Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Feniks-online.pl [Hard]

ILui

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Storo Pieserga aktywnie uczestniczy w poprawkach na tym serwie to z całego serca NIE POLECAM.". Posiadałeś taka wiedzę, że taki komentarz napisałes?

Dodatkowo słowo " synek" nie miało na celu obrazy. To tak na przyszłość ?

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
6 minut temu, GismoTDI napisał:

No poziom pokazujesz, nazywając mnie synkiem :) więc oceniam twój właśnie komentarz. 

Napisałem komentarz jak najbardziej prawdziwy i wielce poprawny. Polecam przeczytać kilkukrotnie a wtedy dojdziesz do wniosku, że ja wcale was nie krytykuje. :)

Co zrobicie to wasza sprawa. 

Przeczytaj ze zrozumieniem, w ktorym z moich wypowiedzi jest zawarte słowo synek?

image.png

Opublikowano
2 minuty temu, ILui napisał:

Przeczytaj ze zrozumieniem, w ktorym z moich wypowiedzi jest zawarte słowo synek?

To raczej ja polecam poczytać ze zrozumieniem całą dyskusję. :)

Opublikowano
2 minuty temu, GismoTDI napisał:

To raczej ja polecam poczytać ze zrozumieniem całą dyskusję. ?

To równiez polecam odpowiadac na te niewygodne pytania. 

Opublikowano
7 minut temu, Miun napisał:

To równiez polecam odpowiadac na te niewygodne pytania. 

To wątek wszego serwera to raczej, wy tu jesteście od odpowiadania na pytania ludzi którzy chcieli by pograć na tym serwie, więc może i potencjalnie moje pytania..  :) 

EDIT: A, że mnie trochę zainteresowaliście to może sobie ściągnę ten serwer dzisiaj. 

Opublikowano

Zadałem Ci proste pytanie. Potrafisz na to odpowiedzieć i argumentować czy nie? 

Jestem odpowiedzialny za to żeby odpowiadać ludziom na ich pytania. I również mam takie samo prawo zadać pytanie danej osobie. 

Opublikowano
12 minut temu, Miun napisał:

Zadałem Ci proste pytanie. Potrafisz na to odpowiedzieć i argumentować czy nie? 

Jestem odopowiedzialny za to żeby odpowiedzieć ludziom na ich pytania. I również mam takie samo prawo zadać pytanie danej osobie. 

Ale ja nie jestem zobligowany do odpowiadania na te pytania. :) ot takie prawo. 

Jeżeli Pies narzuca wam zmiany na Waszym serwie, to serwera nie polecam. Jeżeli tak nie jest to nie mam zdania. :) Od tyle mogę wam ułatwić. 

Opublikowano

Więc Twoje zarzuty idą w niepamięć. Bo nikt w takim razie poważnie tego nie potraktuje skoro nie masz chociaż połowy argumentu żeby to udowodnić.

Co do Psa wiadomo jak jest. Nic nie ma do powiedzenia.

Opublikowano

Za taką przepychankę słowną to powinno się was obydwu wysłać na forumowy Kaukaz. Nie lubię, gdy właściciele privów odszczekują na komentarze, więc nie polecam. Poza tym te 50 graczy (około) to śmiech na sali.

Opublikowano

Wszedłem na serwerek. Pograłem odrobinkę. I serwer jest na prawdę dobrze zrobiony od strony pomysłu na rozgrywkę i rozwiązań na serwerze. 

Ale samemu to grac szkoda trochę. o 14 w weekend az 2 graczy spotkałem przez 2 godziny bicia metków w m2 i dolinie..

Serwerek ma potencjał. 

Opublikowano
13 minut temu, GismoTDI napisał:

Wszedłem na serwerek. Pograłem odrobinkę. I serwer jest na prawdę dobrze zrobiony od strony pomysłu na rozgrywkę i rozwiązań na serwerze. 

Ale samemu to grac szkoda trochę. o 14 w weekend az 2 graczy spotkałem przez 2 godziny bicia metków w m2 i dolinie..

Serwerek ma potencjał. 

Miło nam słyszeć te słowa. Pozdrawiamy! :)

image.png

Opublikowano
16 minut temu, ✰Z a n a r o ♂✰ napisał:

Serwer off. Padł. Temat do kosza.

Takie bajki to wciskaj dzieciakom z przedszkola

image.png

• 3 tygodnie później...
Specjalista
Opublikowano

Feniks, serio? Brakło pomysłu nawet na nazwę? Przepychanki administracji, faktycznie bardzo dobra administracja, taka dojrzała i stabilna emocjonalnie. Na przyszłość, reklamę robi się przed startem a nie po starcie, jak nie macie pieniążków na nią to nie otwierajcie serwera. 

