Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Zmienić W Eq ? - Potrzebujesz Pomocy I Dobrej Rady ? Zajrzyj Tutaj !

Schittset

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

13666457633682406168.png

Jeszcze pytanie, czy to dobre itemy jak na ten lvl dla daggera czy syf ?

Gdzie takim czymś expić ?

Do wydania mam: 1.604.940 yang.

Pozdrawiam.

1. Koziki moga byc

2. Bojową tarcze zamien na okragla chociaz +6 (daje ona juz 67defa a nie jak bojowa 39)

3. Maska Kolcza na ten lv chociaz +8 zrob w dt np. ( lub kup)

4. Zbrojke zrob rownie w dt na +7 ( lub kup )

5. Naszyjnik minimum 1k pz

6. Buty rowniez 1k pz (minimum)

7. Bransoletke zamien na srebrna +8

8. Ebonitki rowniez ulepsz lub kup +8 chociaz :P

Jezeli nie stac srobuj isc na metki jakies lub jak powiedziala plvo kup za 15 zl 2kkk i spokoj :P

4442727dcac7a65ddf2978f.gif

Zbieram + !

• Odpowiedzi 740
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam.

Chciałbym się zapytać kilka rzeczy dotyczących mentala. Otóż chcę się wybrać nie długo do v2 i mam 54 level, i się zastanawiam jakie eq mieć pod poli czy takie co expiłem normalnie czy 100% poli,

Podam wam moje eq z jakim expiłem i powiedzcie co mam zmienić aby fajnie sie nawalało z marma

-Zbr smoka +7 speed3 def 3 1k pz

-Ebo +7

-buty 500pz

-nasz 1k

-branz 1k

- żelek +7

-tarcza okrągła +5

- Rib +9 sr 19 5bon 8 trucie i 2 szycie kd potw kryt 3 ( i do tego mam pytanie czy lepiej zmienić go na jakiegoś 30+ sr?)

i tak zastanawiające pytanie mnie ile tak ok marm trzeba z 54lev wbić 65 z 2x expem ?.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam.

Chciałbym się zapytać kilka rzeczy dotyczących mentala. Otóż chcę się wybrać nie długo do v2 i mam 54 level, i się zastanawiam jakie eq mieć pod poli czy takie co expiłem normalnie czy 100% poli,

Podam wam moje eq z jakim expiłem i powiedzcie co mam zmienić aby fajnie sie nawalało z marma

-Ebo +7

-buty 500pz

-nasz 1k

-branz 1k

- żelek +7

-tarcza okrągła +5

- Rib +9 sr 19 5bon 8 trucie i 2 szycie kd potw kryt 3 ( i do tego mam pytanie czy lepiej zmienić go na jakiegoś 30+ sr?)

i tak zastanawiające pytanie mnie ile tak ok marm trzeba z 54lev wbić 65 z 2x expem ?.

Takie eq jakie Ci podam umozliwi Ci exp bez marmurka :)

1 Zbroja - styknie Ci

2 ebo +8 najlepiej +9

3 buty zamien na 1k pz jezeli Cie stac to 1,5k

4 naszyjnik moze byc ale jezeli Cie stac to jak wyzej 1,5k

5 bransoletka srebrna +9 najlepiej

6 zelek +8 najlepiej +9

7 tarcza +6 najlepiej +7

8 bron ( co jest wazne u mentala) lepiej zamien na sr 30+

i do tego wszystkie sprobuj zrobic sobie buffke 35lvl zeby miala pomoc / blogo na M troche itemkow na inta i zeby bylo chociaz te 25%

i jak mowiles x2 exp idziesz na pierwsze komnaty i exp leci lodzio miodzio :D

4442727dcac7a65ddf2978f.gif

Zbieram + !

Legenda
Opublikowano

Witam.

-Ebo +7

-buty 500pz

-nasz 1k

-branz 1k

- żelek +7

-tarcza okrągła +5

Zmień buty najlepiej żeby miały 1,5k hp.

Kolczyki lepiej żeby były +9

Naszyjnik, bronza jest ok.

Hełm +9

Tarcza +7 od 41

Broń średnie 30+ z kd +3/4

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Serwer: Kronos

Klasa i profesja: wojownik body

Poziom postaci: 48

Pieniądze w grze przeznaczone na korektę ekwipunku: 1kkk

68757fhjf.jpg

Chcę się dowiedzieć czy coś zmieniać na loch pająków v1

Pozdro

Nie Bądź Żyła Daj MINUSA -

Opublikowano

Serwer: Kronos

Klasa i profesja: wojownik body

Poziom postaci: 48

Pieniądze w grze przeznaczone na korektę ekwipunku: 1kkk

68757fhjf.jpg

Chcę się dowiedzieć czy coś zmieniać na loch pająków v1

Pozdro

Riba do +9 zrób,kup bizu 2k hp;)i zelka +9.

