Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chce Z Tym Skonczyc

jake345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec przejde do sedna

a przedtem odpowiem na pytanie sui

dlatego bo sa tu kilku letni weterani metina

wiec pytanie

jak przestac grac w metina i nie myslec o nim jesli to bedzie dobra pomoc dam moje wszystkie konta do metina !

chodzi o taka pomoc zeby nigdy nie chcial grac w metina ani nie snil o nim ani cos takiego!

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

najlepiej to wylacz kompa na tydzien i nie graj.. chlopie jesli Ty caly czas o metinie myslisz,snisz to powinienienes leczyc uzaleznienie...

Opublikowano

Hmm... Skasuj postać i najlepiej znajdź sobie dziewczynę :) Wtedy będziesz myślał tylko o niej i na 100% nie o metinie :) albo do psychologa xD

Moze za jakiś czas dorośniesz i znudzi cie się ta cala gra :) Powodzenia!

To juz jest koniec...

Opublikowano

Po pierwsze ograniczaj gre. Najlepiej ustaw sobie kolo kompa budzik i niech ci dzwoni po jakims czasie (jak sie zacznie grac i nas wciagnie to trudno czasami odejsc do kompa) ;D

np :

dzien 1 - 4h

dzien 2 - 3,5h

dzien 3 -3,0h

ale to tylko przyklad (a po zakonczeniu "kuracji" usun wszystko co zwiazane z metkiem (boty,metin itp..)

Po 2 znajdz sobie jakies hobby: skateboarding,parkour,malowanie wszystko co chesz (tylko nie komp bo zachce ci sie zagrac w metka)

Po 3 wychodz czesto na dwor nie graj dlugo przy kompie pojedz nad jakies jeziorko pupe pomocz troche czy do lasu pojdz . :)

Po 4 nie wchodz na zadne fora zwiazane z metkiem bo przegladanie forum o metku zacheca do gry.

Dobrze tez znalesc sobie jakas dziewczyne (Wiem wiem moze to troche zabrzmiec dziwnie) ale gdy masz dziewczyne myslisz tylko o niej w ogole zakochany nie masz czasu na co innego.

sam wiesz o co chodzi.

no i najwazniejsze nie mysl o metku. :)

zycze powodzenia

PS: Jesli ci pomoglem a chesz oddac mi konto pisz GG -4621696

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

1.Daj mi postac i wszystkie dane

2.Zmieneie wszystko i gdy zechce Ci sie grac to od nowa Ci sie juz nie zachce xD ;]

Opublikowano

@To samo co up

kolejne sposoby

Szwendać się z kolegami po mieście

odwalać np(w zimę rzucać śnieżkami po oknach i uciekać)

Jakieś treningi dodatkowe zajęcia np Box

Opublikowano

@Up

On nie wie o co chodzi :)

On ciagle przed kompem

Jezeli moge spytac to miales kiedys wgl dziewczyne ?

Wiesz co to dziewczyna ^^?

To takie stworzenie do kochania ;>

Moje Tuty :)

POLIMORFIA MEGA TUT

http://www.mpcforum.pl/topic/186542-tutmega-polimorfia-co-i-jak/

1.jpg <<< Kanal na YT Kliknij na obrazek !!!!

Opublikowano

Powiedz twoim rodzicom, żeby zabrali ci kompa na miesiąc, albo dwa i sprawa załatwiona ^_^

IDIOT, IDIOT EWRYŁER !!

Opublikowano

znajdz se laske idz z kumplami tak ja np do lasku zapalić faje lub porobić gnój na mieście i to mnie odciąga od metina 100% a konto jak chcesz możesz dać :)) ale nie muszisz xD xD

Opublikowano

Uwaga to jest zajebiście trudne!

1.ODINSTALUJ METINA(NIIIEEEEEEEEEEEEEEEeeeeeeeeee!!!!)

2.Wyłącz kompa

3.Zerwij kontrakt na internet.

4.Znajdź sobie dziewczynę i chodź z kumplami na miasto!

Gratuluję dobrego wyboru.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

a mozliwe tylko gdybym mial z kim palic itd... 2only2 to ze chce sie oduzaleznic od metina nie znaczy ze nie wiem co to swiat

nie jestem zbyt chudy i zbyt ladny zeby miec dziewczyne...

respektowanie sie przy innych moja mentalnoscia jest moim prawdziwym przeznaczeniem!

Opublikowano

To ja zaczalem rozmowę o dziewczynach... xD

Chłopcze, radze ci znajdź sobie dziewczynę a odechce cie się myśleć o tym metku :)

To juz jest koniec...

