Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znajduch

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
44 minuty temu, Koniq napisał:

Na ragezon macie juz publikacje ?

Na tą chwilę jeszcze ostatnia ankieta jest aktywna dotycząca publikacji, myślę że w piątek pod wieczór będzie oficjalna publikacja na mpc oraz rage i innych zagranicznych forach.

Opublikowano
21 godzin temu, Pardas napisał:

Powiedzcie mi co to jest teraz za przyjemność z grania na niskim expie rzędu 10-50 exp na all serwerach jak to nie te czasy gdy ludzi było pełno. Teraz serwery mogą dodawać Boty do gry emitujące prawdziwych graczy. Już lepiej zrobić serwer z 500-1000 exp niż taki z niskim expem lepiej się przyjmie.

Nie mam problemu z tym, że exp jest x15 czy x25... a nawet wole taki niż x500 i wszystko w sklepie bo komuś nie chce się wysilić i woli mieć wszystko na tacy. 

Skoro od razu wiadomo, że exp jest taki to raczej nie wyskoczy w górę o 50 razy. 

Opublikowano

Aktualizacja:

- Dodano spoty na CW
- Wprowadzono mapę nonpvp Dunes
- Wprowadzono mapę tylko dla VIP Arkania
- Poprawiliśmy postać MG
- Dodano spoty na LOT oraz drop jog
- Poprawiono ogólny drop
- Poprawiliśmy shadow itemy

Opublikowano

Podsumowanie drugiej ankiety:

- Wprowadzono 48h opóźniacz resów

- Wprowadzono Dynamic Exp 25x od 1rr do 15rr oraz 15x od 16rr do xxx rr

Opóźniacz 10% dla VIP nie zostanie wprowadzony.

Publikacja została zaktualizowana, zapraszam do czytania! 

• Znajduch zmienił(a) tytuł na [S6][x25-15] Front Mu START 24.04 godz. 18
Opublikowano

Jeszce kilka dni i zagram. serwer dopracowywany dosc gruntownie bralem udzial w testach duzooo pracy bylo wlozonej w niego jak wyszlo czas pokaze uwazam ze naprawde niezle balans postacji dopracowany niema postacji silnej czy slabej kazda postac ma + i -  zgodnie z tym co stworzyl webzen.

Zapraszam  do gry a chocjazby przetestowania przez samego siebie

Opublikowano

Wpadnę w wolnej chwili i sprawdzę. Mam nadzieję, że nie ma areny czy stadium z mobami bo jeśli jest to dla mnie serwer od razu zdyskwalifikowany.

Co od vipa to wiadomo, że na początku będzie tylko dla kumpli admina bo nikt raczej nie wyda realnej kasy na nieznany serwer priv. Czyli będzie garstka graczy, których nikt nie będzie widział bo będą siedzieć na mapce dla vipków a ich nicki będą widoczne tylko w topce serwera - zresztą zapewne nieosiągalnej dla reszty graczy..

Najpierw pokażcie Panowie, że potraficie i warto u Was grać a potem wprowadzajcie vipy itp. Dla mnie wprowadzanie vipa od początku serwera to duży błąd. Większość ludzi zniechęci do grania ale to Wasza decyzja. Poza tym zadbajcie o reklamę serwera. Jeśli przy starcie będzie mniej niż 100+ postaci online to serwer nie przetrwa 2 tygodni..

Mimo wszystko życzę Wam sukcesu i trzymam kciuki.

Opublikowano
1 godzinę temu, iiyamaxl napisał:

Wpadnę w wolnej chwili i sprawdzę. Mam nadzieję, że nie ma areny czy stadium z mobami bo jeśli jest to dla mnie serwer od razu zdyskwalifikowany.

Co od vipa to wiadomo, że na początku będzie tylko dla kumpli admina bo nikt raczej nie wyda realnej kasy na nieznany serwer priv. Czyli będzie garstka graczy, których nikt nie będzie widział bo będą siedzieć na mapce dla vipków a ich nicki będą widoczne tylko w topce serwera - zresztą zapewne nieosiągalnej dla reszty graczy..

Najpierw pokażcie Panowie, że potraficie i warto u Was grać a potem wprowadzajcie vipy itp. Dla mnie wprowadzanie vipa od początku serwera to duży błąd. Większość ludzi zniechęci do grania ale to Wasza decyzja. Poza tym zadbajcie o reklamę serwera. Jeśli przy starcie będzie mniej niż 100+ postaci online to serwer nie przetrwa 2 tygodni..

