Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

System nagród wraca na forum!

Aive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Na forum został przywrócony system nagród. Zrezygnowaliśmy z poziomów I-V, zatem teraz do zdobycia jest ich trochę mniej, ale przywilejów z nimi związanych jest jeszcze więcej - tak, aby były odczuwalne podczas korzystania z forum. Czekają nas jeszcze zmiany graficzne w tym kierunku, plakietki zostaną dostosowane do obecnego wyglądu forum. Wszystkie poza pierwszą, czyli Champion, idą w parze z dedykowaną rangą. Poniżej opis każdej z nagród konkursowych.

champion.png.ee65b2e97d0dda55c8744ce24de

Champion - Nagroda przyznawana za pierwszą wygraną w konkursie lub aktywny udział w życiu forum.

blue.png.3fde7448b9ac4270d9da0f050b59252

Blue Member - Wyróżnienie przyznawane za wygraną w konkursie, aktywną pracę w grupie funkcyjnej lub za wyjątkową działalność.

Przywileje:

- maksymalna ilość lajków do rozdania zwiększona o 5 (łącznie 25 na dzień),

- prawo do zmiany nazwy własnego tematu,

- pojemność skrzynki odbiorczej zwiększona do 1000,

- możliwość ustawienia własnego obrazka w nagłówku (do 2 MB).

gold.png.759c10940f414767fee86abad35a450

Gold Member - Wyróżnienie przyznawane za kolejną wygraną w konkursie, długotrwałą i znaczącą pracę w grupie funkcyjnej lub regularny wkład w rozwój społeczności.

Przywileje:

- maksymalna ilość lajków do rozdania zwiększona o 5 względem poprzedniej nagrody (łącznie 30 na dzień),

- prawo do ukrywania powodu edycji własnego tematu,

- pojemność skrzynki odbiorczej zwiększona do 2000,

- dozwolona jedna zmiana nicku na 360 dni.

KsveKHC.png.36f7df67c8713609f22b2b51d199

Diamond Member - Wyróżnienie przyznawane za kolejną wygraną w konkursie, najwyższa nagroda za działalność w grupie funkcyjnej oraz za pomoc niesioną społeczności, oraz administracji forum.

Przywileje:

- maksymalna ilość lajków do rozdania zwiększona o 10 względem poprzedniej nagrody (łącznie 40 na dzień),

- pojemność skrzynki odbiorczej zwiększona do 3000,

- możliwość wgrania własnego tła profilu (do 2 MB),

- prawo do otwierania i zamykania własnych tematów i statusów.

black.png.0b1b777d49897f1de3c28ca329116a

Black Member - Wyróżnienie przyznawane tylko i wyłącznie za wygraną w konkursie.

Przywileje:

- maksymalna ilość lajków do rozdania zwiększona o 10 względem poprzedniej nagrody (łącznie 50 na dzień),

- pojemność skrzynki odbiorczej zwiększona do 4000,

- dozwolone dwie zmiany nicku na 360 dni.

best.png.8c05cc9a6425620293332193fadfebc

Best Member - Najwyższe wyróżnienie, do zdobycia jedynie za wygraną w konkursie.

Przywileje:

- maksymalna ilość lajków do rozdania zwiększona o 10 względem poprzedniej nagrody (łącznie 60 na dzień),

- pojemność skrzynki odbiorczej zwiększona do 5000,

- prawo do ukrywania własnych postów,

- brak reklam na forum,

- dozwolone trzy zmiany nicku na 360 dni.

Planujemy jeszcze kolejne zmiany w systemie nagród, o których przeczytacie już niedługo. Przygotowujemy również coś specjalnego dla osób, które posiadały kiedyś nagrody. Więcej o tym już niebawem ;)

Do przeczytania!

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Makin zmienił(a) tytuł na System nagród wraca na forum!
Opublikowano

Te plakietki dają klimat temu forum  ?

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

Opublikowano
51 minut temu, Kaori. napisał:

Te plakietki dają klimat temu forum  ?

To ludzie budują klimat na forum, a takowych prawie nie ma.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Ooo widzę swoją plakietkę tam! Możecie zaczynać rozdawać Championa i Diamonda :P mogły by być ciut większe napisy i szersze ale to już taka moja opinia :P 

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano
4 minuty temu, Protektor napisał:

Czyli rozumiem że odzyskam wszystkie moje 5 plakiet?

Niet, cytując "Przygotowujemy również coś specjalnego dla osób, które posiadały kiedyś nagrody. Więcej o tym już niebawem" :26_nerd:

Opublikowano
Przed chwilą, Nightmare' napisał:

Niet, cytując "Przygotowujemy również coś specjalnego dla osób, które posiadały kiedyś nagrody. Więcej o tym już niebawem" :26_nerd:

Jestem ciekawy jak chcecie mi wynagrodzić 5 plakiet a w zasadzie 8 które zdobyłem w konkursach x czasu temu kiedy na forum ludzie się "napierdalali" o nie

bgfp marvelia.png

Opublikowano
Przed chwilą, Protektor napisał:

Jestem ciekawy jak chcecie mi wynagrodzić 5 plakiet a w zasadzie 8 które zdobyłem w konkursach x czasu temu kiedy na forum ludzie się "napierdalali" o nie

Na spokojnie, daj nam kilka dni na skończenie pewnych prac, szykujemy spore update więc myślę że będziesz zadowolony (:

Opublikowano
10 minut temu, Protektor napisał:

O tym się dowiesz niedługo :)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Spokojnie, zadbamy o odpowiednią rekompensatę za to :)

Nie chcemy żeby na starcie nagrody nie były czymś, na czym zależy komukolwiek, skoro są aż tak powszechne, to troszkę zaburzyłoby sens istnienia, skoro "każdy ma".

EXPmIpC.gif

Opublikowano
19 minut temu, Lord Makin napisał:

Spokojnie, zadbamy o odpowiednią rekompensatę za to :)

Nie chcemy żeby na starcie nagrody nie były czymś, na czym zależy komukolwiek, skoro są aż tak powszechne, to troszkę zaburzyłoby sens istnienia, skoro "każdy ma".

Też miałem nagrody, ale nie aż tyle, hm. W sumie sporo osób miało.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...