Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chce Z Tym Skonczyc

jake345

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

: > widzę że ludzie z forum zainteresowali się Tobą.... a to z tą ciotą to było dobre

Poradze Ci kolego jak nie masz znajomych:

-udawaj że ich masz

- przejdź sobie sam po mieście kup skejtowskie ciuchy weź sługa zapal

-znajdź jakomś grupkę poczęstuj cygarem

No a jak to nie to dalej graj w metin2 i tam szukaj kolegów

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Chłopie kur** ile ty masz lat??

Poszukaj sobie nowych kumpli....

Z tego co napisałes widac ze się przeprowadziłeś...;/

To moze wyjedz zpowrotem do tego miasta w którym mieszkałes do rodziny a jesli jej nie masz to do kumpla jakiegos na np 2-3tyg :)

To napewno odciągnei Cię od metka :)

Jbc to pisz na gg:11134544

up...Po co ma udawać kogos kim nie jest ?? w całym poznaniu napewno sa ludzi którzy zaakceptuja go takim jaki jest...

Tak wgl to nie słuchaj sie ich NIE PAL....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Idż na terapie do psychologa lub psychiatry . To Ci pomogą to będzie najlepsze rozwiązanie bez popadania w inne nałogi. Poczytaj o świadomym śnie lub potrenuj yogę . Popracuj nad wyciszeniem się . To pomaga praktycznie na wszystko. techniki relaksacji są zabójcze i pomagają wiem coś o tym . A PRZEDE WZYSTKIM ZAMIAST SIEDZIEĆ NA TYM FORUM I GRAĆ W METKA W KOŃCU USUŃ GO I NIE ROZCZULAJ SIĘ NAD SOBĄ

Opublikowano

Heh TO wyjdz na miasto albo jakies wesole miasteczko i zapoznaj sie z innymi :D Metka usun.... Wszystko co z nim zwiazane :P Nie zaczynaj palic bo to niszczy ludzi... Evventualnie zacznij pic duuuuzo piwa

ale z umiarem xDD I jakos zapomnisz xdD Powodzenia... Jbc To podaj pasy na pw :P

FrogiPL.png

zgonikPL.png

FrogiPL.png

Opublikowano

co qwa nie pal człowieku może jak byś był nałogowcem to byś zmienił zdanie mnie palenie koi a w metka gram od poczotku nawet nie pamietam gdzie był tylko 2 serwy i uzależnienie mnie opuściło w nauce ale palić mnie kumple nauczyli i nie żałuje ale kiedyś będę żałować do lasku se chodze bo mam bliziutko lub na tarasik ale zrozum z tym uzależnieniem nie skończysz tak jak z fajkami pale niecałe 2lata i już nie wyjde a gnój robie taki że .. za ten gnój co ja miałem nie raz policja mnie do chaty odwoziła wiksa w huy jest polecam naje... i se gdzieś iść lub coś innego nie obchodzi mnie zdanie innych mam to w dupie jestem jaki jestem i taki będę ! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Opublikowano

@Szymek

Po co ten post ? Dużo mu pomogłeś

@lole2[up]

Pij duuuużo piwa ale z umiarem - dobre xD dużo , ale z umiarem ^^,

@Topic[jeszcze raz]

Tylko Poznań to całkiem inne miasto , tam każdy trzyma się w jakiejś bandzie , przynajmniej po 3 osoby , i co on ma do nich podejść powiedzieć 'Siema ziomy' ? Jak by trochę przykoksił , wyrobił sobie mięśnie i nauczył się np. Boksu czy czegoś , jakiś sztuk walki to by dał sobie rade . B) B)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Jak Rozdasz Konta lub usuniesz To pochwal się czym się woziłeś W Metku ^^

Tak jak pisałem Na dwór Trenować Piłke lub inny sport Siłka i Laska

Szukaj Kumpli w mieście idziesz na jedną Disco i już masz Kumpli :)

Opublikowano

Albo kup sobie crossa za 800zł albo inne gowno... Poszukaj sobie jakiejs piaskowni takiej duzej... Do skakania i Jezdzij crossem Mnie to osobiscie wciaga :D

FrogiPL.png

zgonikPL.png

FrogiPL.png

Opublikowano

Moim zdaniem wydaj wszystkie yangi i popal wszystko to wtedy na bank nie będzie ci się chciało grać w Metina ! :D

Pomogłem Daj +

Gram Tez na PL'u

Serwer:Syriusz

Poziom:65

Postac:Ninja

Profesja:Dagger

Opublikowano

ja juz kieeedys palilem ach co to byly za czasy...

a teraz kiedy o tym pomysle plakac mi sie chce teraz co bedzie>? walczyc o to samo raz jeszcze?

spokoo jak chcesz to pal :)) jak paliłeś to możesz wrócić zobaczysz gdy będziesz palić to się wyluzujesz i zapominasz o tym uwierz mi :) ja tak mam xD xD

Opublikowano

Czyście oszaleli ? Chłopak chce się wyleczyć z jednego nałogu , a wy już nakłaniacie go do drugiego , z którym o wiele trudniej zerwać.(mówię o papierosach) .

Najważniejsze to uprawiaj sporty . Chodź sobie na siłkę , by z masy [którą mówisz , że masz] wyrobić sobie mięśnie .

