Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Hard] new.Tamidia.pl (S2)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
1 minutę temu, .Avixon. napisał:

To nieźle projekt istnieję od 18 sierpnia 2018 roku XDD To długo stoi.

Od 1 sierpnia jak już pisze :) i poza tym po co mam dawać Start Serwera 1 sierpnia jak po starcie by trzeba było edytować i dawać Projekt istnieje od 1 sierpnia. Lepiej dać od razu że istnieje od 1 sierpnia jak później zmieniać 2x i truć dupę grafikowi za przeproszeniem.

Opublikowano

A będzie reklama kurwa 1 2 trzy i jakiś dobry antyczit?

Co wy macie z tymi Developerami xD

Opublikowano

Projekt do mnie nie przemawia, jakiś team nie ma pojęcia Jk zrobić dobry serwer bez błędów technika. Pliki pewnie sklejka z serwerów, pewnie jeszcze gotowiec i parę rzeczy zmienili. Pewnie  ten projekt długo nie postoi :)

Opublikowano
3 godziny temu, SiureK™ napisał:

to ten krwisty w końcu od seon-hae* czy od handlarki? http://prntscr.com/k7m51u

Dobra spostrzegawczość :D poprawimy to na prezentacji "Od Seon-Hae" :)

3 godziny temu, Lajk™ napisał:

A będzie reklama kurwa 1 2 trzy i jakiś dobry antyczit?

Co wy macie z tymi Developerami xD

ogarnij łeb i nazywam wszystko jak chce. czy ty masz jakieś urojenie?

3 godziny temu, Mizumi napisał:

Projekt do mnie nie przemawia, jakiś team nie ma pojęcia Jk zrobić dobry serwer bez błędów technika. Pliki pewnie sklejka z serwerów, pewnie jeszcze gotowiec i parę rzeczy zmienili. Pewnie  ten projekt długo nie postoi :)

xD Nie postoi długo? To jest S2 a przypominam że S1 stoi od roku i miał maks. 1.5k online xDD

2 godziny temu, AdaleQ napisał:

123  znowu bez reklamy 12 3 kur** ? co ?

123 twoja stara patrzy do spania, reklama to będzie taka że jeszcze wzrok stracisz na chwile.

2 godziny temu, Protektor napisał:

Hm powodzenia panowie, raz Wam nie wyszło, fajnie że próbujecie dalej oby się powiodło :)

Hmmm nie rozumię jak to nam nie wyszło? S1 Tamidia miała 1.5k online i dalej na Tamidii S1 gra 400-600 osób. Chyba z kimś nas mylisz.

24 minuty temu, AMBOSS napisał:

fajny, zagram szkoda że raty takie niskie no ale dobra niech będzie

No jak na typowego klasyka przystało :D

14 minut temu, Azurin napisał:

Ciekawe, ktory GM tym razem bedzie wspomagal siebie i swoich ziomkow w grze. XDD

Ty.

Opublikowano

Ktoś mi okazuje 0 kultury, to ja do niego nie będę okazywał 0 xD ty liżesz dupę swoich hejterom? ja również nie zamierzam a jeśli liżesz no to zastanów się przez chwilę kim jesteś i Śmiać to mi się chce z ciebie skoro ty gadając takie głupoty pokazujesz to że ty lubisz dawać się traktować jak p***a  :)

Opublikowano
Dnia 17.07.2018 o 23:38, ParadiseMC napisał:

Dobra spostrzegawczość :D poprawimy to na prezentacji "Od Seon-Hae" :)

ogarnij łeb i nazywam wszystko jak chce. czy ty masz jakieś urojenie?

xD Nie postoi długo? To jest S2 a przypominam że S1 stoi od roku i miał maks. 1.5k online xDD

123 twoja stara patrzy do spania, reklama to będzie taka że jeszcze wzrok stracisz na chwile.

Hmmm nie rozumię jak to nam nie wyszło? S1 Tamidia miała 1.5k online i dalej na Tamidii S1 gra 400-600 osób. Chyba z kimś nas mylisz.

No jak na typowego klasyka przystało :D

Ty.

Widzę że server na chwile skoro team tak odpisuje, nie polecam. A mieć 1,5 k graczy to żaden wyczyn przy 6k innych serverów.  ;)

bgfp marvelia.png

Opublikowano

@Up serwer na chwile? człowieku xDDD to że ja się zachowuje luzacko nie oznacza od razu że muszę być drętwym biurowcem... a jeździć po sobie nie będę dawał, a skoro ty tak widzisz ludzi poważnych to zamień głowę na wiadro.

Tamidia S1 stoi już rok czasu i dalej ma dużo graczy - nie ma błędów gry których nie naprawię, więc nic na chwilę ;) tak jak napisane jest w prezentacji nie siedzimy w tej dziedzinie 2 miesiące tylko lata.

Opublikowano

Administracja ostro spierdolona, tak więc nie ma sensu polecać tego gówna na tydzień... pewnie zniknie tak szybko jak nemoria, bo będzie 50 online. xD 

Opublikowano
17 godzin temu, Reroy napisał:

Administracja ostro spierdolona, tak więc nie ma sensu polecać tego gówna na tydzień... pewnie zniknie tak szybko jak nemoria, bo będzie 50 online. xD 

Człowieku online to my min. 1k będziemy mieli i serwer wytrzyma min 5 lat. więc nie sugerujcie się ludzie jakimś komentarzem pachołka xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...