Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Feniks-online.pl [Hard]

ILui

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Przed chwilą, frikoszu napisał:

z 30 gra xd

A to nie wbijam nawet 

Opublikowano

Przypominamy, że już 24.08.2019r. o godzinie 20:00  odbędzie się kolejna odsłona cyklicznego eventu. Najważniejsze informację macie poniżej!!! 

Zdarzenie czterech żywiołów będzie na zasadzie szukania administratorów, którzy będą przemienieni w różne bossy na danej mapie, czyli ognista ziemia, góra sohan, dolina orków i pustynia yongbi.

Każdy lvl może wziąć udział w konkursie.

Rund będzie aż cztery, a do wygrania za jedną część zostaną rozdane następujące nagrody:

- Kostium do expa (14 dni)
- nakładka do expa (14 dni)
- fryzura do expa (14 dni)
- pierścień półksiężyca (14 dni)
- wierzchowiec do expa (14 dni)
- rękawica do expa (14 dni)
- pierścień doświadczenia do expa (14 dni)
- pet do expa (14 dni)

Mamy nadzieję, że Wam się spodoba!! 

Pozdrawiamy Team Feniks

Opublikowano

jak daliście pogro to mogliście też dać śmiercio zamiast runicznego, ale dobra tam. A tak to widzę, że spoko będzie ?

Opublikowano
1 godzinę temu, kokos765 napisał:

ogolnie dno, bug przy bugu, niedopracowany serwer

O jakich ty bugach mowisz?

image.png

Opublikowano

Jakbym mial grac w tych czasach na hardzie to bym szedl na PL a nie na jakims privie gdzie gra 30 osob i server mozze pasc w kazdej chwili xd

Opublikowano
1 minutę temu, fpsek98 napisał:

Jakbym mial grac w tych czasach na hardzie to bym szedl na PL a nie na jakims privie gdzie gra 30 osob i server mozze pasc w kazdej chwili xd

Gwarantuje Ci, ze jest więcej jak 30 osob. Dodatkowo nie ma żadnych wskazan na to, zeby serwer miał być zamknięty. Wręcz przeciwnie jest bardziej rozwijany. ?

Pozdrawiam

Opublikowano

w jaki sposob rozwijany mordo, wszystko sciagniete z pl z najnowszym paczem jakies mini aktualizacje i najlepszy server, prosze Cie to nie te czasy ze na hardzie Ci beda ludzie siedziec expic i dropic oraz wbijac ksiazkami skille

Opublikowano
8 minut temu, fpsek98 napisał:

w jaki sposob rozwijany mordo, wszystko sciagniete z pl z najnowszym paczem jakies mini aktualizacje i najlepszy server, prosze Cie to nie te czasy ze na hardzie Ci beda ludzie siedziec expic i dropic oraz wbijac ksiazkami skille

Wiesz, dropią zwoje/rady więc kwestia wbijania skilli nie jest tak trudna jak na PL gdzie musisz miesiacami je wbijac. Każdy ma inne podejscie jedni chca łatwo pograc na easy inni wola dłuższa rozgrywke i nameczyc sie przy zdobywaniu przedmiotów ? Wszystkim dogodzic sie niestety nie da.

Opublikowano
2 minuty temu, fpsek98 napisał:

Wyraziłem tylko swoją opinie ?

Jasne, nie ma w tym nic złego. Pod warunkiem, że jest w jakiś sposób argumentowana i chociaż trochę konstruktywna ?

Opublikowano

Macie oboje prawo do wyrażenia swojej opinii, ale proszę nie spamcie pod tym tematem. Z góry dziękuję ślicznie. :)

image.png

Opublikowano
4 minuty temu, ILui napisał:

Macie oboje prawo do wyrażenia swojej opinii, ale proszę nie spamcie pod tym tematem. Z góry dziękuję ślicznie. ?

Ilui wiem, ze starasz się nas chronić przed katastrofą słowną, ale nic sie tu złego nie dzieje ?

Opublikowano
16 minut temu, Shen00 napisał:

Z tego co widzę dobrze się prezentuje, duzo osób online?

100-150, a liczba wciąż rosnie :)

image.png

Opublikowano

Storo Pieserga aktywnie uczestniczy w poprawkach na tym serwie to z całego serca NIE POLECAM.

Kolejny serwer będzie robił pod siebie, a administracja z łzami w oczach będzie rozwodzić się nad wspaniałością tego placka. 

A za miesiąc nikt z topki nie będzie się bił z faworyzowanym piesergą. Bo po co. 

Administracjo jak nie chcecie zguby serwerka to zbanujcie goscia i zakaz wejscia na WASZ serwer. póki jest wasz. 

Opublikowano
1 minutę temu, GismoTDI napisał:

Storo Pieserga aktywnie uczestniczy w poprawkach na tym serwie to z całego serca NIE POLECAM.

Kolejny serwer będzie robił pod siebie, a administracja z łzami w oczach będzie rozwodzić się nad wspaniałością tego placka. 

A za miesiąc nikt z topki nie będzie się bił z faworyzowanym piesergą. Bo po co. 

Administracjo jak nie chcecie zguby serwerka to zbanujcie goscia i zakaz wejscia na WASZ serwer. póki jest wasz. 

To sa tylko twoje słowa, że Perserga uczestniczy w poprawkach i jest faworyzowany. Zresztą inni gracze też siedzieli z nami na ts, jak byly robione poprawki. Powiesz mi, że oni też są faworyzowani, bo uczestniczą na ts gdy coś poprawiamy? I dlaczego mamy go zbanoeac, skoro jest to normalny gracz serwer, który nie działa na jego szkodę? To działa to tak, jakbyśmy musieli wszystkich zbanowac i mówię to o równości jak coś, bo opinię jaką ma perserga mam w nosie. Pozdrawiam

image.png

Opublikowano
7 minut temu, Miun napisał:

Czytaj synku co napisałem pod postem Tamidii.

tak btw. synek to może mówić do mnie moja mama. Mam 29 lat człowiecze.

Skoro nie uczestniczy to w czym problem? Dementi i jedziecie dalej. 

Typowy komentarz zakompleksiaka, widać poziom administracji wysoki. ^^ 

Opublikowano

Gratuluje jesteśmy w tym samym wieku w takim razie. Natomiast ja Ciebie w żaden sposób nie oceniam wiec hamuj bo wdupisz. 

Na przyszłośc zanim cokolwiek napiszesz miej jakaś wiedzę na dany temat. Bo póki co oceniłeś nas po okładce. 

Pozdrawiam

Opublikowano
4 minuty temu, GismoTDI napisał:

tak btw. synek to może mówić do mnie moja mama. Mam 29 lat człowiecze.

Skoro nie uczestniczy to w czym problem? Dementi i jedziecie dalej. 

Typowy komentarz zakompleksiaka, widać poziom administracji wysoki. ^^ 

A w tym, że ci normalnie odpowiadamy, bez ofensywki. Więc ciesz się, że jeszcze mamy tyle grzeczności i ci odpowiadamy. :)

image.png

Opublikowano

No poziom pokazujesz, nazywając mnie synkiem :) więc oceniam twój właśnie komentarz. 

Napisałem komentarz jak najbardziej prawdziwy i wielce poprawny. Polecam przeczytać kilkukrotnie a wtedy dojdziesz do wniosku, że ja wcale was nie krytykuje. :)

Co zrobicie to wasza sprawa. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...