Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chce Z Tym Skonczyc

jake345

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wydaj kase na konto , ale nie za duzo... wbij na tym lvl. Załatw se bana np na takim +40 i po klopocienie zachce ci sie grac tak sie wkurzysz na metina... No i mysl caly czas ale to expienie jest nudne ale to wszystko noobskie ^^ I zajmij sie inna gra jakas porzadna ale jej nie przedawkowywuj jak tego nie zrobisz to bdzie ci latwiej się odrywac od kompa no i popieram wtedy tematy z wychodzeniem itp.. krok po kroczku :) Rozwijaj jakas pasje i wogule;p spal cAle eq ja spalilem na +9 fmsa i uwierz nie chcialo mi sie grac ale i tak ciagnelo lecz jesli zastosujesz sie do wszystkiego wymienionego na 100% rzucisz metina !!

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Według mnie powinieneś znaleść sobie kobiete.. Spędzałbyś z nią czas, a nie przed komputerem tyle z mojej strony

Opublikowano

A wiec przejde do sedna

a przedtem odpowiem na pytanie sui

dlatego bo sa tu kilku letni weterani metina

wiec pytanie

jak przestac grac w metina i nie myslec o nim jesli to bedzie dobra pomoc dam moje wszystkie konta do metina !

chodzi o taka pomoc zeby nigdy nie chcial grac w metina ani nie snil o nim ani cos takiego!

dobra czlowieku jest dużo sposobówi j a ci daje te najcikawsze , uwaga:

1.Po primo bierzesz kij bejzbolowy i jak najmocniej udezasz nim o obudowa komputera

2..Oddajesz starszej modem i ona ma go schowac, zjesc, wyrzucic, zrobim z nim co chce, bylebys go nei znalazl

3.Idziesz do psychologa zeby cie hipnoza wyleczyl

4.Zaczynasz grac w jakies inne super mmo:TtIiBbIiAa, Martial Empires, 4strory, last chaos ,silkroad, mu online, tantra online i nastepne 10000000 mmorpg

5.dajesz sie okrasc i wtedy czujesz ze metin to gra ble i wogole do dupy, ale szansa ze dzieki temu sposobowi oduzaleznisz sie od metina jest porażająco-piorunująco-powalająco-dusząco-przeszywająco-omdlewająco mala.

6.Dalej nie mam pomysłów ale jeśli śnisz o metinie to tylko sposoby 1,2,3 moga podzialać.

Mam nadzieję że pomoglem ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ludzie, ile "chętnych" do pomocy. Ciekawe gdyby nie napisał że odda konto czy ktokolwiek potraktował by go powaznie i mu pomógł?

Zbieram raczej +...

Jak poprawiam Cie w jakiejkolwiek dziedzinie również ort. a nie jesteś pewny swojej słuszności nie minusuj mnie do czasu aż się nie upewnisz...

Opublikowano

Ja tylko pomagam mu się pozbyć uczucia grania w to jagże pojebaną grę którą jest Metin2.

Najlepiej to rozpierdol kompa i tyle.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

1 przykład . Weź wyjdz na dwór poznaj trochę adrenaliny i szybko ci się to spodoba

2 przykład . Znajdź se dziewczyne

3 przykład . Oddaj wszystkie konta i e-maile w metinie

4 przykład . Usuń konto w na mpcforum i innych forach zwiazane z metinem

5 przykład . Wywal sporo kasy na metka i powiedz później rodzicom a oni się zajmą tobą

6 przykład . Naoglądaj się dużo horrorów i będziesz się bał zamiast myśleć o metku

7 przykład . Zacznij się ośmieszać np. w szkole rób silne ciało a wszyscy cię wyśmieją i z zezłości przestaniesz grać w metina

8 przykład. Idź do jakiegoś lekarza

9 przykład. Niech rodzice zabiorą twój komputer do swojego pokoju lub niech zabiorą kable

Myślę że pomogłem

Mi nie zależy na żadnym koncie chyba że dałbyś jakieś na DEIMOS

Strona która wypłaca kase za klikanie reklam http://www.onbux.com/?rh=6bc4053aae67edbf6e811cb735e9efa6

Opublikowano

yyy wiecie co ja mysle ze to byl zart a niektorzy sie malo nie posikali zeby dostac konto... ;)

od plusa wolalbym szlunia albo jakis browarek ale jak sobie chcesz ;)

Opublikowano

Chłopcze najlepszym dla cb rozwiązaniem było by narobienie takich JAJ na serwie żeby usuneli cię na stałe z oferty gry ;), Naściągaj hacków porób wideo dla gm, zwyklinaj nie wiem;D W bądź pewnym razie coś wymyślisz, to chyba najlepsze rowziązanie. Jeżeli pomogłem a kont masz więcej i jedno nie potrzepne podaj passy na pm ;)

POZDRO !!

