Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Entrone.pl - Publiczny Serwer

`.Łukasz.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pasjonat
Opublikowano

O nie nie Łukaszu, który to już raz serwer prowadzisz? jak nie jeden to banowanie na inny serwer, Nie Polecam i sram na to ścierwo. 

Zachowanie Właściciela projektu po wyjściu ze serwera:

<14:02:28> Próba określenia nazwy hosta entrone.pl
<14:02:28> Uruchomiona próba połączenia z serwerem na entrone.pl
<14:02:29> You are banned permanently. Reason: "Twoja osoba nie jest tutaj mile widziana."

+ screenshot rozmowy:

55424122902277854566.png

Opublikowano
55 minut temu, badkiller685 napisał:

O nie nie Łukaszu, który to już raz serwer prowadzisz? jak nie jeden to banowanie na inny serwer, Nie Polecam i sram na to ścierwo. 

Poprzedni projekt Entrone należał do mnie i do Mateusza. Dobrze wiesz, kto zrobił massban :) 

Ten projekt to całkiem inny niż wcześniej ; ) 

Dziękujemy za opinie ;] 

Opublikowano

Już gdzieś widziałem tę stronę ;)

http://ts3wolf.pl/

CPU: i7 5820k GPU: Asus GTX 660 RAM: G.Skill Ripjavs 4 16Gb MOBO: Gigabyte x99 Gaming 5P CASE: FD Define XL

Klawiatura: Sharkoon SkillerMech SGK1 Mysz: Razer Naga 2012 Headset: Sennheiser HD558 Mikrofon: Novox NC-1 Monitor: Syncmaster TA350

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Heyka,

Nie wiem, czy tylko ja tak mam, ale prezentacja nie działa, nigdy do ciebie nie syciłem entuzjazjem, gdyż nie podobała zawsze mi się twoja osobowość, ale serwery zawsze miałeś na plus, więc polecam teamspeak, ale nie osobę.

//

Nie bierz tego za atak w twoją stronę tylko jako opinie.

1.png

Opublikowano
10 godzin temu, Catha napisał:

Heyka,

Nie wiem, czy tylko ja tak mam, ale prezentacja nie działa, nigdy do ciebie nie syciłem entuzjazjem, gdyż nie podobała zawsze mi się twoja osobowość, ale serwery zawsze miałeś na plus, więc polecam teamspeak, ale nie osobę.

//

Nie bierz tego za atak w twoją stronę tylko jako opinie.

Hej,

W jaki sposób nie działa prezentacja? Nie bardzo rozumiem. My się znamy, że oceniasz moją osobowość? Zamieniłeś chodź 10 zdań ze mną? Nie pamiętam Cię, dlatego się pytam :) 

Dziękuje za opinie!

Opublikowano
1 minutę temu, Aive napisał:

Bardzo możliwe, że tylko z Twojej perspektywy, bo mi też grafika się nie wyświetla, a to nie jest pierwsza prezentacja, w której taki problem występuje.

Prezentacja serwera jest wrzucona na hosting imgur.com - Nigdy nie było z tym problemów. 

Wrzuciłem na nowo na hosting.

Opublikowano
2 minuty temu, `.Łukasz. napisał:

Prezentacja serwera jest wrzucona na hosting imgur.com - Nigdy nie było z tym problemów. 

Wrzuciłem na nowo na hosting.

Sprawdziłam i wcześniej była wrzucona poprzez link z pewnego innego forum, bo jak już zauważyłam, z niego nie wyświetla grafik.

Bezposrednio z imgura jest okej, także już wyświetla poprawnie. :-)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie polecam, osoba fałszywa, zakłamana, bojąca wytłumaczyć coś, mająca argument 

"<11:48:43> Uruchomiona próba połączenia z serwerem na Entrone.pl
<11:48:44> You are banned permanently. Reason: "VPN""

Opublikowano
1 godzinę temu, TheMajster napisał:

Nie polecam, osoba fałszywa, zakłamana, bojąca wytłumaczyć coś, mająca argument 

"<11:48:43> Uruchomiona próba połączenia z serwerem na Entrone.pl
<11:48:44> You are banned permanently. Reason: "VPN""

Witam,

Przepraszam, ale pierwszy raz widzę Cię tutaj na MPC + jestem na urlopie i od 2 tygodni z nikim prócz administracji nie rozmawiałem na serwerze.