A dziewczynę to sobie znajdź taką , która cię zrozumie i pomoże ci to rzucić ... Tak , rozumne też się zdarzają ^.^

Zrób operacje plastyczną (Nie no to żart hehe :P)

I co najważniejsze uważaj , żeby nie popaść w inny nałóg .

Konta nie dawaj tym żulom , bo oni by Ci nigdy nic nie dali , najlepiej sprzedaj na Allegro albo nie wiem daj kumplowi , albo wyrzuć itemy i konto skasuj. NO I USUŃ METINA i nie wchodź więcej na fora o metinie.

Specjalista od sportu się znalazł xD xD xD

Żeby wyrobić na siłce mięśnie to trzeba mieć suchą masę mięśniową.. a skoro pyka się w metka dużo to wątpię że bez odpowiedniej diety się to osiągnie..

Myślisz że pochodzi 2 - 3 miechy na siłkę i będzie widać efekt? Żaden ! bo jak pisałem nie ma suchej masy.. nie da się przerobić tłuszczu na mięśnie !

Jeśli jesteś gruby radzę dużo ruchu na powietrzu ( najlepiej bieganie, rower min. 30 min dziennie ! )

A jeśli jesteś zbyt chudy to radzę trochę przytyć i wtedy chodzić na siłkę, jeść dużo białka :)

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Moim zdaniem wydaj wszystkie yangi i popal wszystko to wtedy na bank nie będzie ci się chciało grać w Metina ! :D

Wlasciwie to tu jest niewielki % ze jednak wszystko ulepszy i wtedy napewno mu sie bedzie chcialo grac.

Opublikowano
Ej ale Cioty na tym świecie też muszą być !!

UP@ Poco spamujesz? On szuka pomocy od uzaleznienia a nie do tego zeby mu mowic ze jest ciota :/

Moze nie jest. Znasz go? NIE!!!

@Topic...

Zacznij sluchac jakies muzyki np: W.B.U itp.... Zacznij jezdzic na jednym kole na rowerze albo chociaz proboj :P

Powodzenia jeszcze raz :D

FrogiPL.png

zgonikPL.png

FrogiPL.png

Opublikowano

@Mario

Mój kumpel był w miarę gruby i w miesiąc , bez odzywek i bez żadnych wspomagaczy (Tylko na diecie bogatej w białko itp.) przypakował tak , że bierze 80 na klatę i ma nawet dobry kaloryfer jak na miesiąc , no i dodam , że ma 15 lat... Więc nie mów , że przez wakacje sobie nie przypakuje trochę, albo chociaż schudnie .

Do tego jak ktoś tam napisał naucz się jeżdżenia na 1 kole na rowerze (Stuntu) , albo Motocross/ATV , jak masz jakiś tor blisko.

A Dziewczynę zabierz na mecz Lecha xD

Pozdro dla HG na PROSTO .

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Jesli nie masz kumpli nie przejmuj sie znajda sie i kumple.

Wyjdz gdzies na jakies boisko od nogi i popykaj z nimi w gale.Graj z nimi czesto poprostu zachowuj sie jak sie zachowujesz na codzien. badz soba

Wiedz to ze przyjaciol/kumpli nie poznaje sie w 1 dzien do wszystkiego pomalu malymi kroczkami.

a gdy znajdziesz kumpli to i znajdziesz laske . ;D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Znajdź sobie inną grę.Np Quake III Arena.Po miesiącu grania w tą grę możesz już być dobry i umieć w nią grać.Pzdr

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

Hm.. Z metinem jest jak i z innymi nałogami.. Ograniczaj,aż wreszcie przestaniesz, skupiaj się na innych rzeczach , usun go z kompa i wszsystko co z nim zwiazane, graj w jakies gry (nie za duzo przez neta) z kolegami np PESA, NFS'a, Znajdz dziewczyne i mysl tylko o niej , albo znajdz sobie jakies inne zajecie tak jak koledzy powyzej wspomnieli.

sygnat.png

Opublikowano

Specjalista od sportu się znalazł xD xD xDŻeby wyrobić na siłce mięśnie to trzeba mieć suchą masę mięśniową.. a skoro pyka się w metka dużo to wątpię że bez odpowiedniej diety się to osiągnie.. Myślisz że pochodzi 2 - 3 miechy na siłkę i będzie widać efekt? Żaden ! bo jak pisałem nie ma suchej masy.. nie da się przerobić tłuszczu na mięśnie !Jeśli jesteś gruby radzę dużo ruchu na powietrzu ( najlepiej bieganie, rower min. 30 min dziennie ! )A jeśli jesteś zbyt chudy to radzę trochę przytyć i wtedy chodzić na siłkę, jeść dużo białka :)

Mario rozbawiłeś mnie tym postem xD:D

Czyli to ty jesteś specjalistą od sportu ^^ ... BRAWO ... pomyśl 3 razy zanim coś napiszesz :) , a co do autora tematu to tylko silna wola pozwoli Ci przezwyciężyć ten "nałóg" , stary jest lato ^^ jeśli jesteś z Poznania to zapraszam nad Maltę ^^ poznasz dziewczynę to szybkoooo zapomnisz o Metinie :)

oficjalnelogo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...