Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Hacknięty

Kaspie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po tym jak wprowadzono damage hacka (może przed) Na us'ie jest mnóstwo sklepów ze stalkami i innymi itemami +9 do ktorych nie można wkładać kd, co oznacza że metin2 się rozpada

Do tego na pl po dzisiejszym "paczu" wielu graczy skarży się na coś takiego (źródło Board.metin2.pl)

0629203911.th.jpg

SS 2 ( Za duży jak na forum)

Jak sądzicie czy do końca wakacji istnieć będzie metin2 czy będzie już to gra tylko dla botów ??

@D&G Gotowe :D

lastfmred.gif

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Admin Cienia
Opublikowano

Ale dawaj linki kurde.. Rozwalasz innym stronę wiesz o tym?

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Nosz kurde ciekawe. Co to bedzie z tym metkiem. Mi się wydaje że bedzie jakieś rok lub dwa. Później już bedzię kaszana. Same haxy i boty :/ Taka jest moja opinia

d04306e9c9d8682019d619c.jpg

Zbieram ---

Opublikowano

Prawda jest taka że jeżeli jest jakaś dziura to da się ją załatać wiec nie bójcie się Firma Game Force czy jak im tam ma za dużo kasy za to wiec tak łatwo się nie podda a z historii mi wiadomo że dziura zostanie załatana a połowa tych którzy z niej skorzystali zostaną zbanowani.

Deleted.

~M@niek

Opublikowano

Fuck Yeah xD boty są cool xDD po to jest te forum zeby je publikować , a potem z nich kozystac jak sie tu rejestrowaliscie to teraz sie nei zalcie ze w H&% botów jest i haxow .... sami sie do tego przyczyniliście :)

Opublikowano

Może to naprawde koniec metin2.pl xD

HAHAH, ale by były jaja :D

Pozdrawiam!

ZBIERAM ------

DAJ MINUSA !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego,

gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

7745956.jpg

Mój net xD

Opublikowano

To jest nic wielkiego co na ss . Z miesiac temu na evencie boty reklamowały się tak , ze to co pisali na szepcie pisał GM . Chodzi mi o to ze sie włamali i na czacie była ich strona itp w jakiej czcionce jak pisze GM .

Nie prosze o +++ czy ---- tylko o wyrozumienie

Pro net

9659511.jpg

Opublikowano

Stalki, bojowe miecze, zbugowane były od zawsze! :) Do +9 (do większosci) nie dało się włozyć do +9, trzeba było do +8 iTP, i dlatego ja moj bojowy sprzedalem tak drogo na grymuar (z bonami za 950kk, ) Ponieważ jako jeden z niewielu nie byl zbugowany ...

Opublikowano

Dlatego się gra na metin2.com <; Miła atmosfera i jak narazie widziałem tylko 1 bota !

kochas.png

nicki pod jakimi gram: Rysiek, Ryszard, Rych, 666!

Opublikowano

z tymi żółciami to często tak sie zdarza więc nie pierdolcie ;] i od zawsze tak jest

takj samo wyskakuje czasem takie coś żeby ulepszyc i ulepszacze są yangi żółć i takie coś jak instrukcja pomnożenia na privie czy jak to sie tam nazywa...

74875895745308445608.jpg

Królowa Śląska Tylko POLONIA Ona na zawsze w sercach naszych jest,

na wieki będzie przez nas wielbiona, Dumą Bytomia ona jest!

Opublikowano

z tą stalką to tak samo się robiło na godmt2 jak się itemki przez bug na IS kupowało :D

Opublikowano

Hehe, wnerwili hackerów to mają za swoje i dobrze im tak, metin2.pl to syf ;p

No właśnie...trzeba było wrzucać tego HS'a? xD

Tylko lekko utrudnili grę hackerom, ale teraz hackerzy się odwdzięczyli :D

A tak poza tym, pisali coś na boardzie,jak kliknie się "tak" w okienku w którym odlicza czas? ^^

Mam 250+ postów i 0% ostrzeżeń...jeszcze na żadnym forum tego nie osiągnąłem ^.^

Macie szczęście że chcę aby tak zostało bo ujrzelibyście "MAJONES'a" v2.0 :]

Opublikowano

to okienko od bota od tyh chinoli power leveling, czyli uruchomienie bota na xxxxxxxx sekund ???? blink.gif

@z tego wychodzi że boty hacknęły metina i potrafią ludzią wysłać takie okienko w którym mogą utuchomić bota na xxxxxxxxxxxxxxx sekund....

@edit 2 sorry ze błed ale cos mi klaiatura sznkuje

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Pozdro dla all którzy ładowali kasę na yangi i IS :)

A ja jeden nie kupiłem nic z IS :) i nic nie straciłem :)

Na pl'u każdy lata z itemami +9 jakby psu jajca się świeciły.

Exandros CH2 ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...