Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FeniksMT2.pl [Medium]

MrLG@

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, SiureK™ napisał:

Nie wiem jak u niektórych ale wigilia o 15? Troche wcześnie chyba ale to już co rodzina to inaczej. Reklama jak reklama, chwalenie się zasięgami rzędu 30 tysięcy ale osoby które klikneły w posty to już niecałe 11% (3741/34174 jakby ktoś chciał policzyć) co niby dalej jest dużo, ale reakcje mówią już co innego. Osób na serwerze też nigdy za wiele nie było, nie wiem czy 300 w jednym momencie kiedyś mieli. Był fajny temat kiedyś po zamknięciu s1 dość długi z którego teraz pamiętam mówione było coś o 90 online, nie wiem czy dalej da się gdzieś go u nich znaleźć także no szału nie ma.

edit: https://prntscr.com/qf7nwn zamiast się rozpisywać jak głupi wystarczyłoby napisać dwie lub trzy cyfry, zależnie ile jest osób

I po co macie mieć liczbę podaną na tacy? Jak patrzę na wasz tok myślenia, to co raz bardziej jestem przekonany, że nie opłaca Wam się nic dawać, bo dla Was i tak jest ciągle mało i mało i mało. XDE!

8 minut temu, SiureK™ napisał:

Nie wiem jak u niektórych ale wigilia o 15? Troche wcześnie chyba ale to już co rodzina to inaczej. Reklama jak reklama, chwalenie się zasięgami rzędu 30 tysięcy ale osoby które klikneły w posty to już niecałe 11% (3741/34174 jakby ktoś chciał policzyć) co niby dalej jest dużo, ale reakcje mówią już co innego. Osób na serwerze też nigdy za wiele nie było, nie wiem czy 300 w jednym momencie kiedyś mieli. Był fajny temat kiedyś po zamknięciu s1 dość długi z którego teraz pamiętam mówione było coś o 90 online, nie wiem czy dalej da się gdzieś go u nich znaleźć także no szału nie ma.

edit: https://prntscr.com/qf7nwn zamiast się rozpisywać jak głupi wystarczyłoby napisać dwie lub trzy cyfry, zależnie ile jest osób

Btw. Przyjacielu - weź te dane osobowe schowaj, bo osoba zapewne chciała się tylko dowiedzieć, a teraz znajduje się na tym forum. Dodam jeszcze, że w regulaminie jest prawdopodobnie punkt na coś takiego.

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
3 minuty temu, xKrzysztof napisał:

I po co macie mieć liczbę podaną na tacy? Jak patrzę na wasz tok myślenia, to co raz bardziej jestem przekonany, że nie opłaca Wam się nic dawać, bo dla Was i tak jest ciągle mało i mało i mało. XDE!

Hmm, po co komu liczba graczy na serwerze, niech pomyślę. A no tak, pewnie po to, żeby wiedzieć, czy warto w ogóle tam wchodzić. Raczej nikt nie lubi grać na serwerze gdzie wydaje mu się, jakby grał w jakąś gre singleplayer. Zrobienie screena shopów z m1 których na oko jest ze 100 robi iluzje dużej ilości osób na serwerze, a wystarczy popatrzeć na czat czy pochodzić po mapach, żeby doszło do gracza, że praktycznie wszystko jest wolne do zbicia. Jakby ktoś chciał pograć sobie w metinka i mieć spokój to bardziej opłaca mu sie odpalić niczym w 2k10 serwer na hamachi i nie mieć żadnych problemów. Także no nie zabłysnąłeś ani troche ;/

żenada1 — kopia.png

Opublikowano
Przed chwilą, SiureK™ napisał:

Hmm, po co komu liczba graczy na serwerze, niech pomyślę. A no tak, pewnie po to, żeby wiedzieć, czy warto w ogóle tam wchodzić. Raczej nikt nie lubi grać na serwerze gdzie wydaje mu się, jakby grał w jakąś gre singleplayer. Zrobienie screena shopów z m1 których na oko jest ze 100 robi iluzje dużej ilości osób na serwerze, a wystarczy popatrzeć na czat czy pochodzić po mapach, żeby doszło do gracza, że praktycznie wszystko jest wolne do zbicia. Jakby ktoś chciał pograć sobie w metinka i mieć spokój to bardziej opłaca mu sie odpalić niczym w 2k10 serwer na hamachi i nie mieć żadnych problemów. Także no nie zabłysnąłeś ani troche ;/

Jest gdzieś napisane, że muszę konkretną liczbę podać? Codziennie jest inna liczba, więc tak się nie da, a już lepiej odpisać w sposób taki, jaki ja pokazałem. Nie wiem, to twoja opinia. Przytnij trochę tego screena, majster.

