Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Cersalionmt.pl [VPS] [Medium/Easy]

Alon.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak na serwer vps to serwer wygląda bardzo dobrze najbardziej zaciekawił mnie system Reborn bo tego chyba jeszcze nie widziałem na żadnym privie no i ta skrzynia na przedmioty? wtf co to jest jak to działa możecie to opisać mi bardziej? Co do serwera strona wyglądam chuyowo ale za to interface serwera bardzo ładny panel boczny z okrągłymi ikonami? Pierwszy raz widzę propsy za pomysłowość. Dam szansę serwerowi i wbije pograć. Powodzenia!

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

Jak dla mnie szkoda czasu. Nikt nic nawet nie pisał że będzie jakaś reklama... Na serwer wbije może 200 osób, powbijają jakieś tam wyższe lvle, a jak kijowo zacznie exp lecieć to poprostu odejdą bo w sumie po co grać na serwerze gdzie żeby kogoś spotkać musisz do m1 lecieć i serwer zostanie wyłączony przez małą liczbe graczy. 

Opublikowano

Dobrze napisane graczy będzie mało bo to serwer vps Shot od razu napisał że nie stać go na reklame a ogarnać sponsora w tych czasach to cud bez znajomości a to jego pierwszy serwer... Paść nie padnie nawet 0 graczy koszta maszyny nie są wysokie a Shot to ogarniety technik wszystko sam robi nie żebym go chwalił czy coś ale wystarczy wbic nas serwer i bedzie można sie przekonać

11111.png

Opublikowano
1 godzinę temu, Resso. napisał:

Na chuj komu takie serwery które nawet nie wystartują?

zrób dissa na twórców takich serwerów xD 

Tak na serio.. jak to pliki Terabithi to dziury połatane chociaż?

Opublikowano

Cersanit MT2? Czego wy jeszcze nie wymyślicie strona kodowana przez CWEL WORKA na starcie wam pokaże fajną dziurke w tej stronie jak wam usune MYSQL :) A gdzie Alon ten twój drugi serwerek? Darmowy hosting www który poleci z pierwszego lepszego stressera, serwer zapewne aruba 1gb ;p 

Opublikowano
2 godziny temu, Protektor napisał:

Nie polecam - wywali się jak perserga na kartkówce z przyrki.

Btw u kogo reklama, ile graczy obecnie bez kręconego licznika?

Najpierw przeczytaj co jest z zapowiedzi napisane ^^

1 godzinę temu, Makumba111 napisał:

Cersanit MT2? Czego wy jeszcze nie wymyślicie strona kodowana przez CWEL WORKA na starcie wam pokaże fajną dziurke w tej stronie jak wam usune MYSQL :) A gdzie Alon ten twój drugi serwerek? Darmowy hosting www który poleci z pierwszego lepszego stressera, serwer zapewne aruba 1gb ;p 

Ty Bonzo gdzie masz Kobre?

11111.png

Opublikowano

- vps - wiekszy ruch i bedzie papa

- cba - darmowy hosting, wiekszy ruch i strona off

- niedoswiadczony team, to tylko prezentacja, poprzednie (nielegalne) "projekty" ?

Wiek ?

- Nazwa

- brak znajomosci j. polskiego (poprawna polszczyzna, etc)

NEUTRAL, POWODZENIA.

P.S. JEST IS ?

Opublikowano
28 minut temu, VIBROMAX napisał:

- vps - wiekszy ruch i bedzie papa

- cba - darmowy hosting, wiekszy ruch i strona off

- niedoswiadczony team, to tylko prezentacja, poprzednie (nielegalne) "projekty" ?

Wiek ?

- Nazwa

- brak znajomosci j. polskiego (poprawna polszczyzna, etc)

NEUTRAL, POWODZENIA.

P.S. JEST IS ?

Tak hosting jest na cba ale nie darmowy ^^ pakiet jest wykupiony 

Tak jest skromny itemshop

#Dodano system przerw technicznych (odbugowany) maintenance

#Rozpoczęcie prac nad zabezpieczeniami antycheat

082123014_qewssnr.jpg

11111.png

Opublikowano

Co z forum zglosił sie ktoś? Bo przydałoby sie je poprawić.

