Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Hard] new.Tamidia.pl (S2)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A to s1 nie była projektem nawiązującym do klasyki gry, który powstał w oparciu o stare legendarne czasy?
Trzeba być kurwa bezczelnym, żeby robić takie coś. xD 

Nie polecam, skończy jak s1.

74f31dbf1675f.jpg

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trzeba być bezczelnym żeby pisać takie posty jak twój nie wiedząc dokładnie wszystkiego, to jest choroba hormonalna.

Skończy jak S1? XDDDD S1 Stoi od roku i żyje ;)

Więc wytłumacz mi jak skończy panie profesorze xDD Bo to że jest chwilowo mało graczy nie znaczy że serwer ma jakoś "skończyć" same dzieci i nie do rozwoje na tych forach ;]

Osoby jak ja tutaj powinni być traktowani na wagę złota a jedynie znajdujemy tutaj ludzi jak ten pan up@ nic dziwnego że ExModerator xDD

Opublikowano
Dnia 25.07.2018 o 12:06, ParadiseMC napisał:

ja jestem normalnym chłopakiem z miasta który ma talent do robienia serwerów

xDDDDDDD

/antyspam: SKONT TRUTA

Opublikowano
2 godziny temu, ParadiseMC napisał:

Trzeba być bezczelnym żeby pisać takie posty jak twój nie wiedząc dokładnie wszystkiego, to jest choroba hormonalna.

Więc wytłumacz mi jak skończy panie profesorze xDD Bo to że jest chwilowo mało graczy nie znaczy że serwer ma jakoś "skończyć" same dzieci i nie do rozwoje na tych forach ;]

Osoby jak ja tutaj powinni być traktowani na wagę złota a jedynie znajdujemy tutaj ludzi jak ten pan up@ nic dziwnego że ExModerator xDD

Masz za duże mniemanie o sobie ziomek, na wagę złota? proszę cie.. Co do S1, ciezko powiedziec, ze zyje. To że jest serwer uruchomiony to nie znaczy, że żyje bo ludzi jak na lekarstwo a to dzieki tobie, bo odeszli miedzy innymi przez twoje szczeniackie zachowanie

Opublikowano
6 godzin temu, ParadiseMC napisał:

I właśnie dlatego s1, żyje tak, że prawie w ogóle, a Ty nie masz za grosz pojęcia o tym jak rozmawiać z ludźmi.

To, że serwer jest włączony i działa od roku, nie oznacza, że jest cokolwiek wart, nawet uwagi.

Ps. Z Moda sam zrezygnowałem, głównie przez takich jak Ty tam wyżej.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano
27 minut temu, BezProcentów napisał:

4 Strony ekwipunku

To nie dodatek a fakt, dodatków jest trochę ;)

Opublikowano

Jak dla mnie w końcu coś ciekawego. Na pewno warto zobaczyć jak będzie, a co do ludzi tutaj to brak słów bo zachowują się jak dzikie psy.

Opublikowano
11 godzin temu, Paciass napisał:

Jak dla mnie w końcu coś ciekawego. Na pewno warto zobaczyć jak będzie, a co do ludzi tutaj to brak słów bo zachowują się jak dzikie psy.

Co jest w tym serwerze ciekawego 4 strony ekwipunku? Przeciez to już od kilku lat jest na serwerach xDDD

Opublikowano
5 minut temu, Harsky napisał:

Co jest w tym serwerze ciekawego 4 strony ekwipunku? Przeciez to już od kilku lat jest na serwerach xDDD

Na pl-u też się nic nie zmienia a za każdym razem są tłumy na starcie.

Opublikowano
1 godzinę temu, Paciass napisał:

Na pl-u też się nic nie zmienia a za każdym razem są tłumy na starcie.

Bo jest EZ hajs z botow dlatego są tłumy na starcie, kolega widze oblatany w temacie.

Ja na serwerku zagram na testa zobaczyć jak to będzie od strony technicznej. 

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano
22 godziny temu, Ups... napisał:

I właśnie dlatego s1, żyje tak, że prawie w ogóle, a Ty nie masz za grosz pojęcia o tym jak rozmawiać z ludźmi.

To, że serwer jest włączony i działa od roku, nie oznacza, że jest cokolwiek wart, nawet uwagi.

Ps. Z Moda sam zrezygnowałem, głównie przez takich jak Ty tam wyżej.

Do mnie tak samo ten szczeniak się pluł że wywalili mnie z TEam'u moderacyjnego gdzie sam odszedłem xD 
Nie warto z tym pajacem pisać... a co dopiero rozmawiać 123 kisne z jego filmów na yt gdzie co dosłownie 2 słowo jest KURWA widać ze chłop z miasta xD

Talent do robienia serwerów... xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

image.png

Opublikowano

Administracja taka sama to serwer nie postoi za długo xD 

Znów będą bany za nic i dzieci w teamie xD

Jak zmieniać to najlepiej team a nie jakieś pięknie zapowiedzi :D

2LaT.gif

Opublikowano

ta odklepane a w navi już ponad 1k kont ;] dupa piecze? Na starcie będzie ok 1k więc zapraszamy ;)

8 godzin temu, Harsky napisał:

Nic ciekawego bo grasz na easy serwerach przepełnionym syfem i niepotrzebnymi gó***mi. A Tutaj masz profesjonalnego klasyka z ekipą która go utrzyma ;]

Proszę administratora o zamknięcie tego tematu iż otwieram temat w dziale Publikacje bo jest już mniej jak 24 godz. przed startem.

Opublikowano

zagram :) nie ogarniam ludzi na tym forum w kazdy jaki kolwiek projekt wchodze to od razu jest fala hejtow na serwer xD zamiast sie cieszyc ze jeszcze jakies serwery wychodza i mozna grac na chillu to jeszcze wam zle :P 

kiedy is bedzie mozna doladowac xp ? 

Jebnij MINUS TO NIC NIE BOLI

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...