Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Entrone.pl - Publiczny Serwer

`.Łukasz.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 17.09.2018 o 14:04, SeZeVx napisał:

Kiedy serwer Entrone.PL ucierpiał przeze mnie? 

Przed pisaniem tej opinii byłem na serwerze i jest specjalna strefa za opłatą. A gdy pisałem do CB odpisałeś że nie robisz już stref. Zawsze starasz się bronić. 

Wypowiedź napisałem nie tylko ze swoich przemyśleń :)

Proszę bardzo cofaj się o kilka wypowiedzi. 

Robiłeś wszystko aby miał reklamę. Powiedziałeś "Reklamowanie się na innych serwerach Teamspeak nie jest złe. Sam to robię na jakiś gownianych serwerach". 

Robisz coś sam ciągle i wspominasz mi że raz to zrobiłem Pffffff.... 

Zastanawiam się dlaczego wywaliłeś Wblue z administracji Hmmm....  Powód bana: "reklama". 

Napisałeś do mnie ''Zrobisz mi oddzielną strefę?'' Napisałem, że nie będę robił oddzielnych stref, jak chciałeś korzystać z mojego serwera to tylko mogę zaproponować kanał w strefie Premium czy VIP lub prywatny kanał.. Co do płatnej strefy, tak pojawiła się na naszym serwerze.. Jednakże, strefa a kanały przydzielone do strefy to dwie inne formy. Nie rozumiesz tego, nie wypowiadaj się w tej kwestii.. Ale nie nie.. Nie dostaniesz u nas kanału :)

Promowanie serwera nie jest złe.. Zatem, nigdy nie pisałem do Ciebie, żebyś reklamował serwer na innych ts3. Więc nie wymyślaj. 

Zwolnienie danego członka z zespołu zostawiam dla siebie i jest to tylko i wyłącznie dla mnie informacja, nie muszę tego publicznie a nawet administracji mówić. Czytałeś regulamin Entrone? Nie? To pora przeczytać, skoro korzystasz z serwera.

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znam regulamin Entrone. I już z niego nie korzystam. Ale nie chce mi się już kłócić pod tym postem, nie mam na to czasu, ale powodzonka w serwerze. xD

Pomogłem? Daj +

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...