Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

CMS podobny do jbzdy, demotywatory, kwejk

kakhu

Pytanie

Opublikowano

Witam poszukuje cms'a do podobnych stron takich jak np. jbzdy, demotywatory czy kwejk. Najlepiej darmowy.

Siemka

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już wyciągam moją szklaną kule i wróżę co jest nie tak. Może coś więcej? Jaki dokładnie masz błąd? W którym miejscu? Czy próbowałeś już coś robić?

Opublikowano

Przecież to nie jest specjalny cms tylko cms do blogów np. w wordpressie jesteś w stanie osiągnąć taki efekt :P

Szukam grafika, który zobi mi sygnaturkę ;)

Opublikowano

@carbonx Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_connect() in C:\xampp\htdocs\v\connection.php:17 Stack trace: #0 C:\xampp\htdocs\v\index.php(14): connection() #1 {main} thrown in C:\xampp\htdocs\v\connection.php on line 17

55 minut temu, Bóbr. napisał:

Przecież to nie jest specjalny cms tylko cms do blogów np. w wordpressie jesteś w stanie osiągnąć taki efekt :P

tak tylko na wordpressie ciezko przygotować takie cos jak poczekalnia, losowanie obrazka itp

Siemka

Opublikowano

To teraz masz 3 opcje do wyboru:

- kupić płatną wersję skryptu, która jest aktualna

- samodzielnie poprawić część rzeczy jak własnie wyżej wspomniane mysql_connect()

- zdowngradować PHP do wersji 5.6 (nie polecam!)

Opublikowano

Ogólnie skryptów typu 9GAG clone jest pełno, większość (jak tentego w darmowej wersji) jest godna pożałowania.

Jednakże jeśli cierpliwości utrzymasz, to z kolegą od kilku miesięcy piszemy open source'owy 9gag, oparty o Django oraz Vue.js - niestety nie wiem kiedy go opublikujemy (czyt. upublicznimy repo).

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano
11 godzin temu, kakhu napisał:

@carbonx Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_connect() in C:\xampp\htdocs\v\connection.php:17 Stack trace: #0 C:\xampp\htdocs\v\index.php(14): connection() #1 {main} thrown in C:\xampp\htdocs\v\connection.php on line 17

tak tylko na wordpressie ciezko przygotować takie cos jak poczekalnia, losowanie obrazka itp

niekoniecznie. Jeśli jest możliwość dodawania działów np tylko dla zalogowanych itd to da się to skonfigurować. Zresztą są odpowiednie pluginy do tego :D

Wordpress jest na tyle rozrośniętym CMS'em, że da się w nim zrobić większość rzeczy :P

Szukam grafika, który zobi mi sygnaturkę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...