Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyróżnienie dla posiadaczy dotychczasowych nagród

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, harnaś napisał:

ja to bym jednak wolał odzyskać black membera  a nie jakieś mpc winner 

Na szczęście w Twoim wypadku, to nie koncert życzeń :) 

EXPmIpC.gif

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

@Lord Makin A nie lepiej było dać info, że "jak skończymy rozdawać nagrody to pojawi się tutaj odpowiednia informacja. Jeżeli po takowej informacji nagrody nie otrzymałeś, a wiesz że Ci się należy, napisz wiadomość do..."

@Sneakysu Poczekaj zaraz będzie, że uprawnienia dostali tylko Ci co mieli Blacka i Besta, a reszta tylko jakąś rangę lub plakietkę która poza wyglądem nic nie znaczy. Mówię Ci, poczekaj.

Opublikowano
Przed chwilą, Latreso napisał:

Poczekaj zaraz będzie, że uprawnienia dostali tylko Ci co mieli Blacka i Besta, a reszta tylko jakąś rangę lub plakietkę która poza wyglądem nic nie znaczy. Mówię Ci, poczekaj.

Ale tak jest.

Opublikowano
Przed chwilą, carbonx napisał:

Ale tak jest.

Chodzi o to kto będzie się pluł w pierwszej kolejności :D

Opublikowano

Lepiej było dać info, no rozdajemy, pewnie rangi z plakietkami się uda rozdać w ciągu 1,5h może odrobinę dłużej, a pozostałe plakietki już etapami.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Teraz tak sobie myślę, co by było gdyby 2 lata temu zamiast "aktualizować" jakieś dziwne plakietki dać drzewko rozwoju jak w grach RPG.

Wtedy zamiast podwyższać rangi w konkursach user dostawałby określoną liczbę pkt do wydania na "ulepszenie" konkretnych elementów, np (wiadomości, limit polubień) oraz dodatkowe np (obniżenie pkt ostrzeżeń, zmiana nicku) oczywiście im wyższy poziom tym droższe.

Oczywiście wtedy żeby nieco zmusić użytkowników na wydawanie na wszystko było by coś typu (aby móc ulepszyć limit wiadomości na poziom 4 musisz posiadać limit polubień na poziomie 2)

A plakietki otrzymywało by się za spełnienie określonych wymagań np (limit wiadomości na 2, polubienia na 2 na blue itd)

Oczywiście to tylko luźna rozkmina, nie żadna sugestia, miejcie to na uwadze ;)

PS: @Lord Makin Nawet nie wiesz jak się wku*****em pisząc tego posta jak mi w międzyczasie migał przed oczami ten twój gif z (chyba) assasyna z co chwilę powtarzającym się cięciem animacji. Zrób chociaż płynne to przejście czy coś xD

PS2: Don't forget about me please ;) https://web.archive.org/web/20150524003824/http://www.mpcforum.pl/topic/1364741-modyfikacja-tygodnia-3/

Opublikowano
3 minuty temu, Latreso napisał:

Teraz tak sobie myślę, co by było gdyby 2 lata temu zamiast "aktualizować" jakieś dziwne plakietki dać drzewko rozwoju jak w grach RPG.

Wtedy zamiast podwyższać rangi w konkursach user dostawałby określoną liczbę pkt do wydania na "ulepszenie" konkretnych elementów, np (wiadomości, limit polubień) oraz dodatkowe np (obniżenie pkt ostrzeżeń, zmiana nicku) oczywiście im wyższy poziom tym droższe.

Oczywiście wtedy żeby nieco zmusić użytkowników na wydawanie na wszystko było by coś typu (aby móc ulepszyć limit wiadomości na poziom 4 musisz posiadać limit polubień na poziomie 2)

A plakietki otrzymywało by się za spełnienie określonych wymagań np (limit wiadomości na 2, polubienia na 2 na blue itd)

Oczywiście to tylko luźna rozkmina, nie żadna sugestia, miejcie to na uwadze ;)

PS: @Lord Makin Nawet nie wiesz jak się wku*****em pisząc tego posta jak mi w międzyczasie migał przed oczami ten twój gif z (chyba) assasyna z co chwilę powtarzającym się cięciem animacji. Zrób chociaż płynne to przejście czy coś xD

PS2: Don't forget about me please ;) https://web.archive.org/web/20150524003824/http://www.mpcforum.pl/topic/1364741-modyfikacja-tygodnia-3/

Wiesz co, wtedy też rozkminialiśmy różne modele, padło na rangi w formie dywizji.

A co do sygny, to szukam czegoś nowego, ale nie mogę znaleźć nic fajnego od jakiegoś czasu :P

EXPmIpC.gif

Opublikowano
5 minut temu, Lord Makin napisał:

Wiesz co, wtedy też rozkminialiśmy różne modele, padło na rangi w formie dywizji.

A co do sygny, to szukam czegoś nowego, ale nie mogę znaleźć nic fajnego od jakiegoś czasu :P

Jaka kategoria sygnatury to Ci znajdę bo mam pełno :p 

Co do plakietki - dziękuję, że znalazłem się na liście wyróżnionych :) Tylko moje pytanie - czy plakietka championa co wymieniana była u Pani Kasi za co była? Jeśli mógłbyś sprawdzić bo nie pamiętam za jakie plakietki xd Bo wiem, że miałem też Besta ale nie pamiętam kiedy. Bo konto miałem połączone, a na tamtym koncie też gold widniał. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano
5 minut temu, Lord Makin napisał:

Uff, w końcu.

Odpowiedz mi, proszę bo mam rozkminę po nocy.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano
6 minut temu, Ishubito napisał:

Czyli jeżeli miałem blackmember to mam to zgłosić i dacie mi winnera?

Tak dokładnie kolego, zamiast Black Membera jest "Winner"

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano
8 minut temu, Ishubito napisał:

Czyli jeżeli miałem blackmember to mam to zgłosić i dacie mi winnera?

Jeśli miałeś go przed Październikiem 2016 to tak :) 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ok, uprawnienia powinny trafić już do każdego, kto się łapał, teraz pozostałe plakietki. Gdyby komuś brakowało grupy, to dajcie proszę znać :)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem, ze wszystkich możliwości które mieliście wybraliście tę najgorszą no cóż ważne, że coś jednak jest. :126_person_with_blond_hair:

Opublikowano
2 minuty temu, 'Harper napisał:

Śliczny kolorek, plakietka 12/10. 

Sama wybierałam, więc musi być śliczny! A tak poważnie to cieszę się, że się podoba, plakietka to zasługa @Yaboku ??

Opublikowano
Przed chwilą, Aive napisał:

Sama wybierałam, więc musi być śliczny! A tak poważnie to cieszę się, że się podoba, plakietka to zasługa @Yaboku ??

Dzięki ci panie bożu za kobietke w timie. ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...