Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cersalionmt.pl [VPS] [Medium/Easy/PVP]

Alon.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niczym nie wyróżniający się serwer, ten sam system ulepszeń spotykany w prawdzie na każdym serwerze medium/hard, te same systemy spotykane na każdym innym serwerze, nic nowego

Opublikowano
56 minut temu, Kinow napisał:

ten serwer to moze pasc w kazdej chwili ;p lepiej nie ladowac w isa bo szkoda pieniedzy 

jak każdy inny ^^

39 minut temu, R.o.b.c.i.o napisał:

w ile max lv i eq? powo, polecam bo alon to kozaczek totalny

lvl +/- 2-3 dni a eq dosyc szybko

11111.png

Opublikowano

Jak na VPS to prezka nie wygląda tak źle. Ale serio czytanie KU i to 55? Bo jak rozumiem mamy je dropić i czytać? Jak dla mnie czytanie KU to hard, na medium skille są G1 start, a na easy od razu P. 

Opublikowano
20 minut temu, Resso. napisał:

Nie polecam, gówno totalne

Dzięki dzięki widzimy sie na starcie ^^

7 minut temu, Challenjour napisał:

Jak na VPS to prezka nie wygląda tak źle. Ale serio czytanie KU i to 55? Bo jak rozumiem mamy je dropić i czytać? Jak dla mnie czytanie KU to hard, na medium skille są G1 start, a na easy od razu P. 

Serwer pod różnymi względami jest Medium i Easy ;) wbij a przekonasz się że te 55 ku to żaden problem.

11111.png

Opublikowano

jak na VPS, klient i antycheat bardzo fajne, oby stał długo i było mało graczy.

zaczynam właśnie gre, zaraz coś powiem o serwerku

Opublikowano
14 minut temu, Lujekk napisał:

Serwer singleplayer? czy jest tam ktoś ?

Nie wiem. Mi sie klient nie odpalil i stawiam ze wiekszosci tez to pewnie admin singla gra xD

Opublikowano

Dungeon gildyjny = na gildie

Zwykły dungeon, myślałem, że w takim razie jest na jedną osobę, na takich serwerach większość osób gra solo, więc na 31lv, chcialem sobie wejsc na dungeon orkow, a tu jest napisane ze trzeba "SILNĄ GRUPE" i na tym skonczyla sie moja przygoda z tym serwerem

Opublikowano
1 godzinę temu, RazorMan1234 napisał:

Nie wiem. Mi sie klient nie odpalil i stawiam ze wiekszosci tez to pewnie admin singla gra xD

A czyli kolejny gówno serwer xD 

Opublikowano
14 godzin temu, Lujekk napisał:

A czyli kolejny gówno serwer xD 

To, że jednej osobie klient się nie odpala to nie znaczy, że serwer gówno. Innym działa bez zarzutów :) 

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano
1 minutę temu, serekfeta napisał:

To, że jednej osobie klient się nie odpala to nie znaczy, że serwer gówno. Innym działa bez zarzutów :) 

Wyślij mi screena z m1 czy coś abym mógł zobaczyć ile mniej więcej gra ludzi, jak gra max 3 osoby co mogę wyczytać z komentarzy to podziękuję gry na tym serwerze.

Opublikowano
13 godzin temu, Lujekk napisał:

Wyślij mi screena z m1 czy coś abym mógł zobaczyć ile mniej więcej gra ludzi, jak gra max 3 osoby co mogę wyczytać z komentarzy to podziękuję gry na tym serwerze.

13 godzin temu, Lujekk napisał:

14 godzin temu, serekfeta napisał:

Nie jednej bo wyzej tez byl komentarz ze sie nie odpala. I tak znaczy ze gowno bo zamiast zrobic tak zeby kazdemu działał jak kazdy inny klient metina to tu akurat cos zrobili nie tak ;) i jakos sie nie palą zeby to poprawic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...