Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znajduch

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Super serwer! POLECAM!!

"Trance to nie tylko muzyka. To styl życia, inne, zmysłowe spojrzenie na świat, miłość do głębokiego brzmienia wzbudzającego wielkie emocje.Słuchając możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. " ;)

• Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
10 minut temu, Leez93 napisał:

wieje nudą, szkoda czasu na grę.

Na Old już nie grasz? Czy przyszedłeś tutaj "odstraszać" 

Nie każdemu serwer HARD może się podobać, to zrozumiałe 😉

Raczej na początku wszyscy expią, to norma 🙂 

Opublikowano
2 godziny temu, Bosssik napisał:

Na Old już nie grasz? Czy przyszedłeś tutaj "odstraszać" 

Nie każdemu serwer HARD może się podobać, to zrozumiałe 😉

Raczej na początku wszyscy expią, to norma 🙂 

nie odstraszam tylko wyrażam swoją opinie...  już lepiej grać na global niż mordować się wbijając rr w tydzień czasu.

Opublikowano
25 minut temu, Leez93 napisał:

nie odstraszam tylko wyrażam swoją opinie...  już lepiej grać na global niż mordować się wbijając rr w tydzień czasu.

Wyraziłeś, to idź grać na global. Do serwera tego typu trzeba trochę cierpliwości. Chcesz wbic resa w 2 godziny idż na WarGlory na 800 będziesz miał nawet szybciej. My zapraszamy do zabawy tych co są wytrwali i chcą się na dłużej zakotwiczyć.

Opublikowano

Również zapraszam na serwer , po dzisiejszej nocy stwierdzam ze jest tu duzy potencjał, jak i możliwość long termin serwera.

Opublikowano

Zagralbym z wami ale niestety niemam w pl internetu teraz korzystam po kolezensku z IP mefa  ADMIN odezwij sie na priv jesli mozesz i masz chcec

Opublikowano
23 minuty temu, Koniq napisał:

Zagralbym z wami ale niestety niemam w pl internetu teraz korzystam po kolezensku z IP mefa  ADMIN odezwij sie na priv jesli mozesz i masz chcec

Napisałem na priv, najlepiej skontaktować się ze mną poprzez discord serwera, jestem cały czas.

Zapraszamy nowych graczy! Online rośnie:

image.png

Opublikowano

image.png

dlaczego nie ma słowa w rozpisce o tym spocie i drugim troszeczke wyzej? juz wiem czemu ludzie popierdalaja w gs armorach albo strzelaja ice stormach xddd

Opublikowano
16 minut temu, stempl88 napisał:

image.png

dlaczego nie ma słowa w rozpisce o tym spocie i drugim troszeczke wyzej? juz wiem czemu ludzie popierdalaja w gs armorach albo strzelaja ice stormach xddd

Spoty zostały nowo dodane rano, na rozpisce były ale pod inna nazwą:

Queen Bee

0

232 37 / 196 109

Dzisiejszy event:

Screen(04_26-14-40)-0000.jpg

Opublikowano

Witam serwerek fajny ale dostac party to TRAGEDIA sam bije lewele bo wszedzie full lub cisza (szkoda pradu a tak fajnie sie zapowiadal bo mu to gra zespolowa)  bb all bede zagladal codziennie na godzinke

Opublikowano

Początkowe lewele trzeba samemu wbić, nikt za rączkę nie będzie prowadził od lorki. Mogę pomóc z kasą, czy jakimś itemkiem. Do party jak mam slota również zapraszam. Serwer przyjazny im nas więcej tym łatwiej będzie o party 😄

Opublikowano

Od wczoraj na serwerze utrzymuje się stała 100 online, pobiliśmy również rekord 112 online o godzinie 23:20 co jest niesamowitym wynikiem!

Zapraszajcie znajomych do udziału w przygodzie na frontmu! Każdy pomaga nowym osobom! Dużo propozycji PT na post!

Zapraszamy serdecznie!

Opublikowano

image.png

No i to mi się podoba zapraszam do wspólnej zabawy 🙂 
Co rusz ktoś pisze o pt także jest gites

grafi.png

„Ciężki charatker? wiem, mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury...

PIH

Opublikowano

Zaczolem grac Mef oddal mi konto gram Sumka serwerek mi sie podoba chodz mialbyc hard to jednak  brak mu do hard  do zobaczenia w gze 

Opublikowano

Liczba online oscyluje +- 100 jako stala z odchyleniami widzialem juz 120 nawet ....sporo zmian w trakcie gry osobiscie wychodze z zalozenia ze jak karty sa rozdane to ich sie niezmienia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...