Opublikowano

Andrzej Grubba w eq zmień poszczególne rzeczy :

- fms sr 37 + z intem

- zbroja 5 bonów tą którą masz i wsadź max hp a nie 1,5k ...

- hełm na 41 lvl +9 z bonem na ludzi , abs na magie , odp strzały

- zmień bony w kolcach na ludzi i abs

- kup niebiański naszyjnik +9

- kup buty feniksa +9

- kup bransolete z niebiańskich łez +9

a i tak nawiasem mówiąc zrób skille na P ... :P I DODAWAJ W WITALA A NIE SIŁE U BM'A OMG !!!!!!!!

PS DAJ +'SIKA ; D

35117.jpg35094.gif

33005.png34469.jpg

5390.png25179.png

Opublikowano

Witam. Proszę o udzielenie rady, co mam zmienić w moim ekwipunku aktualnie i też co mam zmienić na wyższych lvlach, do jakiego lvl mogę w tym być a na jakim zmienić itd. ;D

Serwer: Syriusz

Klasa i profesja: Sura WP

Poziom postaci: 42

Pieniądze w grze przeznaczone na korektę ekwipunku: Bez znaczenia. Można powiedzieć że "stać mnie na wszystko".

Postać:

beztytuuiww.jpg

Eq:

beztytusasdfu.jpg

PS. Jak mam dalej rozwijać postać ? Proszę o jakieś porady co mam robić. ;P

Opublikowano

@up Z takim eq do 65 dasz spokojnie rade nawet dalej.lecz z skillami to u ciebie do dupy.. skille czarowane do m4-5 to samo czarowana m4-5 i bedzie git :)

Opublikowano

wiesz dopiero 4 dni czytam skille bo zaczynałem grac. (wczesniej zarabiałem i eq zbierałem do kupy) narazie jest stosunek 3:2 (3 nie ku nie weszly a 2 weszly ;/ )

A Build dobry jest ? Kiedy ładować strach na M ? jako 4 czy 5 skill ? Czy może wir zamienić na strach ? powiem że dużo w pvp walcze ale chciałbym też zeby zajebiscie sie expilo

Opublikowano

@up jeżeli możesz to wymień yanga za yanga +9 ale dopłać i wsadź kd +4

Reszta jest dobra ;)

wiesz dopiero 4 dni czytam skille bo zaczynałem grac. (wczesniej zarabiałem i eq zbierałem do kupy) narazie jest stosunek 3:2 (3 nie ku nie weszly a 2 weszly ;/ )

A Build dobry jest ? Kiedy ładować strach na M ? jako 4 czy 5 skill ? Czy może wir zamienić na strach ? powiem że dużo w pvp walcze ale chciałbym też zeby zajebiscie sie expilo

Mi sie wydaje że strach powinienen być przed rozproszeniem ;) .

Znam sie na WP uwierz. Bo gram na każdym serwie tą profką więc zaufaj mi wirek bedzie lepszy .

A tak Btw

3 nie ku nie weszly a 2 weszly 

patrz sie na Chat tam pisze jak ci sie uda to ile ci pozostanie KU do kłucia ;)

Pozdrawiam

1312387213-U261492.jpg

Serwer: EliteMT2

Klasa i profesja: Sura BM

Poziom postaci: 62

Do wydania: 8kkk

Do Fms wsadź kd potwora +3/4

Ty BM ... a masz FMS do expa jak chcesz only pvp to zmień na fms + 10um kd +3 woja . sura ninja

pozdrawia m;

piorunj.jpg

Metal moim życiem

Opublikowano

Serwer: Grymuar (S6)

Klasa i profesja: Sura Wp

Poziom postaci: 35

Pieniądze w grze przeznaczone na korektę ekwipunku: Nieograniczony

[Zdjęcie z ekwipunkiem, statusem postaci oraz skillami.]

77708933.png

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Serwer: Grymuar [D6]

Klasa i profesja: Wojownik Body

Poziom postaci: 28

Pieniądze w grze przeznaczone na korektę ekwipunku: 40KK

2q0obr4.jpg

Mam 2 KU Wir Miecza. Na Aure mnie nie stać bo po 80kk chodzi.

