Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chce Z Tym Skonczyc

jake345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jezeli nie jestes zbyt chudy to zacznij cos cwiczyc.

I rob 100 brzuszków i pompek dziennie!

I biegaj, nie graj na kompie, nie jedz duzo na kolacje na po 1 mies. schudniesz i se snajdziesz laske :)

To juz jest koniec...

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Graj w metina spontanicznie i dla przyjemności tak jak ja, wiele razy miałem zamiar skończyć z tym nałogiem :D

I znalazłem, można powiedzieć sposób, na to. Nie skończyłem grac w metina, lecz ograniczyłem grę. Do gry loguję się spontanicznie, wieczorami gdy nie mam co robić po kolacji i szykuję się do spania, lub z rana, lecz nie siedzę, 24/7 aby wbić niewiadomo jaki level , lecz gram , bo lubie ^ ^, na grę poświęcam łącznie 2-3 h dziennie i nie żałuję :D Polecam Ci ziom, znajdź sobie w rl dziewczyne która umiarkuję twój wolny czas :> Wyjdź czasem na piwko z kumplami czy zajarać cuś, a w domu ogarnij sobie paru ziomków z którymi posiedzisz sobie na vt ;D To tyle odemnie ; >

Opublikowano

Najlepszy sposób jest taki bierzesz eq na dt i pozamiatane ;D spalisz i nie bedziesz juz chaciał grać najlepszy sposób jaki jest

Uwierz mi wiele ludzi tak robi,

Jak ci pomogłem i niechcesz ktonta to oddaj mi ;P gg:21828668

Moje konta w metku:

-Monastyr lvl70+ nick:Caniba

-Gromo 42+ nick:lemoon

Podexpie na monku za podexpenie na gromo.

Pisać GG:21828668

mtrrdc.gif

Opublikowano

JA pierdole samwe z was pojeby ,zenicie on niego konto, namawiacie go żeby manaiczył w inną gre to też złapie nałóg

Opublikowano

1.Poproś rodziców żeby zabrali ci konta na wakacje.Tak nie będzie cie kusiło

2.Wyjedź gdzieś, pojedź na kolonie,

3.Kiedy złapiesz się na myśleniu o metinie pomyśl że to gówno .Ciągłe wmawianie sobie że coś jest złe, głupie sprawi że twoja podświadomość uwierzy że tak jest.

4.zawsze musisz cos robic.Kiedy sie nudzisz pomóż mamie, posprzątaj dom, wyjdź na dwór do ludzi...

Dodam że z zawodu jestem psychologiem. Jeżeli chcesz akurat mi przekazać konta to napisz na pw lub gg 5908582

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

przeklinaj na czacie w metku hackuj w metina nakkabluj sam na siebie ze hackowales zeby ci konta zbanowali i juz zapomnisz o metku tak jak ja tylko ze ja normalnie przestalem grac i konta dalem koledze

Zbieram - :)

naglowekz.png

WSRH-Wyższa szkoła robienia Hałasu

Opublikowano

ja próbowałem kończyć ale nic nie pomogło gramłem w inne gry nie pomaga bo wraz się chce na metka ale przez pierwszy tydzień jesto ok bardzo nie ciągnie a potem już gram się nudzi i do metka ale polecam wyjechac gdzieś do babci gdzie nie ma kompa internetu se pochodzić po dworze polezec tylko kompa musi nie być a itmy z konta sprzedaj i yangi sellnij na allegro i konto na allegro

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Poprostu skończ i tyle. Czy to takie trudne ? Jest o wiele wiecej fajniejszych rzeczy niz ta gra... świat wirtualny jest beznadziejny ( wszystkie gry ) nie zastąpią Ci tego co możesz robic z kumplami albo laską. Znajdz sobie hobby np. jakis sport, który naprawde Cie wciągnie i odstresuje a fajek nie pal bo to bez sensu - kapec w mordzie, drogie, niszczy zdrowie itd. ;) . Konto na metinie usuń albo jeżeli szkoda Ci czasu, który poświęciłes na stworzenie postacii sprzedaj ją na Allegro napewno coś się wyciągnie ;d .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ktos z up powiedzial zeby nie wpasc w kolejny nałóg. No swiete słowa, sam wiem cos o tym. Ogolnie to ja bym ci proponował rozerwać sie z kumplami. Ktos z upów powiedzial "jak masz zime to idz z kolegami porzucaj po oknach sniezkami i uciekaj" dla tego co napisal to pozdro bo co zime tak robie xD Tak wiem wiem. Jestem niedojrzały itp xD a w Lato. Piłka i nawet samemu próbuj poząglować albo cos. Zajmij sie czyms co cie interesuje a zobaczysz ze bedzie dobrze ;d

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Wy dajecie mu przykłady : dziewczyna , piwko , fajki ..

Wiesz jaki on ma wiek ? Ja nie wiem ale może mieć 14 , 15

W tym wieku nie powinno takich rzeczy sie robić , ale jak już jest uparty i głupi to jego sprawa . Ale chyba z niego mądry chłopak jak chce zerwac z metkiem .

