Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FeniksMT2.pl [Medium]

MrLG@

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, SiureK™ napisał:

Dlaczego mam pisać inaczej? Czego nie rozumiesz w prostym polskim? Nie pisze Ci żadnych zaawansowanych słów, których nie jest w stanie zrozumieć człowiek poniżej 15 roku życia także jeżeli nie potrafisz mnie zrozumieć to widocznie coś poszło nie tak. Rzucanie przykładem, który prawdopodobnie nie ma prawa istnieć także gratuluje, rzetelnie. Tak, ma wpływ na rozgrywkę i skoro tego nie rozumiesz to znaczy, że nie jesteś wart więcej mojego czasu. Masz dalej kilka minut z tych 15, kontynuuj lekturę.

Chyba kolega zmęczony jest trochę ;D

Ja wszystko rozumiem, tylko Ty nadal nie wiesz co piszesz ;D

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
1 minutę temu, xKrzysztof napisał:

Chyba kolega zmęczony jest trochę ;D

Ja wszystko rozumiem, tylko Ty nadal nie wiesz co piszesz ;D

Zmęczony moge być bo ciężko się dyskutuje z kimś kto jak widać nigdy nie grał w grę którą udaje że tworzy także to raczej nikogo nie zdziwi.

żenada1 — kopia.png

Opublikowano
6 minut temu, SiureK™ napisał:

Zmęczony moge być bo ciężko się dyskutuje z kimś kto jak widać nigdy nie grał w grę którą udaje że tworzy także to raczej nikogo nie zdziwi.

Albo po prostu narzucaniem czegokolwiek na siłę, bądź atakowaniem. Zobacz, że ja tylko odpieram słusznymi argumentami to, co piszesz.

Opublikowano
Dnia 29.12.2019 o 23:48, xKrzysztof napisał:

Albo po prostu narzucaniem czegokolwiek na siłę, bądź atakowaniem. Zobacz, że ja tylko odpieram słusznymi argumentami to, co piszesz.

Nie usłyszałem jeszcze ani jednego słusznego argumentu z twojej strony także? Mówie Ci, że jak widać nie rozumiesz za bardzo co robisz i tylko udowadniasz, że mam racje. Jakby daleko trzeba szukać, wystarczy spojrzeć na twoje niewypały w postaci serwerów. Próba stworzenia harda, który nie bardzo się różni czymkolwiek od tych które już były? Tylko błagam nie wyskakuj mi tu z jakże obfitą fabułą, której nikt nigdy nie przeczytał poza jej twórcami a i tu pewnie bym się zdziwił. Czy może Prestoria a raczej Pandora bo tylko nazwą się różniła. No może jeszcze poza faktem że Pandora coś sobą reprezentowała swego czasu a Ty raczej do takiego poziomu nigdy się nie dostaniesz.

edit: @xKrzysztof coś długo Ci schodzi odpisać na jeden post ;/

żenada1 — kopia.png

Opublikowano
21 godzin temu, xKrzysztof napisał:

Normalnie, jak dany administrator da na jakąś grupę informację, to beka i jest źle. Tunio, weź Ty się przestań już ośmieszać, bo Ty nawet byś gotowego serwera nie potrafił wyreklamować, pojęcia o tym kompletnie nie masz, także za przeproszeniem, ale przestań pier****ć.

Ty chyba oszustwa w życiu przyjacielu nie widziałeś, bądź oszukiwali Cię tyle razy, że nie potrafisz już nic odróżnić.

Postaw chociaż pliki terenzo z chociażby z czystym src kraizy na vps, to pogadamy. Na chwilę obecną nie pokazujesz żadnej wiedzy, ani nic.

Nie wiem, ale Ty chyba wykonujesz tę czynność codziennie. Ja rozumiem, iż komentujesz, wypowiadasz się pod wieloma postami, ale w tym żadnej wiedzy, informacji nie masz, także prosiłbym Cię o przeniesienie się do innego tematu, gdzie chociaż dyskusja z Tobą będzie miała jakikolwiek sens. Miłego dnia.

A co to za problem pobrać czyst sf terenzo i wejść w temat a raczej "porandnik" od NoName  ? XD Bawiłem się plikami jak chyba każdy więc "minimalną" wiedze posiadam na ten temat i nie będę się uważal za wielce technika Metin2 ale to co masz na serwerze jest praktycznie na czystych SF pomijając kilku bugów 🙂 

Chyba że według Ciebie, edytowanie questa, nagród oraz wgranie go na serwer to jest coś wymagającego 🙂

Śmieszny mnie tylko to że oceniłeś mnie odrazu że się nie znam a sam masz gotowca więc no ... Co niby wyróżnia Twój serwer od serwera Gromo? NIC! Serwery praktycznie są 1:1  "Oldschool" 
A pisać posty mogę gdzie chce i jakie chce nie masz tutaj nic do gadania 

Ktoś pisał na temat reklamy że się stara, jebłem

image.png

Opublikowano
Dnia 29.12.2019 o 15:42, xKrzysztof napisał:

Normalnie, jak dany administrator da na jakąś grupę informację, to beka i jest źle. Tunio, weź Ty się przestań już ośmieszać, bo Ty nawet byś gotowego serwera nie potrafił wyreklamować, pojęcia o tym kompletnie nie masz, także za przeproszeniem, ale przestań pier****ć.

Ty chyba oszustwa w życiu przyjacielu nie widziałeś, bądź oszukiwali Cię tyle razy, że nie potrafisz już nic odróżnić.

Postaw chociaż pliki terenzo z chociażby z czystym src kraizy na vps, to pogadamy. Na chwilę obecną nie pokazujesz żadnej wiedzy, ani nic.

Nie wiem, ale Ty chyba wykonujesz tę czynność codziennie. Ja rozumiem, iż komentujesz, wypowiadasz się pod wieloma postami, ale w tym żadnej wiedzy, informacji nie masz, także prosiłbym Cię o przeniesienie się do innego tematu, gdzie chociaż dyskusja z Tobą będzie miała jakikolwiek sens. Miłego dnia.

no zle cringe jak chuj w hispanskich gruppach reklamowac jeszcze mowic ze jeden z lepszych serwerow XDD 

Pozatym zacznijmy od tego z twoje serwery to sa w polowie gotowe jak startuja

Arivis.pl

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

17. Prezentacje nieaktywne 28 dni zostaną zamknięte i przeniesione do działu „Archiwum Prezentacji Serwerów”.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...