Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

#1 Nowy rok, nowe MPC News!

MPC News

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Damian napisał:

@carbonx To poszło to w złą stronę. Wizualnie wygląda to gorzej (formatowanie tekstu leży), "newsy" są dużo obszerniejsze - już wolałbym, żeby została sama wersja audiowizualna, ewentualnie jak nie chce się Wam robić całego wideo to robić to w formie podcastu. Jedynie do czego nie można się przyczepić to grafika, która jest na dość przyzwoitym poziomie. 
Fajnym pomysłem, byłoby również pisanie o grach zamiast o Netflixie, albo o jakichś ciekawych technologiach. Podchwycony temat "Czy wiesz, że...", po grafice zapowiada się ciekawie, a tu zonk - ktoś znalazł tylko dwie ciekawostki. Już nie wnikam w zasadność pięćdziesięciokrotnej reaktywacji grupy, która powinna być wcielona w MPCFacebook (bo ta tworzyła o wiele ciekawsze projekty w swoim dziale z produkcjami, aniżeli MPC News w ostatnim czasie).

Edit. No i brak wstępu - czemu zrezygnowaliście z tak fajnego dodatku, który się nieźle przyjął?

To tak:

1. Jeśli chodzi o formatowanie tekstu to zrobiliśmy tyle ile mogliśmy, ale niestety nie mamy nawet możliwości wyjustowania (a wiemy że by się przydała).

2. Rozważaliśmy samą wersję audiowizualną i ogólnie tu niczego nie przekreślamy - wszystko jest w fazie dyskusji, zależy to także od opinii użytkowników.

3. Nie wiem co rozumiesz przez newsy - mamy tak naprawdę jeden - dotyczący działów i nie uważam, że jest jakoś bardzo długi, jednak może dałoby się go przyciąć o te jedno zdanie.

4. Tym razem jest to Netflix, innym będzie jakaś gra, a jeszcze innym nowy telefon Xiaomi - nie chcemy natomiast pisać artykułów o nonameowych grach, których nikt nie zna, ani powielać treści MPCFB.

5. "Czy wiesz że" jest jeszcze w fazie rozwoju, jednak wydaje mi się że 2 ciekawostki na wydanie zdecydowanie wystarczą, nie chcemy z tego zrobić tomiku poezji.

6. Nie wiem co rozumiesz przez ostatni czas MPC skoro dziś został wydany pierwszy projekt.

@Marchwj dzięki za pytania, jeśli nie zostaną zgłoszone inne propozycje to odpowiedź na nie na pewno pojawi się w nowym wydaniu. Co do drugiego pytania to nieoficjalnie zdradzę, że rozważane jest kilka pomysłów, natomiast więcej szczegółów w 2 części.

Opublikowano
31 minut temu, Marchwj napisał:

Przecież cokolwiek by nie dodać w tych tygodnikach to i tak będzie źle ;pp

Ukryj treść

1. Co się stało z Nightmare?

Wykonał Swoją robotę (umowa-dzieło/zlecenie) i zniknął.

Opublikowano

Według mnie nie powinno być kilku różnych lektorów w jednym filmie, a zwłaszcza wtedy, gdy obydwoje mają inne mikrofony oraz warunki do nagrywania. 
Jeden lektor - jeden film. Wyglądać to będzie o wiele profesjonalniej. Poza tym - supi.

Opublikowano

Jakie mieliście zakończenie filmu?

Spoiler

U mnie nagła śmierć u terapeuty

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano
Dnia 31.12.2018 o 07:28, Paweu. napisał:

Jakie mieliście zakończenie filmu?

Spoiler

U mnie nagła śmierć u terapeuty

Spoiler

jakaś babka pisze kod w js, coś jej nie wychodzi i psuje pc xD

Ale wybrałem złe płatki, i tylko 40 minut oglądania, zamiast 2h :l

Opublikowano
Dnia 31.12.2018 o 14:42, Marchwj napisał:
  Ukryj treść

jakaś babka pisze kod w js, coś jej nie wychodzi i psuje pc xD

Ale wybrałem złe płatki, i tylko 40 minut oglądania, zamiast 2h :l

Spoiler

Też to miałem, za drugim razem jak ogladalem, ale akcja toczyła się dalej, kończąc na tym, że główny bohater skończył we więzieniu

Opublikowano

Brakowało mi w pytaniach do adminów: czemu mpc wygląda tak, a nie inaczej i kiedy będą jakieś kroki żeby poprawić obecną sytuację? Nie lubię zamiatania niezręcznych tematów pod dywan, a dużo osób to nadal interesuje. 

Co z Panem Nightmare?

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano
1 godzinę temu, Silver™ napisał:

Brakowało mi w pytaniach do adminów: czemu mpc wygląda tak, a nie inaczej i kiedy będą jakieś kroki żeby poprawić obecną sytuację? Nie lubię zamiatania niezręcznych tematów pod dywan, a dużo osób to nadal interesuje. 

Co z Panem Nightmare?

Dziekujemy za pytanie. Sekcja z pytaniami do administracji powstała właśnie abyście mogli zadawać pytania na najbardziej interesujące was tematy - nie zmierzamy nic zamiatac pod dywan ani unikać trudnych tematów.

Opublikowano

No no, ciekawe na jak długo będzie ta chęć do pracy :D

Mam nadzieję, że w końcu MPC ożyje :P

Opublikowano

Kontynuacja w odświeżonej formie, fajnie sie czyta, miło sie słucha, jednak lekkie poprawki głosowe pójdzie wyeliminować. Dobra robota, oby poszło to wszystko z głową ?

k4L2ZMS.png

Opublikowano
3 minuty temu, Morness napisał:

ta jasne, ciekawe na jak długo projekt będzie żył

Gwarantuje, że długo.

4 minuty temu, Morness napisał:

niezła ilość degradów 

To prawda, ale wynika on z tego że zmiany kadrowe są z prawie roku, a jednak w tym czasie wielu moderatorów nie utrzymywało pewnych standardów.

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...