Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FeniksMT2.pl [Medium]

MrLG@

Rekomendowane odpowiedzi

• Aive zmienił(a) tytuł na FeniksMT2.pl [Medium]
  • Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przecież to jest zbieranica wszystkiego z różnych serwerów.

Nic nie macie autorskiego nawet.

Prezentacja odrzuca wprost zamiast zachęcać.

Która to odsłona? 2 czy 3 bo nie jestem pewny, a wiem że jedna nie wytrzymała nawet 2miesięcy.

Słowem końcowym nie polecam i nie zajrzę.

Opublikowano

Ogólnie serwer dobry jest, tutaj nic nie ma co się przyczepić, bo właściciel dobrą robotę odwala i stara się jak może. Jedny minus jest taki, że brak inwestycji w reklamę, aby przyciągnąć ludzi na serwer. 

image.png

Opublikowano
2 godziny temu, ILui napisał:

Ogólnie serwer dobry jest, tutaj nic nie ma co się przyczepić, bo właściciel dobrą robotę odwala i stara się jak może. Jedny minus jest taki, że brak inwestycji w reklamę, aby przyciągnąć ludzi na serwer. 

Na s1 to samo przerabialiście i dalej wniosków nie wyciągacie. Skoro nie macie / nie inwestujecie w reklamę to po co otwieraliście ponownie serwer? 

Opublikowano
30 minut temu, ReIz napisał:

Na s1 to samo przerabialiście i dalej wniosków nie wyciągacie. Skoro nie macie / nie inwestujecie w reklamę to po co otwieraliście ponownie serwer? 

Ale dlaczego do mnie to piszesz, skoro ja w zespole nie jestem?

image.png

Opublikowano
8 godzin temu, ILui napisał:

Jak może odwalać dobrą robote skoro chyba nie do końca wie w jaką gre gra?

żenada1 — kopia.png

Opublikowano
8 minut temu, SiureK™ napisał:

To jest tylko twoje zdanie i patrzenie na to w ten sposób. Ja wyraziłam swoją opinię.

image.png

Opublikowano
13 godzin temu, ILui napisał:

To jest tylko twoje zdanie i patrzenie na to w ten sposób. Ja wyraziłam swoją opinię.

To nie jest moje zdanie, to jest fakt. Gdyby nie fakt, że ktoś mu przypomniał jak wygląda system ulepszeń (nie będziemy mówić kto), to nie mielibyście szpona dla bma na serwerze, także serwer powinien zdechnąć i to najlepiej tak, żeby już nigdy nie wstał.

żenada1 — kopia.png

Opublikowano
23 minuty temu, SiureK™ napisał:

To nie jest moje zdanie, to jest fakt. Gdyby nie fakt, że ktoś mu przypomniał jak wygląda system ulepszeń (nie będziemy mówić kto), to nie mielibyście szpona dla bma na serwerze, także serwer powinien zdechnąć i to najlepiej tak, żeby już nigdy nie wstał.

I na pewno jest ci wdzięczny za tą uwagę.

image.png

Opublikowano
Dnia 21.12.2019 o 18:45, Sevence ™ napisał:

Druga odsłona serwera i nadal nie nauczyliście się że bez inwestycji w reklamę nikt nie zagra?

Druga odsłona serwera, a Ty nawet nie wiesz, że istnieją inne serwisy niż mpc. Ehh.. Szkoda. Poinformuję Cię, że były wykupowane posty sponsorowane na fb, które dobijały aż 30k zasięgu. Ponadto - była kupiona reklama u Małysza, który jakby chciał zrobić dobrą robotę, lecz mu trochę nie wyszło, ale szacun do niego i Uzurpatora, któremu nigdy już w życiu więcej zapłacic nie bardzo miałbym zamiar, ponieważ to był chyba najgorszy interes w życiu. Starałem się jak mogłem, cóż wyszło jak jest i trzeba żyć dalej. Dodam jeszcze, że nie odpuszczam, serwer nie będzie zamykany, a ja będę i staram się dalej. Pozdro 600.