Opublikowano

Jak mozna snic myslec caly zcas o metku wtf-.-' karza mu garc w tego emtina czy co?>.< najlepiej wyrzuc kompa rpzez okno i nie bd gral w metka ani nie bd o nim myslal bo bd myslal tylko o tym keidy komp wroci;]

Opublikowano

I NIE PAL!!!! NIE SŁUCHAJ SIĘ GO! JAK ZACZNIESZ TO KIEDYŚ POŻAŁUJESZ... Wyjdz ze znajomymi na miasto itp... moze kogos spotkasz... :)

I zacznij trenowac jakis sport!

To juz jest koniec...

Opublikowano

Po pierwsze Usuń Postać albo rozdaj zablokuj w przeglądarce strone

www.metin2.pl
Nie myśl O tym..

Zapisz się na Parkour , Piłkę Nożną , Kosza czy coś :)

Weź się za jakąś Sztuke z miasta i spędzaj swój czas z nią :) Zwiększ Kontakty z kolegami i róbcie jakieś Przypały Czas Leci Jak szalony a ty zapominasz ^^

Jak Ktoś Się spyta czy grasz w metka To Powiedz że w To gówno nie grasz ...

Zamiast Wydać Kase na IS wydaj sobie na buty , ciuchy itd. Opiekuj się laską jak bd miał.

Idź Z kumplami na miasto do knajp na Piwo jak jeszcze na piwo nie mozesz to na jakąś Pizze , Do Kina , Na Disco.

Tyle Ode mnie :D

O konto nie prosze bo nie jestem żydek ... Jak bd chciał to daj Jak nie to usuń lub rozdaj Noobką ^^

Jak coś Napisz na GG : 5832771

Pozdrawiam !

@mówisz że nie zbyt ładny i chudy .

Nie każda Dziewczyna Uwielbia Mięśniaków i chłopców z Solarium Wysmarowanym w odżywki :)

Pewnie Wzdychają Do Ciebie laski..

Więcej Czasu na dworze i wypadów za miasto i już Nie jedna dziewczyna zagada

Opublikowano

Moim zdaniem. Powinieneś znaleźć grę, która cię wciągnie. Np. Counter Strike Source.

Powinieneś usunąć z przeglądarki wszystkie "wspomienia" z tą grą. Usunąć gre. Wszystkie mody, screeny etc.

Kumplom, którzy gadają do cb o MT2 powiedzieć, iż masz dość tej gry i chciałbyś porozmawiać o czymś innym.

Zainteresować się inną grą lub (mamy wakacje) iść nad wodę lub ma miasto z kumplami :]

Powtarzać sobie, że to nie gra dla ciebie i tylko marnujesz przed nią zycie :]

Pozdrawiam :P

jak pomogłem to gg 5457781 :]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Graj w metina cale dnie az ci on obrzydnie i nie bedziesz mogł juz na ta gre patrzec lub tak jak napisał UP graj w inna gre np. CSS ja tez w gram CSa albo w WoWa i jak masz jakies konta na Metku na s10 lub s 24 to mozesz oddac pisz na PW

dbsygnatura.jpg

Opublikowano

Nie Pal Fajek !!

Nie dość że niszczą Zdrowie to cholernie drogie!!!

Paczka L&M 10zl :O a starczy na pare godzin a nic z tego nie masz chyba że szpan przy kolegach

Zamiast wydać na Fajki Kup Sobie Ciuchy Rower Ipoda czy coś..

Opublikowano

Czyście oszaleli ? Chłopak chce się wyleczyć z jednego nałogu , a wy już nakłaniacie go do drugiego , z którym o wiele trudniej zerwać.(mówię o papierosach) .

Najważniejsze to uprawiaj sporty . Chodź sobie na siłkę , by z masy [którą mówisz , że masz] wyrobić sobie mięśnie .

A dziewczynę to sobie znajdź taką , która cię zrozumie i pomoże ci to rzucić ... Tak , rozumne też się zdarzają ^.^

Zrób operacje plastyczną (Nie no to żart hehe :P)

I co najważniejsze uważaj , żeby nie popaść w inny nałóg .

Konta nie dawaj tym żulom , bo oni by Ci nigdy nic nie dali , najlepiej sprzedaj na Allegro albo nie wiem daj kumplowi , albo wyrzuć itemy i konto skasuj. NO I USUŃ METINA i nie wchodź więcej na fora o metinie.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...