# Teraz zapowiedź lepiej wygląda niż wcześniej.

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano
34 minuty temu, BezProcentów napisał:

A coś swojego dodacie?

spodziewasz sie pokemonow na serwerze vps?

11111.png

Opublikowano
5 minut temu, Alon. napisał:

spodziewasz sie pokemonow na serwerze vps?

Nie, spodziewam się że ktoś użyje w końcu mózgu i doda coś ciekawego wykorzystując aktualną formę metina.

Żeby dodać coś ciekawego nie trzeba dodawać pokemonów, myślisz że taki system supportu jest ciekawy? Chyba dla was, na obrazku.

Opublikowano
Przed chwilą, BezProcentów napisał:

Nie, spodziewam się że ktoś użyje w końcu mózgu i doda coś ciekawego wykorzystując aktualną formę metina.

Żeby dodać coś ciekawego nie trzeba dodawać pokemonów, myślisz że taki system supportu jest ciekawy? Chyba dla was, na obrazku.

Jest duzo ciekawych rzeczy/rozwiązań w grze których nie ma w prezentacji. Wystarczy jutro wbić i ocenić samemu serwer ;)

11111.png

Opublikowano
Dnia 20.08.2018 o 13:02, Alon. napisał:

Nie no dodamy all do handlarki porobimy pvp przez kilka godzin i wyłączymy serwer. ... Dzieki za swoją opinie i nigdzie nie jest napisane że GUI to jakas forma zabezpieczenia. Shot jak na serwer vps to bardzo sie stara aby serwer był dopracowany i zabezpieczony przed cheatami. Do zobaczenia na starcie!

Na jakim starcie? Dlaczego sugerujesz że wejde na to coś? "Poróbmy pvp przez kilka godzin i wyłączymy serwer." Tak się dzieje jak nie potrafisz zatrzymać graczy na serwerze, pomijam że stworzenie serwera pvp który tętni życiem nie udało się w Polsce jeszcze nikomu, bo po prostu Ci śmieszni technicy nie rozumieją tej gry i robią ją, bo z isa idzie wyciągnąć niezły pieniądz. Już tak stricte do serwera, nie ma nic czym zachęcisz ludzi w dzisiejszych czasach, także miesiąc, zarobicie i zmykajcie bo tysięcy osób nie będziesz miał, a ludzie prędzej czy później i tak zostaną tylko tacy którzy będą pluć Ci w twarz bo nie robisz rzeczy 1:1 jak oni tego chcą, mimo że mają tak durne pomysły że wprowadzenie ich na serwer = instant kill.

żenada1 — kopia.png

Opublikowano
5 godzin temu, BezProcentów napisał:

To mi je przedstaw, może mnie zachęcą.

Np. System kufrów Anety, czy też rozwinięte questy fabularne, różnego typu zabezpieczenia przed botami aby dzieci na ninja hakach nie latali ;)

5 minut temu, SiureK™ napisał:

Na jakim starcie? Dlaczego sugerujesz że wejde na to coś? "Poróbmy pvp przez kilka godzin i wyłączymy serwer." Tak się dzieje jak nie potrafisz zatrzymać graczy na serwerze, pomijam że stworzenie serwera pvp który tętni życiem nie udało się w Polsce jeszcze nikomu, bo po prostu Ci śmieszni technicy nie rozumieją tej gry i robią ją, bo z isa idzie wyciągnąć niezły pieniądz. Już tak stricte do serwera, nie ma nic czym zachęcisz ludzi w dzisiejszych czasach, także miesiąc, zarobicie i zmykajcie bo tysięcy osób nie będziesz miał, a ludzie prędzej czy później i tak zostaną tylko tacy którzy będą pluć Ci w twarz bo nie robisz rzeczy 1:1 jak oni tego chcą, mimo że mają tak durne pomysły że wprowadzenie ich na serwer = instant kill.

a ty dlaczego ciągle sugerujesz że serwer jest mój? Jestem tylko Gm, technik nie ma konta na mpcforum dlatego ja wstawiłem zapowiedź i wypowiadam się w imieniu serwera.

11111.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...