Dnia 21.12.2019 o 23:05, CheritMT2 napisał:

Przecież to jest zbieranica wszystkiego z różnych serwerów.

Nic nie macie autorskiego nawet.

Prezentacja odrzuca wprost zamiast zachęcać.

Która to odsłona? 2 czy 3 bo nie jestem pewny, a wiem że jedna nie wytrzymała nawet 2miesięcy.

Słowem końcowym nie polecam i nie zajrzę.

Ty chyba zbieranicy kolego nie widziałeś, także nie odzywaj się w tym temacie, bo tylko się ośmieszasz.

Nie mamy nic autorskiego, faktycznie.... poza napisanymi od zera dungeonami, poza napisanymi 200 misjami autorskimi, rozgrywką od praktycznie zera, zedytowanym source od praktycznie zera, ogarniętym antycheacie od praktycznie zera. Weź wyjdź, bo już drugi raz za przeproszeniem pier****sz o czymś, czego nie widziałeś, bądź nie wiesz, za przeproszeniem, ale w tym momencie pokazujesz, że jesteś Idio*ą.

Zrób lepszą.

Nie no, w tym momencie, to taką głupotę napisałeś, bądź próbowałeś sprowokować, że by Cię dziecko z podstawówki wyśmiało, ale aż na to odpowiem XD... 1 odsłona stała 3 miesiące, doinformuj się trochę, bądź po prostu nie komentuj nic na tym forum, bo nawet nic nie wnosisz.

Słowem końcowym jesteś idio*ą.

20 godzin temu, Molirol napisał:

Po co wydawać na reklamę jak lepiej zarobić hajs i otworzyć ponownie ten sam serwer 1:1 ? xD 

No faktycznie, nie była wydawana kasa na posty sponsorowane, na yt typu małysz, uzurpator, xbambus, nie była wydawana kasa na interface, nie była wydawana kase na styl forum. Nie będę Ci pisał łącznie ile wyszło, ale mam nadzieję, że jesteś świadom, iż straszną głupotę napisałeś i nigdy więcej tego nie zrobisz. Oczekuję chociaż przyznania się do błędu.

21 godzin temu, ReIz napisał:

Różnica pomiędzy s1, a s2, to niebo i ziemia.

Wszystkie wnioski podczas przerw między dwoma edycjami zostały wyciągnięte, wiele czasu poświęcone na przemyślenia i plany.

Nie mamy, nie mieliśmy, faktycznie, nikt nie wydawał kasy na interface,styl forum, yt typu małysz, uzurpator, xbambus, posty sponsorowane.

Faktycznie, lepiej napisać, że jak czegoś się nie widzi, to pier****ć głupoty, zamiast się zapytać, doinformować.

20 godzin temu, Molirol napisał:

Po co wydawać na reklamę jak lepiej zarobić hajs i otworzyć ponownie ten sam serwer 1:1 ? xD 

Mam nadzieję, że przestaniesz się ILui już o takie rzeczy pytać, specjalnie zrobiłem konto, bo już czytać się waszych głupot nie dało, naprawdę, ogarnijcie się trochę XD

Opublikowano
32 minuty temu, ILui napisał:

I na pewno jest ci wdzięczny za tą uwagę.

Kto powiedział, że ja mu to powiedziałem? Nie wolno kłamać ;/

żenada1 — kopia.png

Opublikowano
14 godzin temu, SiureK™ napisał:

Ja swoją "robotę" zrobiłem, poprawiłem wszystkie błędy, przygotowałem rozgrywkę do jak najlepszego poziomu, aby graczom dobrze się grało i jakoś narzekania nie widziałem i nie widzę. Pracował będę nadal.

Gdybym nie wiedział, to bym pisał takie głupoty jak Ty.

Przed chwilą, SiureK™ napisał:

Kto powiedział, że ja mu to powiedziałem? Nie wolno kłamać ;/

Nic nie powiedziałeś, uwagę zwrócił Tamui. Ja konto już zrobiłem, także proszę ILui w spokoju zostawić, masz teraz mnie 😉

Opublikowano
1 minutę temu, xKrzysztof napisał:

Ja swoją "robotę" zrobiłem, poprawiłem wszystkie błędy, przygotowałem rozgrywkę do jak najlepszego poziomu, aby graczom dobrze się grało i jakoś narzekania nie widziałem i nie widzę. Pracował będę nadal.