Dnia 21.09.2019 o 10:10, ILui napisał:

Jesteś w administracji? Zachowujesz się jak ten dzieciak z przedszkola więc może napisał w odpowiednim temacie? Wystarczyło napisać "Serwer jest cały czas online, przedmówca kłamie", lepiej pluć jadem i pokazywać wspaniałą postawę teamu.
Tyle lat metina na scenie, ludzie dalej się nie nauczyli.

giphy.gif

Opublikowano
2 godziny temu, Sav napisał:

Feniks, serio? Brakło pomysłu nawet na nazwę? Przepychanki administracji, faktycznie bardzo dobra administracja, taka dojrzała i stabilna emocjonalnie. Na przyszłość, reklamę robi się przed startem a nie po starcie, jak nie macie pieniążków na nią to nie otwierajcie serwera. 

Jesteś w administracji? Zachowujesz się jak ten dzieciak z przedszkola więc może napisał w odpowiednim temacie? Wystarczyło napisać "Serwer jest cały czas online, przedmówca kłamie", lepiej pluć jadem i pokazywać wspaniałą postawę teamu.

Ciężko żeby ten serwer coś sobą reprezentował skoro pomysłu na niego brak, wiedzy o grze też praktycznie nie mają (przykładem był fakt, że w systemie ulepszeń w miejsce szpona wsadzili egzorcyste i wszystko fajnie, lul). Reklamować to też ciężko no bo jak tu powiedzieć coś dobrego o serwerze na którym nie ma nic co zachęca do grania, sam Feniks aka Haysoo też najlepszy nie jest także od początku ten serwer był robiony dla 100-150 osób co na hardzie jest nieśmiesznym żartem

edit: https://prnt.sc/pfvkwa czy ktokolwiek naprawdę wie co tam robi i jak działa giereczka? XD

żenada1 — kopia.png

Opublikowano
1 godzinę temu, Sav napisał:

Nie jestem w administracji. I gdzie go oplulam jadem? Czy w mojej odpowiedzi była zawarte obraźliwe słowo lub wylgaryzm? Podkreślę to w sumie nie miałam zamiaru go obrażać lub w podobnym kontekście w zależności co miałeś na myśli, że pluje jadem. Tekst, że ma przedszkolakom opowiadać bajki nie było plucie jadem z mojej strony.

image.png

Specjalista
Opublikowano
10 minut temu, ILui napisał:

Nie jestem w administracji. I gdzie go oplulam jadem? Czy w mojej odpowiedzi była zawarte obraźliwe słowo lub wylgaryzm? Podkreślę to w sumie nie miałam zamiaru go obrażać lub w podobnym kontekście w zależności co miałeś na myśli, że pluje jadem. Tekst, że ma przedszkolakom opowiadać bajki nie było plucie jadem z mojej strony.

Ty tak poważnie? Tekst o przedszkolakach miał go komplementować pewnie. Ile masz lat, że do błędu się nie potrafisz przyznać? Ze mną nie ma obracania kota ogonem, robić w osła to my a nie nas. 
Ps. Wulgaryzm nie musi być kurwa używany jako obraźliwy, to tak nawiasem mówiąc.

giphy.gif

Opublikowano
27 minut temu, Sav napisał:

Ty tak poważnie? Tekst o przedszkolakach miał go komplementować pewnie. Ile masz lat, że do błędu się nie potrafisz przyznać? Ze mną nie ma obracania kota ogonem, robić w osła to my a nie nas. 
Ps. Wulgaryzm nie musi być kurwa używany jako obraźliwy, to tak nawiasem mówiąc.

Gdzie napisałam, że miał go komplementowac? Napisałam co myślę i gdzie takie swoje kłamstwa może szerzyć. Ale spoko, uznajmy, że oplulam go jadem, niedługo będzie "nie interesuj się" pluciem, bo czemu by nie. Nie mam zamiaru dalej z Tobą dyskutować, ale ja wiem swoje i ty wiesz swoje. Kazdy to odbiera w jaki sposób to chce. Życzę miłego dnia. :)

image.png

Opublikowano

Dobra skomentuję to, bo jak widzę to mnie serce boli, że ludzie nie znają znaczenia "pluc jadem" sama nazwa wskazuję że toksycznosc w sposób nieprzyzwoity.

Dobra porownajmy sobie wypowiedzi potencjalnych użytkowników.

Dnia 21.09.2019 o 09:53, ✰Z a n a r o ♂✰ napisał:

Serwer off. Padł. Temat do kosza.

Dnia 21.09.2019 o 10:10, ILui napisał:

Która wypowiedz bardziej opluwa jadem? Wydaję mi się, że żadna. Ale patrzac wedlug kumania @Sav to wydaje mi się ze pierwsza. Dlaczego? Samo napisanie, że serwer off i temat do kosza nie brzmi zbytnio fajnie, zwlaszcza jak @ILui napisała, że to jest kłamstwo. Co do @ILui wypowiedzi, napisała mu tylko gdzie może wciskać takie bajki i nic tu toksycznego nie było. Toksyczne by bylo, jakby się wypowiadala/odpowiadala w sposób wulgarny, nieodpowiedni, obrazajacy w stosunku do innych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...