Mimo wszystko życzę Wam sukcesu i trzymam kciuki.

Vip nie będzie od razy ale po tygodniu lub 2 🙂
Co do areny to są na niej spoty takie same jak na x-world(jeżeli pamietasz) max rr moba to 30rr stadium. 

Na Stadium jest 13 spotów a w całej grze ponad 70, więc nie wiem w czym te stadium przeszkadza 🙂

VIP daje bardzo mało... jedynie 5% (a nie x5 więcej czyli z x15/x25 robi się x20/x30) do expa jest to różnica 1-1,5k na spocie, natomiast opóźniacz dla wszystkich jest taki sam - 48h

Oraz na mapie vip jest tylko 8 spotów, od 1 do 40r.

Max. rr moba to 100rr w grze.

Opublikowano

Czekam na start chodz 1 dzien tylko bylem na testowym serwerze to spodobalo mi sie to co administracja robila kilka osob a atmosfere juz sie odczuwalo 🙂      Ustawienia fajne postacie zbalansowane serwer bedzie nalezal do ciezkich a wiec gra zespolowa sie klanja , mysle ze to serwer na dlugo chodz jak zawsze to gracze pokaza jak bedzie.        Pozdrawiam i do zobaczenia

Opublikowano

uuu na arenie spoty z X-W . juz mi się podoba :)))

"Trance to nie tylko muzyka. To styl życia, inne, zmysłowe spojrzenie na świat, miłość do głębokiego brzmienia wzbudzającego wielkie emocje.Słuchając możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. " ;)

• Aive zmienił(a) tytuł na [S6][x25-15] Front Mu
Opublikowano

Zapraszamy wszystkich na start! Serwer przypominający stare dobre czasy, exp oraz Moby ustawione poprawnie, a nie jak na większości tych pseudo low serwerów.

Opublikowano

Dodano publikację na zagraniczne fora! 

Mamy nadzieję, że w dniu startu frekwencja dopisze ! 😁

Opublikowano

Brałem udział w testach, mogę z czystym sumieniem powiedzieć ,że serwer jest dopracowany. Gracze jak i GM bardzo dużo czasu poświecili ,aby wyeliminować błędy i ustawić serwer żeby był grywalny na dużym poziomie.

Mam nadzięję, że liczba osób w dniu startu będzie zadowalająca.

Opublikowano

W dniu dzisiejszym i jutrzejszym serwer zostanie doszlifowany na otwarcie 😉

Plany na dzisiaj i jutro:

- dokończenie regulacji mob(spot) pod konkretne wymogi resowe i punktowe,

- ponowne sprawdzenie pvp,

- ponowne sprawdzenie questów i sklepików,

- ponowne sprawdzenie CS pod względem balansu pvp.

Pozdrawiam i zapraszam wszystkich na start 24.04!

Opublikowano
26 minut temu, Elif napisał:

strona nie działa 

skopiowałem i wkleiłem 

nie działa

może ktoś poda działającą  stronę 

Wpisz po prostu w przeglądarce frontmu.pl 🙂
Przekierowanie nie działa na mpc oraz skopiowanie z https również  (nie jest to wina publikacji, forum od razu źle linkuje)

5 godzin temu, Bosssik napisał:

W dniu dzisiejszym i jutrzejszym serwer zostanie doszlifowany na otwarcie 😉

Plany na dzisiaj i jutro:

- dokończenie regulacji mob(spot) pod konkretne wymogi resowe i punktowe,

- ponowne sprawdzenie pvp,

- ponowne sprawdzenie questów i sklepików,

- ponowne sprawdzenie CS pod względem balansu pvp.

Pozdrawiam i zapraszam wszystkich na start 24.04!

Wszystko zostało sprawdzone i poprawione. 🙂
Dziękujemy wszystkim za obecność i pomoc w testach !
Widzimy się na starcie 🙂

Opublikowano

Rejestracja będzie włączona już jutro od około godziny 12 🙂 

Start natomiast jest o godzinie 18 😉 

Trwają jeszcze prace nad stroną, wgrywana jest aktualizacja  🙂

Przepraszamy za niedogodności ! 

Opublikowano

Strona działa poprawnie, dziś będą czyszczone konta, a jutro o 12 rejestracja zostanie włączona! Zapraszamy wszystkich.

Opublikowano

Witam, jak wzorujemy się na x-w to może jak jest możliwość jakieś kamienie za rr(jog lub joc) lub kredyty które w webshop można by bylo zdobywac za rr lub za sprzedaz itemow?To byla by waluta na serwerze ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...