Gdybym nie wiedział, to bym pisał takie głupoty jak Ty.

W ogóle nie obroniłeś się na to co napisałem. Nie wiesz w jaką grę grasz i nie ważne co chcesz zrobić nie będzie to nic dobrego.

edit: btw. podrzuć link do posta który miał aż 30k zasięgu

żenada1 — kopia.png

Opublikowano
Przed chwilą, SiureK™ napisał:

W ogóle nie obroniłeś się na to co napisałem. Nie wiesz w jaką grę grasz i nie ważne co chcesz zrobić nie będzie to nic dobrego.

Nie grasz od dawna w metina, czasy się zmieniają, przestań się w tym temacie już odzywać.

1 godzinę temu, SiureK™ napisał:

Aha.. Jak gracz zgłosi buga, nie ważne jakiego, to serwer powinien zdechnać.. AHA.

Opublikowano
Przed chwilą, xKrzysztof napisał:

Nie grasz od dawna w metina, czasy się zmieniają, przestań się w tym temacie już odzywać.

Przegrałem na tyle dużo, że moge się odzywać nawet i za 5 lat, wystarczy, że zobacze co wypuszczają czy tu na forum czy sprawdzę na tubie lub fb. Niektórzy technicy potrafią się przyznać, że mało co grali w giereczke i nie są najlepsi w wymyślaniu serwerów, dlatego takim powinno się dawać pomysłodwace z budżetem. A wy ani pomysłu bardzo nie mieliście a budżetu nie znam także nie ma po co się o nim wypowiadać.

żenada1 — kopia.png

Opublikowano
12 minut temu, SiureK™ napisał:

edit: btw. podrzuć link do posta który miał aż 30k zasięgu

1.png2.png3.png

Ci co tak gadają, że nie była kasa wydawana na reklame - z*****e barana o ścianę.

Jeszcze tylko dodam, że naprawdę trzeba być idiotą kompletnym, aby doczepiać się do osoby, której nie można nic zarzucić, w dodatku kobiety.. no kur*a naprawdę, szanujmy się.

Dnia 21.12.2019 o 17:20, TunioPvP napisał:

eh tlumaczycie serwer w 5 jezyki a macie nadal 20 ludzi online

Pokaż mi gdzie serwer jest przetłumaczony chociaż na język angielski, to aż Ci pogratuluję. Tunio, nie pier**l głupot.

Ktoś jeszcze chciał jakąś głupotę p********ć?

Opublikowano
22 minuty temu, xKrzysztof napisał:

1.png2.png3.png

Ci co tak gadają, że nie była kasa wydawana na reklame - z*****e barana o ścianę.

Jeszcze tylko dodam, że naprawdę trzeba być idiotą kompletnym, aby doczepiać się do osoby, której nie można nic zarzucić, w dodatku kobiety.. no kur*a naprawdę, szanujmy się.

Pokaż mi gdzie serwer jest przetłumaczony chociaż na język angielski, to aż Ci pogratuluję. Tunio, nie pier**l głupot.

Post na fb tlumaczysz w 5 jezyki XD

pozatym 30k zasiegu a ledwo reaktycji pod postem bahahhah

PS: Czy nie sa bany za Multikonto bo @Feniiks to twoje? @Aive

Arivis.pl

Opublikowano
11 minut temu, TunioPvP napisał:

Post na fb tlumaczysz w 5 jezyki XD

pozatym 30k zasiegu a ledwo reaktycji pod postem bahahhah

PS: Czy nie sa bany za Multikonto bo @Feniiks to twoje? @Aive

LOL, TO GRA CZY POST???! NAUCZ SIĘ PISAĆ.

Pisze się poza tym i nie reaktycji, tylko reakcji. Jak dla mnie jesteś amebą, która ma chyba najnudniejsze życie w całym metinie.

