Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

K.K Małże, Szkatki Za Free

*Gzz*

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 180
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nom z lordwyder biegalem w nocy po calym m1 i nic 0 nawet nie bylo botow lowiacych ryby i dopowiem ze bylem na ch2 a on ch1 widzialem tylko duzo itemkoww ttypu smocze srerbna itp ale tylko zlom nic wiecej zadnych malzy czy kk

Opublikowano

Kolego moglbys jeszcze powiedziec o ktorej to było ? ? ?

JEŚLI ZASŁUŻYŁEM DAJ + BĘDE BARDZO WDZIĘCZNY : D

MONOLIT:

Woj-Body = 66lvl Ban

Surak-BM = 37lvl + ON

Opublikowano

Witam, dzisiaj był 2 dzien moich poszukiwań i co i już teraz wszystko wiem dzinnie me zarobki 100kk ;] szkoda że dzisiaj przyszły nowe boty co dopiero wbiły 30 lvl i że EM2 sie zdupcył

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

Zna ktoś dokładną godzine i ch na s2?

f0612c18e7fb4d95a9506d87f7742602.0.gif

http://www.youtube.com/watch?v=P8j8eyFfK8E&feature=related

Daj Like lub 5 Pamietaj Ciebie To Nic Nie Kosztuje a Mnie Motywuje Do Dalszej Pracy...

Opublikowano

A więc tak boty spotykają się w różnych godzinach i w róznych miejscach, ale codziennie mają to samo miejsce i w tym samym czasie wyrzucanie eq np. wczoraj samem alze mialem, a dzisija ku i miecze na 1lvl czekam na jutro ;]

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

@ronnie, człowieku, sam sobie zaprzeczasz.

spotykają się w różnych godzinach i w róznych miejscach, ale codziennie mają to samo miejsce

2364.png

lolyhb.jpg

Opublikowano

@UP o jojoj źle napisałem chodzi mi oto że np. dzisiaj, jutro,pojutrze boty spotykaja się w tym samym miejscu i o tej samej godzinie, ale są przypadki że mogą sie spotkac o godzinie 17 i całkiem w innym miejscu, a informacji o miejscu i godzinie i ch na pewno nie podam, bo nie mam pewności czy nie gracie na tym samym seriwe co ja

EDIT: albo nie, nie podam info, bo na pewno ktoś się znajdzie że poda całe info i wszędzie będę widział gracza z MPC, a chciałbym sobie na tym zarobić ;], na pewno jak ktoś poda całe info to te boty się skapną, że do niedawa mieli tyle małz taki zarobek, a za tydzień dwa, będą mieli tylko 50kk dziennie zamiast 500kk więc pozdrowienia (INFORMACJI NIE PODAM

kto szuka ten znajdzie ;] powodzenia

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

nom i jescze na s17 malo osob gra na s18 tez malo w tym ja ale tam puszczam w tym samym miejscu i zostawiam na caly dzin na ch2 jak em2 zacznie dzialac to bedzie fajnie moze kilka perelek sie zlapie boty to sa noby kto wogule zrobil ten temat teraz kazde neo bedie boty okradac i mysli sobie :"jestem koxem okradam boty" ja o tym widzilem caly czas!

Opublikowano

Wie ktoś gdzie są na s2?

f0612c18e7fb4d95a9506d87f7742602.0.gif

http://www.youtube.com/watch?v=P8j8eyFfK8E&feature=related

Daj Like lub 5 Pamietaj Ciebie To Nic Nie Kosztuje a Mnie Motywuje Do Dalszej Pracy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...