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

chłopie :D

tak jak ci radzą, zapisz się gdzieś do klubu na nogę, przyjdziesz z treningu to nie będziesz miał sił przed kompem siedzieć. k szkoły na pewno macie jakies boicho, wez kogokolwiek i idz poklepac, na rowerze poszalej, dobre jest tez wyjscie na przyslowiowego loda czy do mc'a

przeczytaj to co poradzili poprzednicy.

a teraz zaloguj sie w metku, idz pod kowala i pal wszystko jak leci, wyrzucaj...

to potrafi wk... :)

pomsl. ta gra jest przecież bez sensu. opiera sie na biciu potworkow i tyle...

;) pozrdro & powodzenia !
Opublikowano

ja zrobiłem tak :

Usunąłem all postacie i spokój polecam to zrobic gwarantuje nie bedzie ci sie chciało wracac

1323380503-U105431.png
Opublikowano

Ja mam w d**ie to konto ale chętnie pomogie :D

1. Najlepsze co może być to sport extremalny: Skateboarding, Aggressive Inline Skating, BMX, Free Running, Skydiving (tu żart :P), nawet jak się wstydzisz gdzieś to ćwiczyć to znajdź sobie jakieś chłodne miejsce, opanuj podstawy jednego ze sportów i później na miasto/sk8park

2. Oczywiście jak dla mnie dziewczyna jest na 2 miejscu bo powołany jestem do pkt. 1 ^^, nie musisz mieć jakiejkolwiek, rozmawiaj z taką która ci sie będzie podobać i zamiast metka będzie ci się śnić ona :)

3. Ćwicz np.pompki, brzuszki, przysiady wtedy nabierzesz jakiegoś wyglądu i panienki bedą latać za tobą :P

4. Jak ci nie pasują te 3 pkt. to jedyną rzeczą która ci pomoże jest wy*ier*dolenie kompa przez okno lub sprzedanie :P

Pozdro

Opublikowano

Polecam:

Ale to moj najlepszy sposob bo sma tak skonczylem gre niedawno ;) i mowie serio :D zostal tylko poradnik :D

Polecam:

Wziasc postac i tak dwa dni zabawy:

Ja sprzedalem eq do expa kupielm do pvp wzialem DMG hack i jechalem wszystko i wszystkich :)

Aż mi konto zbanowali^^ I wtedy juz nie mialem do czego wracac ^^ Wiec teraz MPC tylko.. ;P

Drugasprawa znajdz dziewczyne i korzystaj z niej :D

Bierz to z niej co najlepsze :D

I problem z głowy ^^ Dziewczyna ci da o wiele wiele wiecej przyjemności niż metin^^

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Dla mnie (tak jak dużo osób pisze) znajdź dziewczyne

Ogólnie to 70% wypowiedzi tutaj to :"ee daj mi konto !!"

Usun najlepiej te konta WSZYSTKIE !

Pozatym jak wbiłem 74 lvl i sprzedałem konto to już mi sie od 2 mies. w metina nie chce grac , dziwne że się tak uzależniłeś

No ale powodzenia w kuracji ;]

Pozdrowka

Opublikowano

1.oddaj kompa do domu dziecka [ale to nie realne chyba]

2.znajdź sobie dziewczynę

3.usuń grę boty itd

4.poszwędaj się z kumplami po miescie

5.na zakupy xD

6.do psychologa

7.nie gadaj z kumplami o metku

8.myśl o czymś fajnym poza metkiem

9.ogranicz wejscia na mpc albo na dzial metka

10.znajdź sobie zajęcie

11.wyłącz korki w twoim pokoju ;)

sygnature.png

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

Pograj 1-2 tygodnie w tibie, to Ci się odechce grać we wszystkie gry na kompie :D Tak się zniesmaczysz :)

Ja od początku wakacji przestałem grać, i jakoś wytrzymuje(jak dotąd) już prawie 2 tygodnie bez metka i żyje B) Wiem wiem, koks jestem :)

Ale tak na prawde, to znajdz w sobie jakieś hobby, pasje itp.

Zacznij uprawiać jakiś sport i będzie dobrze :)

Grałem w metina od niespełna 3 lat, i jak teraz pomyśle ile godzin, dni, miesięcy zaj***łem sobie przez tą zje**ną gre to mi się niedobrze robi :rolleyes: :D

Także kończ jak najszybciej, życzę szczęścia i żebyś jak najszybciej wyszedł z tego nałogu :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...