Tamte konto jest zbanowane. Ludzi, którzy próbują szkodzić jak Ty, to powinno się tylko tępić. Mam nadzieję, że karma Cię kiedyś spotka.

PS. MOGĘ TŁUMACZYĆ NAWET W 200 JĘZYKACH, A TOBIE NIC DO TEGO.

Opublikowano
28 minut temu, xKrzysztof napisał:

LOL, TO GRA CZY POST???! NAUCZ SIĘ PISAĆ.

Pisze się poza tym i nie reaktycji, tylko reakcji. Jak dla mnie jesteś amebą, która ma chyba najnudniejsze życie w całym metinie.

Tamte konto jest zbanowane. Ludzi, którzy próbują szkodzić jak Ty, to powinno się tylko tępić. Mam nadzieję, że karma Cię kiedyś spotka.

PS. MOGĘ TŁUMACZYĆ NAWET W 200 JĘZYKACH, A TOBIE NIC DO TEGO.

Jak już tak się czepiasz o pisownie, to pisze się "nieważne" Krzysiu. I takie reklamy na fb to możesz wsadzić sobie w pupcie, za każdym razem jak widzę coś takiego, olewam to, tak samo jak 29,950 osób z Twoich zasięgów. Pozostałe 50 to Twoi gracze, co zresztą widać na ss z offline sklepami.

Opublikowano
8 minut temu, PanFredzio napisał:

Jak już tak się czepiasz o pisownie, to pisze się "nieważne" Krzysiu. I takie reklamy na fb to możesz wsadzić sobie w pupcie, za każdym razem jak widzę coś takiego, olewam to, tak samo jak 29,950 osób z Twoich zasięgów. Pozostałe 50 to Twoi gracze, co zresztą widać na ss z offline sklepami.

lol pierw zarzucacie mu, że nie robi reklam, a jak pokazał dowód, że taka reklama się odbywała to piszecie, że was to nie obchodzi bezcenne xD zdecydujcie się, bo śmiesznie się czyta takie komentarze, a co do serwera medium jak medium, ale "dyskusja" w temacie najlepsza. Poza tym są święta zamiast pokojowo być nastawionym to robicie dym na forum o byle co, zamiast siedzieć już przy stole z rodziną 😄

Opublikowano
14 minut temu, PanFredzio napisał:

Pierw piszecie, że chcecie reklamy. One się potem pojawiają, Wy piszecie, że ich nie ma, a jak  Wam się udowodni, iż one są, to zaczynacie płakać, że je olewacie. Gościu, powiem Ci tak, cieszę się, że akurat Ty olałeś taką reklamę, bo nie chciałbym mieć takiego idioty na serwerze.

Opublikowano
12 minut temu, Winter. napisał:

lol pierw zarzucacie mu, że nie robi reklam, a jak pokazał dowód, że taka reklama się odbywała to piszecie, że was to nie obchodzi bezcenne xD zdecydujcie się, bo śmiesznie się czyta takie komentarze, a co do serwera medium jak medium, ale "dyskusja" w temacie najlepsza. Poza tym są święta zamiast pokojowo być nastawionym to robicie dym na forum o byle co, zamiast siedzieć już przy stole z rodziną 😄

Nie wiem jak u niektórych ale wigilia o 15? Troche wcześnie chyba ale to już co rodzina to inaczej. Reklama jak reklama, chwalenie się zasięgami rzędu 30 tysięcy ale osoby które klikneły w posty to już niecałe 11% (3741/34174 jakby ktoś chciał policzyć) co niby dalej jest dużo, ale reakcje mówią już co innego. Osób na serwerze też nigdy za wiele nie było, nie wiem czy 300 w jednym momencie kiedyś mieli. Był fajny temat kiedyś po zamknięciu s1 dość długi z którego teraz pamiętam mówione było coś o 90 online, nie wiem czy dalej da się gdzieś go u nich znaleźć także no szału nie ma.

edit: http://prntscr.com/qf7nwn zamiast się rozpisywać jak głupi wystarczyłoby napisać dwie lub trzy cyfry, zależnie ile jest osób

żenada1 — kopia.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...