Pozdro chłopie ! xD ;d

Opublikowano

To co inni mówili:P

Laska,miasto,kumpla i szafa gra. A jeżeli nadal nie możesz to musisz po prosić np. ojca (jeżeli sam nie umiesz) o zablokowanie treści i innych ze słowem ,,Metin''.

Wtedy jak włączysz grę.. Pyk! Ona się nie włączy :)

Tzn. Będzie chciało włączyć się patchowanie, ale będzie błąd , ponieważ ściąga patche itp. ze strony która ma w nazwie ,,Metin''.

P.S: Co do tego zablokowania to sam sprawdzałem i to działa :P

s0b0t4.png

1303519330-U179158.png

Opublikowano

Mam nadzieje ze to przeczytasz.

Ponieważ jestes w Poznaniu, czyli polskiej stolicy rapu sugeruje ci przesłuchać paru kawałków donGURALESKO, Słonia, Shellerini, Kobry i innych raperów, a potem iść na koncert.

Wśród tamtych ludzi jest taka atmosfera jak nigdzie ;). Zawsze sie znajduja nowi kumple po koncercie i masz wyrobioną opinie, przeskoczysz kilka stopni moralności...

Pozdro! :)

Opublikowano

Chłopie zainteresuj się sportem, muzyką znajdź sobie dziewczynę spędzaj z nią dużo czasu. Pomagaj rodzicom, rób coś żeby nie myśleć.

Osobiście polecam grać w kosza, wiesz gra to nie wszystko jak to Ci nie pomoże idź do psychologa.

keep it up.

no escape from the mass mind rape

Opublikowano

joł!... Chcesz skończyć z metinem a nie wiesz jak... no więc. To mój taki mały poradnik...

1. Nie próbuj robić tego tak nagle... skoro jesteś uzależniony od niego to najpierw zacznij go ograniczać.

2.Rozplanuj sobie jakoś dzień, poświęcaj na metina max 1.5 h..

3.Całą resztę czasu przeznacz na kumpli, zacznij swoje życie towarzyskie, wyjdź wieczorem na jakąś impreze, pobaw się. Kto wie może tam poznasz swoją 2 połówkę, na swój wygląd nie zawracaj uwagi, sam nie jestem piękny a dziewczyne jednak mam....

4. Możesz też zapisać się na jakieś zajęcia, typu karate.

5. Po upływie tygodnia ... ograniczonego metina, weź swoją najlepszą postać ... kup od chu** broni, zbroi i spal wszystko u kowala wydaj na to cała kase.

6. Usuń Metina

7. Postaraj, się już do niego nie wracać... tutaj dużo zależy od tego czy te imprezy Ci się spodobały czy nie, ale również dużo znaczenia ma to czy msz silną wolę.

To wszystko ;) ... jeśli pomogłem albo masz jakieś inne pytania, pisz na gg 16280289. Pozdrawiam, i powodzenia życze.

Opublikowano

Mniej graj w metina.Ja gram w pilke nozna a jak za dlugo siedze na metku to pisze do kolegow na gg idziemy na stadion i gramy okolo 6 godzin

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Sam miałem taki problem z CS'em.. Usunołem go zmieniłem nick wszystkie z nim zwiazane screeny.. Poprostu nie gralem miesiac w to i sie mi znudzilo.

A zeby odluczyc sie od metina,to usun go calego i zapomnij o nazwie Metin2.

Graj w noge,chodź na silownie zdobedziesz kumpli oraz dziewczyne :)

Lub kup sobie PlayStation2 i zacznij grac w serie GTA. Je przejdziesz wolno bo niektore czesci sa trudne :P Zacznij od GTA 3 az do 4 The ballad of gay tony :)

Zapomnisz o metku raz dwa..

Kupilem sobie xboxa 360 gralem jakies 2 tygodnie w Blur (Wyscigi) i nie gralem w metka 3 tyg bo caly czas ulepszalem samochody ;P

Polecam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Poprostu daj i konto :) dobrze sie nim, zaopiekuje ;) mam sam 87 lvla ; )

10 - 20 - 30 - 40 - 50 - 60 - 70 - 80 - 90 - 100

110 - 120 - 130 - 140 - 150 - 160 - 170 - 180  190 - 200

210 - 220 - 230 - 240 - 250 - 260 - 270 - 280 - 290 - 300

310 - 320 - 330 - 340 - 350 - 360 - 370 - 380 - 390 - 400

410 - 420 - 430 - 440 - 450 - 460 - 470 - 480 - 490 - 500

510 - 520 - 530 -540 - 550 - 560 - 570 - 580 - 590 - 600

610 - 620 - 630 - 640 - 650 - 660 - 670 - 680 - 690 - 700

710 - 720 - 730 - 740 - 750 - 760 - 770 - 780 - 790 - 800...

:SwT:

Opublikowano

Moim zdaniem najlepiej usunąć całego metina wraz z instalka, wyczysc przeglądarke od strony takie jak metin2.pl i wszystkie z nim zwiazane oraz poszukaj sobie nowej gry POZDRAWIAM WestbaM moje gg 20293389

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...