Jest to moje 1 konto i postać.

wyjebisty3rr0r.png

Mam zbugowanego WR. W grze jest dobrze. Mam 18 lvl. Na stronie pisze, że mam 19 lvl. xxxxxDDDDD

Jeśli pomogłem daj +, to nie boli, ale na pewno komuś pomoże. ^-^

Zbieram +, nie -

Moje mody:

http://www.mpcforum.pl/topic/400559-mode-by-wyjebisty3rr0r/page__p__2848579__fromsearch__1#entry2848579

http://www.mpcforum.pl/topic/400888-mod-by-wyjebisty3rr0r/page__p__2850796__fromsearch__1#entry2850796

Moje TuT-y:

http://www.mpcforum.pl/topic/402618-tut-wszystko-o-zombie/page__p__2864308__fromsearch__1#entry2864308 ----------------------------------------------- 14mcaau.png

Opublikowano

@UP 40kk to troche mało, ogólnie całe eq oprócz tygry trzeba wymienic. Zrób dropka z eq +6 lvl 8-12 (body) i idz do imha . Ew. mental 18lvl i drop medale. Jak coś zarobisz kup zelka +9, ebo +9, Srebrna +9, butki max pz +1k, naszyjnik max pz +1k, 5kątna +7 i riba/fmsa +9. Mozesz tez wbic 30lvl i kuć rudy(calkiem oplacalne) lub postawic fishbota(ew. sam łowic)

P.S czemu tak dziwnie skille? wir 3, berek 4, trzystronne 2, szarza 0? w co idziesz berek czy wir?

zbyt duża sygnatura.

Legenda
Opublikowano

Serwer: Grymuar [D6]

Klasa i profesja: Wojownik Body

Poziom postaci: 28

Pieniądze w grze przeznaczone na korektę ekwipunku: 40KK

2q0obr4.jpg

Mam 2 KU Wir Miecza. Na Aure mnie nie stać bo po 80kk chodzi.

Jest to moje 1 konto i postać.

Mało kasy. Kup na allegro yangi, po czym zainwestuj w naszyjnik i w buty żeby miały max. hp 1000+ oraz srebną bronzolete +8/9 i jeszcze hełm +8/9

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

@UP 40kk to troche mało, ogólnie całe eq oprócz tygry trzeba wymienic. Zrób dropka z eq +6 lvl 8-12 (body) i idz do imha . Ew. mental 18lvl i drop medale. Jak coś zarobisz kup zelka +9, ebo +9, Srebrna +9, butki max pz +1k, naszyjnik max pz +1k, 5kątna +7 i riba/fmsa +9. Mozesz tez wbic 30lvl i kuć rudy(calkiem oplacalne) lub postawic fishbota(ew. sam łowic)

P.S czemu tak dziwnie skille? wir 3, berek 4, trzystronne 2, szarza 0? w co idziesz berek czy wir?

Po prostu na początku nic nie wiedziałem ale tera w berka jadę.

Nie mam więcej kasy. Mam 100 ogonów skorpiona [widziałem ze 1 = 3kk] to się sprzeda. A w EQ mam zwykłego FMSa.

NIE BĘDĘ PŁACIĆ ZA GRĘ KTÓRA TEGO NIE WYMAGA.

wyjebisty3rr0r.png

Mam zbugowanego WR. W grze jest dobrze. Mam 18 lvl. Na stronie pisze, że mam 19 lvl. xxxxxDDDDD

Jeśli pomogłem daj +, to nie boli, ale na pewno komuś pomoże. ^-^

Zbieram +, nie -

Moje mody:

http://www.mpcforum.pl/topic/400559-mode-by-wyjebisty3rr0r/page__p__2848579__fromsearch__1#entry2848579

http://www.mpcforum.pl/topic/400888-mod-by-wyjebisty3rr0r/page__p__2850796__fromsearch__1#entry2850796

Moje TuT-y:

http://www.mpcforum.pl/topic/402618-tut-wszystko-o-zombie/page__p__2864308__fromsearch__1#entry2864308 ----------------------------------------------- 14mcaau.png

Opublikowano

Witam ;d

Ostatnio wygrałem na OX na serv Elite MT2 * przywołanie bossa ( zjawy tygrysa ) x30 ;d

i nie chce mi się ich sprzedawać itp więc pomyślałem że zrobię dropa i będę je dedał i szkaty sprzedawał ;d kilka pytań :

1.) Jak Najlepszy lvl na drop szkat z tego bossa .

2.) Jakie bony zrobić .

3.) Czy potrzebny buff

4.) Chcę dedać je bez marmura .

5.) Posiadam trute 42 śr kd do expa 10% potwór .

Posta kazał napisać PoweRade.

tevezby.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...