Konkurencja.. #Polska.

Dziękuje serdecznie za opinie serwera.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
9 godzin temu, `.Łukasz. napisał:

Witaj,

Gdzieś trzeba się reklamować, to tylko TeamSpeak.

Dobrze, że się do tego przyznajesz i nie zgrywasz idioty jak większość.

Opublikowano
1 godzinę temu, ανєχυ napisał:

Dobrze, że się do tego przyznajesz i nie zgrywasz idioty jak większość.

Większość serwerów się tak reklamuje, dlaczego ja nie mogę? :D 

Opublikowano
1 minutę temu, `.Łukasz. napisał:

Większość serwerów się tak reklamuje, dlaczego ja nie mogę? :D 

Ja nie powiedziałem, że nie możesz, ale jest to chamskie w stosunku do osób, które tego nie robią.

Opublikowano
Przed chwilą, ανєχυ napisał:

Ja nie powiedziałem, że nie możesz, ale jest to chamskie w stosunku do osób, które tego nie robią.

Nie reklamuje się na serwerach, które coś osiągnęły. Reklamuje się na serwerach, które nie mają licencji, zero administracji, zero automatyki itd. :) 

Opublikowano
Przed chwilą, `.Łukasz. napisał:

Nie reklamuje się na serwerach, które coś osiągnęły. Reklamuje się na serwerach, które nie mają licencji, zero administracji, zero automatyki itd. :) 

Twierdzisz, że mój serwer nic nie osiągnął? Wystarczyłoby przeczytać informację, która wyświetla się przy wejściu. To, że nie ma automatyki, administracji to nie znaczy, że trzeba się reklamować. W nazwie serwera masz jasno napisane "Działalność serwera zawieszona". 

Opublikowano
Przed chwilą, ανєχυ napisał:

Twierdzisz, że mój serwer nic nie osiągnął? Wystarczyłoby przeczytać informację, która wyświetla się przy wejściu. To, że nie ma automatyki, administracji to nie znaczy, że trzeba się reklamować. W nazwie serwera masz jasno napisane "Działalność serwera zawieszona". 

Nie miałem na myśli tak dosłownie, że Twój serwer nic nie osiągnął. Nie korzystałem z niego wcześniej, kiedy jeszcze ponoć mieliście po 200 osób. ''Działalność serwera zawieszona'' Po co ludzie mają siedzieć na serwerze, który już nie jest zajmowany przez administrację, nie ma kto im robić kanały, nadawać rangi itd? Uważam, że zareklamowanie się na Twoim serwerze, który już nie będzie rozwijany, to nic złego a pozytywnego, gdyż pójdą sobie siedzieć na serwer, który ma przyszłość, automatykę, dostępna administrację itd. :) 

Opublikowano
2 minuty temu, `.Łukasz. napisał:

Nie miałem na myśli tak dosłownie, że Twój serwer nic nie osiągnął. Nie korzystałem z niego wcześniej, kiedy jeszcze ponoć mieliście po 200 osób. ''Działalność serwera zawieszona'' Po co ludzie mają siedzieć na serwerze, który już nie jest zajmowany przez administrację, nie ma kto im robić kanały, nadawać rangi itd? Uważam, że zareklamowanie się na Twoim serwerze, który już nie będzie rozwijany, to nic złego a pozytywnego, gdyż pójdą sobie siedzieć na serwer, który ma przyszłość, automatykę, dostępna administrację itd. :) 

Wydaje mi się, że to użytkownicy dokonują wyboru gdzie chcą przebywać. A przymusowe nakłanianie ich do korzystania z Twojego serwera nie jest na +.

Opublikowano
2 minuty temu, ανєχυ napisał:

Wydaje mi się, że to użytkownicy dokonują wyboru gdzie chcą przebywać. A przymusowe nakłanianie ich do korzystania z Twojego serwera nie jest na +.

Myślę, że to trzeba wykonać w drugą stronę. Użytkownicy potrzebują dostępnej administracji, pełnej automatyki, boty muzyczne itd. Niestety, mam im więcej do zaproponowania, niż serwer, który już zakończył ''Działalność''.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...