Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

K.K Małże, Szkatki Za Free

*Gzz*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OoO przydał Mi się ten twoj bot... ani nie moge wejsc na s 12 ani na 24... Pech pech i jeszcze raz pech

JEŚLI ZASŁUŻYŁEM DAJ + BĘDE BARDZO WDZIĘCZNY : D

MONOLIT:

Woj-Body = 66lvl Ban

Surak-BM = 37lvl + ON

• Odpowiedzi 180
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na s 15 były i to dużo ich.

Ale na ziemi nic nie było, a było z 10 rybaków i z 20 shopów. Mi się wydaję, że robią handel.

//Ciach

Opublikowano

a mi sie zdaje ze teraz rano to one sie szykuja do expa lowienie itp bo do 11 czekaly w miejscówce a teraz all kolo handlay sa na all servach

Opublikowano

Na monku i obsydianie ich nie widziałem ;/ . Możecie mi powiedzieć na jakim ch je najczęściej widzicie ?

Opublikowano

Na monku i obsydianie ich nie widziałem ;/ . Możecie mi powiedzieć na jakim ch je najczęściej widzicie ?

Ja też nie widziałem ich na Obsydianie ... Pewnie będą o innej godzinie ... ; /

31668.png

" Czy wygrywasz, czy nie ja i tak kocham cię w moim sercu S T I L O N i na dobre i na złe ! "

11616.jpg

delete.pngProszę o Minusiki ; )) delete.png

Opublikowano

Jeżeli je znasz, to po co ukrywasz to w tajemnicy? ja i tak dzisiaj przeszperam całe shinsoo jak tylko andrzej wypuści nowe EM2 i opublikuję, więc po co zwlekać?

Opublikowano

wszyscy ludzie tutaj to idioci! Żerujecie tylko na tym, że ktoś wam coś da... na szczęście są ludzie którzy chcą udostępnić forumowiczom takie informacje za darmo. Niestety bez pomocy tych idiotów nie damy rady, ja spróbuję znaleść miejsce, ale nie wiem jak zbugować boty. Nic od nikogo nie otrzymacie, ja na łaskę się zdawać nie będę. Im później powiecie tym gorzej dla was. Po prostu ten screen i każdy inny pójdzie ticketem a uzasadnienie to współpraca z chińskimi botami. Trudno się mówi. Poza tym i tak się dowiem gdzie te boty właściwie są i potem każdy się o tym dowie. Jeżeli dowiem się bez waszej pomocy to będzie to nawet na metin2.pl / gmetin2 (jako poradnik na sprzedaż) i wszędzie indziej.

Opublikowano

wszyscy ludzie tutaj to idioci! Żerujecie tylko na tym, że ktoś wam coś da... na szczęście są ludzie którzy chcą udostępnić forumowiczom takie informacje za darmo. Niestety bez pomocy tych idiotów nie damy rady, ja spróbuję znaleść miejsce, ale nie wiem jak zbugować boty. Nic od nikogo nie otrzymacie, ja na łaskę się zdawać nie będę. Im później powiecie tym gorzej dla was. Po prostu ten screen i każdy inny pójdzie ticketem a uzasadnienie to współpraca z chińskimi botami. Trudno się mówi. Poza tym i tak się dowiem gdzie te boty właściwie są i potem każdy się o tym dowie. Jeżeli dowiem się bez waszej pomocy to będzie to nawet na metin2.pl / gmetin2 (jako poradnik na sprzedaż) i wszędzie indziej.

no pewnie. bo poszukac sobie 15 min to juz nie mozna i odrazu od idiotow wyzywac. wiesz co ? sadze ze nie masz wiecej niz 12 lat i tylko sepisz az ktos poda to miejsce. razem z sebim po podaniu tej mapy znalezlismy to miejsce w 3 min bez proszenia nikogo o pomoc.

mustada - 4 ? a nie 3 ?

edit. o gratulacje... i co tak ciezko sie szuka?

Opublikowano

Pierdole dzisiaj cala noc spedzam nad odnalezieniem tej miejscówki ...

JEŚLI ZASŁUŻYŁEM DAJ + BĘDE BARDZO WDZIĘCZNY : D

MONOLIT:

Woj-Body = 66lvl Ban

Surak-BM = 37lvl + ON

Opublikowano

Patrzcie nie bójcie się że wam ktoś będzie kradł drop omg przecież każdy z nas na innym servie kradnie

f0612c18e7fb4d95a9506d87f7742602.0.gif

http://www.youtube.com/watch?v=P8j8eyFfK8E&feature=related

Daj Like lub 5 Pamietaj Ciebie To Nic Nie Kosztuje a Mnie Motywuje Do Dalszej Pracy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...