialem cos im zabrac na dh z mh 8.0 to nie idzie bo odrazu znika

Opublikowano

tylko wyludza na kase wysle okolo 5 osob i ma mase sm poszukajcie po mapach ale mozna zarobic

sure mi okradli na phobosie bez eq a dzisiaj full eq ma pro sposobik laugh.gif

Opublikowano

te boty wg mnie dziennie zmieniaja miejsce i czas :/

314bb0jza5x.th.jpg

Górnik Zabrze & GKS Katowice & RoW Rybnik & Wisłoka Dębica

To nie moda głupia pało , tylko zgoda jakich mało !

GÓrNY SLONSK

Opublikowano

No fakt. Na forum jestem 3 dni krócej od CB wiec moze po datach rejestracji. All co sa pol roku albo iles dostaja miejscówe i maja nikomu nie mówić ;D

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

po datach tez nie. skad wiesz ze nie jestem jakims neo-kidem ktory tylko czeka az ktos poda ta miejscowke ? a konto zalozylem sobie tak 4fun rok temu ? Najelpiej wogle tego nie podawac bo chociaz niech te 10 osob sobie zarobi.

Opublikowano

UP, zgadzam się nie cierpie skapych ludzi DASZ CHIPSA? NIE BO MOJE tak samo z wami ...

JEŚLI ZASŁUŻYŁEM DAJ + BĘDE BARDZO WDZIĘCZNY : D

MONOLIT:

Woj-Body = 66lvl Ban

Surak-BM = 37lvl + ON

Opublikowano

Leje na ten YoSSei sposob ja mam kase w metinie (ponad 1kkk) I nie trzeba mi tego sposobu jestem ustawiony do konca gry

Eq mam dobre , kasa zostaje tylko na potki

Ale z innymi moglbys sie podzielic buraczku

Moje Tuty :)

POLIMORFIA MEGA TUT

http://www.mpcforum.pl/topic/186542-tutmega-polimorfia-co-i-jak/

1.jpg <<< Kanal na YT Kliknij na obrazek !!!!

Opublikowano

Panowie nie lubie ludzi, którzy nie potrafią sami czegoś dostrzec. Po pierwsze na prawie każdym servie boty mają inne miejsce handlowania i czas. Dzisiaj w innym wczoraj w innym i przedwczoraj tez w innym :- Powiem i co bede miał z tego. Dwie małże ????? Poszmerajcie w innych tematach, to na pewno coś z czaicie. 2Only2 nie wyzywaj od "dzieci", bo sam nim jesteś jak nie możesz zczaić o co cho :]

d04306e9c9d8682019d619c.jpg

Zbieram ---

Opublikowano

YOSSEI Jeśli tak sie znasz na temat tych naszych kochanych botów to wytlumacz Mi o co chodzi jeśli zostawilem postać i po pól godziny mialem w eq drobne ryby i farby (drobne ryby były zlaczone po 3-4) prosze Cie o odp jeśli wiesz co sie zdarzylo ,ze to sie u mnie znalazło zamiast drogich itow ,,,

MONOLIT:

Woj-Body = 66lvl Ban

Surak-BM = 37lvl + ON

Opublikowano

yongan.jpg

Macie chciałem to dla siebie zostawić ktoś to podawał w jakimś temacie kiedyś nie wiem czy to pomoże

Pozdro !

@down

Kur** taki tępy jesteś przeczytaj mój post dokładnie i powoli nawet ci pogrubiłem to żebyś widział !

76561198020989970.png
Opublikowano

Avatar oni po prostu wyrzucają drobne ryby bo im są nie potrzebne. A cenne itemy wyrzucają o pewnej godzinie.

d04306e9c9d8682019d619c.jpg

Zbieram ---

Opublikowano

Dzieki czyli tam na tym moscie tylko drobne wyrzucaja ... boty jedne ...

MONOLIT:

Woj-Body = 66lvl Ban

Surak-BM = 37lvl + ON

Opublikowano

A wiecie gdzie to robią na feniksie?

Jak ktoś wie to pisać na pw.

f0612c18e7fb4d95a9506d87f7742602.0.gif

http://www.youtube.com/watch?v=P8j8eyFfK8E&feature=related

Daj Like lub 5 Pamietaj Ciebie To Nic Nie Kosztuje a Mnie Motywuje Do Dalszej Pracy...

Opublikowano

Ja sie domyślam jaki to server ale nie wiem czy tak samo na moim servie ... ale dzieki ziomek przynajmniej tak nie zydzisz jak inni

MONOLIT:

Woj-Body = 66lvl Ban

Surak-BM = 37lvl + ON

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...