Opublikowano
4 minuty temu, xKrzysztof napisał:

Jest gdzieś napisane, że muszę konkretną liczbę podać? Codziennie jest inna liczba, więc tak się nie da, a już lepiej odpisać w sposób taki, jaki ja pokazałem. Nie wiem, to twoja opinia. Przytnij trochę tego screena, majster.

Nie ma nic trudnego w sprawdzeniu komendą ilości graczy na serwerze w momencie odpisywania na post, no chyba potrafisz pisać na klawiaturze patrząc na fakt, że cały czas odpisujesz. To nie jest moja opinia tylko fakt. Nie umiem ciąć, majster ;/

żenada1 — kopia.png

Opublikowano
27 minut temu, SiureK™ napisał:

Nie ma nic trudnego w sprawdzeniu komendą ilości graczy na serwerze w momencie odpisywania na post, no chyba potrafisz pisać na klawiaturze patrząc na fakt, że cały czas odpisujesz. To nie jest moja opinia tylko fakt. Nie umiem ciąć, majster ;/

No i co z tego, że jest?

Opublikowano
2 godziny temu, Winter. napisał:

lol pierw zarzucacie mu, że nie robi reklam, a jak pokazał dowód, że taka reklama się odbywała to piszecie, że was to nie obchodzi bezcenne xD zdecydujcie się, bo śmiesznie się czyta takie komentarze, a co do serwera medium jak medium, ale "dyskusja" w temacie najlepsza. Poza tym są święta zamiast pokojowo być nastawionym to robicie dym na forum o byle co, zamiast siedzieć już przy stole z rodziną 😄

2 godziny temu, xKrzysztof napisał:

Pierw piszecie, że chcecie reklamy. One się potem pojawiają, Wy piszecie, że ich nie ma, a jak  Wam się udowodni, iż one są, to zaczynacie płakać, że je olewacie. Gościu, powiem Ci tak, cieszę się, że akurat Ty olałeś taką reklamę, bo nie chciałbym mieć takiego idioty na serwerze.

Weźcie dzieci wróćcie do szkoły skoro nie potraficie czytać ze zrozumieniem. Nie wiem skąd się takie pokraki jak wy biorą. Z tego co pamiętam to czytania ze zrozumieniem już uczą w podstawówce, ale widocznie niektórzy potrzebują IPET (Indywidualny  Program Edukacyjno Terapeutyczny, rozwinę wam, bo pewnie dzieci nawet tak podstawowych rzeczy nie znają).

P.S.

Przepraszam moderacje. Już się nie będę udzielać, bo szkoda czasu :)

Opublikowano
35 minut temu, PanFredzio napisał:

Weźcie dzieci wróćcie do szkoły skoro nie potraficie czytać ze zrozumieniem. Nie wiem skąd się takie pokraki jak wy biorą. Z tego co pamiętam to czytania ze zrozumieniem już uczą w podstawówce, ale widocznie niektórzy potrzebują IPET (Indywidualny  Program Edukacyjno Terapeutyczny, rozwinę wam, bo pewnie dzieci nawet tak podstawowych rzeczy nie znają).

P.S.

Przepraszam moderacje. Już się nie będę udzielać, bo szkoda czasu 🙂

Gdy nie masz co odpisać to wymyślam byle co by zabłyszczeć na forum cóż za piękne zachowanie takich ludzi, którzy mają pustkę w głowie 😄

@ Jak częste są eventy na serwerze?

Opublikowano
1 godzinę temu, Sevence ™ napisał:

To widocznie nie znasz się kompletnie na marketing, skoro inwestujesz w reklamę a efektów nie ma. Najlepiej było zlecić firmie która się tym zajmuje, anie próbować samemu na siłę, oszczędnie. Co z tego że serwer będzie działać, skoro graczy nie będzie. Serwery tego typu potrzebują znacznie większy nakład finasowy niż easy, nie wypromujesz serwera na większą skalę bez budżetu +/- 10k. 

To co za 2 tygodnie kolejny rework czy nowa akademia?

Widocznie brak zainteresowania ;>

Żadne z powyższych.

Opublikowano

Ja tu jestem, żeby napisać xD bo Tamui pisał, że czeka więc prosze XD 

WESOŁYCH ŚWIĄT BYDLAKI. 

ILE ONLINE?

BTW. WIE KTOŚ JAK USUNĄĆ KONTO?

Opublikowano
15 minut temu, Lajk™ napisał:

Ja tu jestem, żeby napisać xD bo Tamui pisał, że czeka więc prosze XD 

WESOŁYCH ŚWIĄT BYDLAKI. 

ILE ONLINE?

BTW. WIE KTOŚ JAK USUNĄĆ KONTO?

