Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znajduch

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zarpaszam na serwer. Admini cały czas działają, kontakt jest praktycznie cały czas i chętnie pomagają tak samo jak gracze początkującym ! 😄

Opublikowano

POgralem kilka dni na tym serwie i musze powiedziec ze start byl chuczny nastepnie zaczely sie nocne kile scjaganie silnych mobow zabijanie nowych a raczej multi kont robionych ptzez VPN ( tu chce zaznaczyc ze admin sam podpowiedzial ze tak mozna robic ) ludzie zaczeli odchodzic i liczba online ze 140 spadla do 100 . Ja dzis odchodze bo harcowniki znowy zaczeli nocne zabijanie . Czy chcesz zagrac na takim serwerze sam zdecyduj ja zdecydowalem.  Hejt jaki sie wysypie niedotyka mnie bo przez lata gry nieraz slyszalem slowa nieplacz to spadaj lub znajdz se inny nikt cie tu nietrzyma to stara spiewka ludzi chorych emocjonalnie. Mysle ze wielu z was slyszalo te slowa lub bylo swiadkami tegoz pisania na czacie. Szewa stara sie a znam go z Mu od wielu lat i przygladam sie gralem tez na Jego serwerach.  Obecnie sadze ze tak naprawde gra tu z 20 +  reszzta to muti . 

Pozdrawiam all ........Mu zawsze bedzie w mojm sercu

Opublikowano
15 minut temu, SirKirgo napisał:

POgralem kilka dni na tym serwie i musze powiedziec ze start byl chuczny nastepnie zaczely sie nocne kile scjaganie silnych mobow zabijanie nowych a raczej multi kont robionych ptzez VPN ( tu chce zaznaczyc ze admin sam podpowiedzial ze tak mozna robic ) ludzie zaczeli odchodzic i liczba online ze 140 spadla do 100 . Ja dzis odchodze bo harcowniki znowy zaczeli nocne zabijanie . Czy chcesz zagrac na takim serwerze sam zdecyduj ja zdecydowalem.  Hejt jaki sie wysypie niedotyka mnie bo przez lata gry nieraz slyszalem slowa nieplacz to spadaj lub znajdz se inny nikt cie tu nietrzyma to stara spiewka ludzi chorych emocjonalnie. Mysle ze wielu z was slyszalo te slowa lub bylo swiadkami tegoz pisania na czacie. Szewa stara sie a znam go z Mu od wielu lat i przygladam sie gralem tez na Jego serwerach.  Obecnie sadze ze tak naprawde gra tu z 20 +  reszzta to muti . 

Pozdrawiam all ........Mu zawsze bedzie w mojm sercu

To trzeba mieć ładnie na bani, żeby grać w jedną z ostatnich gier na rynku posiadających w pełni otwarte PvP, które jest kwintesencją zajebistości Mu i płakać, że ktoś zabija w nocy. Trzymajcie się za rączki w pt afk miesiąc czasu najlepiej, super rozgrywka. Ja zrezygnowałem z gry z innego powodu, "gra" przez tydzień czasu polegająca na tym, żeby co 3h zaglądnąć, czy nadal stoi się na spocie, jak tak to z powrotem cyk afk, zminimalizować tytuł na pasek i to tyle. Może jak miałem 14 lat to jeszcze bym to przełknął, ale obecnie to już nie dla mnie taka "zabawa", czy zostawianie komputer na noc, żeby wbić 10 lvl.  90% serwera tryb zombi, afk i to samo dzień w dzień. Serwer sam w sobie nie jest zły, jego ustawienia dropu, spotów itd. ale nie wiem jak ktoś może czerpać satysfakcję z gry w której w zasadzie po tygodniu nadal nie gra tylko tkwi na spocie, ewentualnie dokupienie potków po 5h, z powrotem na spot, zminimalizowanie gry na pasek i tak w kółko.

Opublikowano

Dzień dobry, teraz moje wypociny..... 😄 Gra na serwerach MU skończyła się w momencie kiedy zaczęto je stawiać 24/7 oraz dla zarobienia kasy.

Napewno też nie pomogło "wynalezienie" wszelkiego rodzaju helperów itp. Czasy też się zmieniają, a wiernym fanom MU lat przybywa i mają inne obowiązki i nie myśli nikt siedzieć przed ekranem nawet 8 godzin a co dopiero więcej. I tyle. A mendy i płaczki zawsze były i będą na to nie ma rady 😄

Ten serwer jest w porządku - to moja subiektywna ocena na dziś. Low exp z natury wymusza stanie na spocie. A jak ktoś marzy tylko o nawalaniu idzie na 5k  czy więcej z bokami w sklepie. 