To ja również - xD

Co do online, to pewnie więcej niż u Ciebie na Astyi będzie ;D

Opublikowano
5 minut temu, xKrzysztof napisał:

To ja również - xD

Co do online, to pewnie więcej niż u Ciebie na Astyi będzie ;D

Licznik na minusie raczej nie będzie pozdrawiam

Opublikowano
5 minut temu, xKrzysztof napisał:

Na plusie tym bardziej. Również pozdrawiam

no shit sherlock ;o

Opublikowano
8 godzin temu, xKrzysztof napisał:

LOL, TO GRA CZY POST???! NAUCZ SIĘ PISAĆ.

Pisze się poza tym i nie reaktycji, tylko reakcji. Jak dla mnie jesteś amebą, która ma chyba najnudniejsze życie w całym metinie.

Tamte konto jest zbanowane. Ludzi, którzy próbują szkodzić jak Ty, to powinno się tylko tępić. Mam nadzieję, że karma Cię kiedyś spotka.

PS. MOGĘ TŁUMACZYĆ NAWET W 200 JĘZYKACH, A TOBIE NIC DO TEGO.

no nie wiem kto ma nudniejsze jak prowadzisz serwer dla 20 ludzi 

pozatym te twoja tlumaczenienia z google maja tyle bledow ze az beka

Arivis.pl

Opublikowano
Przed chwilą, TunioPvP napisał:

no nie wiem kto ma nudniejsze jak prowadzisz serwer dla 20 ludzi 

pozatym te twoja tlumaczenienia z google maja tyle bledow ze az beka

Nadal sądzę, że Ty, ponieważ jak widzę, że odpisujesz mi w każdym moim poście, komentarzu, to śmiało mogę tak stwierdzić.

Pokaż mi te błędy, poprawię, na spokojnie.

Opublikowano
3 minuty temu, xKrzysztof napisał:

Nadal sądzę, że Ty, ponieważ jak widzę, że odpisujesz mi w każdym moim poście, komentarzu, to śmiało mogę tak stwierdzić.

Pokaż mi te błędy, poprawię, na spokojnie.

no a ty w 2 minuty odpisujesz 

co bede ci jeszcze pomagac z serwerem wole cisnac beke z miernych tlumaczen

Arivis.pl

Opublikowano

Samo przeglądanie forum wprawiło mnie w skonfundowanie. Brak ruchu, a poza tym wyskakujące wkurwiające błędy.  

Opublikowano
15 godzin temu, TunioPvP napisał:

no a ty w 2 minuty odpisujesz 

co bede ci jeszcze pomagac z serwerem wole cisnac beke z miernych tlumaczen

Ja w 2 minuty odpisuję? to ciekawe xD!

W tym momencie pokazujesz, że dla takich graczy jak Ty nawet nie warto się starać, bo i tak wolicie cisnąć bekę z czegokolwiek, bądź płakać. Mam nadzieję, że wyłożysz kasę na jakimś serwerze, a on padnie po tygodniu 😉

Opublikowano
22 godziny temu, xKrzysztof napisał:

No i co z tego, że jest?

Na którą część mojego posta odpowiedziałeś? Bo tak troche ciężko wywnioskować ;/

żenada1 — kopia.png

Opublikowano
9 minut temu, SiureK™ napisał:

Na którą część mojego posta odpowiedziałeś? Bo tak troche ciężko wywnioskować ;/

Na żadną zapewne sugerując brak sensu prowadzenia dyskusji

Opublikowano
28 minut temu, Lajk™ napisał:

Na żadną zapewne sugerując brak sensu prowadzenia dyskusji

No ja też nie chciałbym prowadzić dyskusji w której z każdej strony jestem na przegranej pozycji ;/

żenada1 — kopia.png

Opublikowano
11 godzin temu, xKrzysztof napisał:

Ja w 2 minuty odpisuję? to ciekawe xD!

W tym momencie pokazujesz, że dla takich graczy jak Ty nawet nie warto się starać, bo i tak wolicie cisnąć bekę z czegokolwiek, bądź płakać. Mam nadzieję, że wyłożysz kasę na jakimś serwerze, a on padnie po tygodniu 😉

na takich feniksach ja nie gram

Arivis.pl

Opublikowano
Dnia 24.12.2019 o 14:30, xKrzysztof napisał:

Tamte konto jest zbanowane.

I chyba nawet dokładnie pamiętam za co. Chcesz wrócić do zbanowanych? Mogę pomóc.

Opublikowano
21 godzin temu, Revayerq napisał:

I chyba nawet dokładnie pamiętam za co. Chcesz wrócić do zbanowanych? Mogę pomóc.

Czyżbyś był potencjalnym ochotnikiem, aby trafić do tego działu? 😮

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...