Opublikowano

Wredota jesli chodzisz do szkoly to masz wolne ja pracuje musze utrzymac rodzine i jak mam chwile czasu jestem on chodze na eventy gadam z ludzmi itp.  Ty natomiast wyzywasz sie w grze widac real Cie przerasta stad te pk i fascynacja tym.  Ja dlatego zostawilem ten serwer bo nad nim juz nikt niepanuje .                      BB .

Opublikowano
51 minut temu, Koniq napisał:

Wredota jesli chodzisz do szkoly to masz wolne ja pracuje musze utrzymac rodzine i jak mam chwile czasu jestem on chodze na eventy gadam z ludzmi itp.  Ty natomiast wyzywasz sie w grze widac real Cie przerasta stad te pk i fascynacja tym.  Ja dlatego zostawilem ten serwer bo nad nim juz nikt niepanuje .                      BB .

Podejrzewam, że jestem sporo starszy od Ciebie. Też chodzę do pracy i utrzymuję rodzinę. W grze nigdy nie zamieściłem żadnego innego postu jak z prośbą o pt, albo zapraszając do swojego, dlatego nie wiem na jakiej podstawie napisałeś jakieś bzdury na temat mojej osoby, o jakimś wyzywaniu, przerastaniu mnie przez real i jakimś pk.  Mam nick Gargulec, zabiłem dokładnie 1 osobą. Także tyle warte są te wasze zakłamane wysrywy i bezpodstawne oczernianie innych. Przestałem grać z powodów o których już napisałem, natomiast nadal podtrzymuje, że trzeba mieć nie coś z banią, żeby grać w tytuł którego kwintesencją jest otwarte PvP i płakać, że nie można było całą noc stać Afk, bo ktoś zabił. Gra jak widać nie dla Was, trzeba sobie poszukać innej.

Opublikowano

Tu się zgodzę faktycznie 90% ludzi to afk na spotach nic więcej... każdy sobie myśląc że jest +100 osób online tak naprawdę może z 10 jest co napiszą itp.

Dlatego gra na takim serwie oczywiście to tylko Moje skromne zdanie jest bezsensowna i szkoda czasu... 

Opublikowano

Exp dziś zostanie sprawdzony na subie testowym i naprawiony. Co do lurowania mobów, zostanie dodany podpunkt do regulaminu o zakazie sprowadzania mobów. Kolejna rzecz osoby toksyczne dla serwera, podjudzające i utrudniające grę innym zostaną ukarane. Nawet banem.

Odnośnie serwera: Zawsze znajdą się takie osoby, które chcą zniszczyć serwer, swoimi działaniami oraz utrudnianiem gry nowym graczom.

Zastanówcie się dobrze, serwer powstał dla graczy od graczy. Każdy pomagał aby ustawić konfigurację. Sporo osób poświęciło swój cenny czas, a wy od tak chcecie to zniszczyć, wstyd. 

Opublikowano
7 godzin temu, Leez93 napisał:

Tu się zgodzę faktycznie 90% ludzi to afk na spotach nic więcej... każdy sobie myśląc że jest +100 osób online tak naprawdę może z 10 jest co napiszą itp.

Dlatego gra na takim serwie oczywiście to tylko Moje skromne zdanie jest bezsensowna i szkoda czasu... 

Dość jałowa dyskusja, chyba że specjalnie..... Rozsądny człowiek jeśli mu konfiguracja nie odpowiada po prostu serwer pomija.  Może ja dziwny jestem ale Twoje "skromne zdanie" nie powinno wpływać na opinię innych . Jeśli się czegoś nie rozumie, nie powinno się na ten temat wypowiadać.

Opublikowano

Witam all narazie gram chodz mam powoli dosc .....ludzie dalej kiluja a administracja na discordzie prowadzi akadamickie dyskusie o expie i innych bzdetach niewidzac ze serwer zaraz padnie . Do q.... nedzy wezcie sie za robote a nie skulliliscie uszy i cisza chyba ze MACIE TO W DUPIE. Jesli niepotraficie se poradzic z kilerami ustawcie server na non pvp a jak ktos ma chec na wojaczkie to ma opcje duel moze to wam da czas na powrot do logicznego myslenia.  Wisze ze moje pisanie jest mocno emocjonalne ale panowie jakie ma byc w tej sytuacji ?

Opublikowano

Na serwer wleciał mały update.

; Zwiększono ilość moobów na BloodCastle

; Dodano do dropu na Kanturu - Crest of Monarch

; Zmieniono exp w party, nie ma juz takiej różnicy. Można expić solo.

; Zmieniono siłę moobów Aida,Tarkan,Icarus na mniej-więcej globalowe.

; Poprawiono exp. Teraz x25 działa prawidłowo.

; Dodano nowe spoty na Icarus

+25% EXPA DLA WSZYSTKICH GRACZY BEZ RESA

sygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...