Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Entrone.pl - Publiczny Serwer

`.Łukasz.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwery które się reklamują na innych serwerach to jest syf i syfem pozostanie, czyli ten serwer jest również syfem i nie zasługuję na żaden szacunek oraz w ogóle nie powinien nikt na nim przebywać.

Jeżeli ma się mózg wielkości małego ziarenka, i jedynym sposobem reklamy swojego serwera jest wchodzenie na inne serwery spamowanie zapraszamy na x..
To gratuluję mózgu i przyszłości z takim właścicielem, który niestety ma bardzo mocno ograniczony łeb. :)

Jest mnóstwo innych sposobów *UCZCIWYCH* by się rozreklamować, niestety mózg jest do tego wymagany, ci co nie mają mózgu wiadomo jak się reklamują ;)

Serdecznie nie polecam serwera za działania jakie wykonuje w celu pozyskiwania ludzi.

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nowość!
Data: 10.07.2018
Godzina: 03:00

Modularna aplikacja - służąca do sprawdzanie poziomu bezpieczeństwa połączenia klienta do serwera wraz z możliwym poziomem infekcji sprzętu.

### Moduły oprogramowania

- Moduł sprawdzający DNS użytkownika
- Moduł sprawdzający porty popularnych programów do maskowania adresów IP
- Moduł oceniający czy klient korzysta z oprogramowania do maskowania adresu IP
- Moduł określający, jak prawdopodobny jest Proxy/VPN/BadIP przy użyciu matematycznych nowoczesnych technik obliczeniowych
- Moduł pozwalający monitorować tylko nowych użytkowników.

### Dodatkowe funkcje

- Sprawdzanie nazw użytkowników
- Wyrzucanie nieaktywnych użytkowników w momencie, gdy serwer zapełni się w określonym procencie
- Sprawdzanie podwójnych połączeń do serwera
- Blokowanie osób z określoną grupą na serwerze

Autor aplikacji: K-Scripts 
Dziękujemy za kupno kolejnej aplikacji! 

Z poważaniem,
`.Łukasz.

Opublikowano
Dnia 21.06.2018 o 02:09, `.Łukasz. napisał:

Witaj,

Gdzieś trzeba się reklamować, to tylko TeamSpeak.

N35TQkQ.png

k6IxW2E.png

s8LJA9n.png

Jak już skaczesz po tych serwerach małpko to chociaż id zmieniaj bo przyps. Chyba że chcesz wcisnąć kit że w ciągu dwóch dni kolegów porozsiewanych po tylu tsach odwiedzałeś? Naprawdę jest wiele uczciwych sposobów na reklamę. Za te chamskie reklamy ktoś powinien Ci ten serwer skopać. Hmmm... A może dlatego nie robisz takich jazd na serwerach z topki gametrackera?

Dnia 21.06.2018 o 13:35, `.Łukasz. napisał:

Większość serwerów się tak reklamuje, dlaczego ja nie mogę? :D 

Jakie serwery masz na myśli? Gdzieś tam dałeś #Polska, przeczytaj co napisałeś to dopiero jest szczyt (w uproszczeniu ~ Inni kradną, dlaczego ja nie mogę) #cebulaboners.

Tak bardzo Cię nie szanuję zakłamany padalcu i Twojego serwera również nie polecam.

Opublikowano
7 godzin temu, Piotrek95s napisał:

N35TQkQ.png

k6IxW2E.png

s8LJA9n.png

Jak już skaczesz po tych serwerach małpko to chociaż id zmieniaj bo przyps. Chyba że chcesz wcisnąć kit że w ciągu dwóch dni kolegów porozsiewanych po tylu tsach odwiedzałeś? Naprawdę jest wiele uczciwych sposobów na reklamę. Za te chamskie reklamy ktoś powinien Ci ten serwer skopać. Hmmm... A może dlatego nie robisz takich jazd na serwerach z topki gametrackera?

Jakie serwery masz na myśli? Gdzieś tam dałeś #Polska, przeczytaj co napisałeś to dopiero jest szczyt (w uproszczeniu ~ Inni kradną, dlaczego ja nie mogę) #cebulaboners.

Tak bardzo Cię nie szanuję zakłamany padalcu i Twojego serwera również nie polecam.

Witam serdecznie,

Nie wolno mi korzystać z innych serwerów? To już też jest zabronione? ;O Po co mam zmieniać ID? Reklamowałem się u Ciebie? Gdzie masz 50 slotów (Gdzie u mnie to jest jedna gildia XD) Skopać serwer? Dawaj, skop xD Tylko weź tam krzywdy sobie nie zrób :/ 

Nie znasz się, jesteś noname w TeamSpeak'ach, więc nie wypowiadaj się.. Nawet topowe serwery wchodzą na inne serwery i kradną ludzi a co najlepsze.. Niektóre serwery nawet płacą takim dzieciom z minecrafta, żeby przeszli na Twój serwer.. Niestety, taka jest prawda i nie da się tego ukryć i ja nie będę tego ukrywał :) Po co mają siedzieć na serwerze, który ma tylko 50 slotów, zero automatyzacji, zero botów muzycznych, brak strony itd? Lepiej zapronować im coś więcej niż tylko 50 slotów i brak administracji :) 

U Ciebie wszedłem tylko zobaczyć, żeby móc ocenić Twój serwer pod Twoją prezentacją.. Ale wiesz co? Nie ma co tam oceniać.. Bo to jakiś kotlet jak ich wiele. :) 

''Tak bardzo Cie nie szanuje'' Ty.. Uważaj bo się tym przejąłem xD O mało łzy mi nie poleciały z oczu.. 

Najpierw zbuduj serwer, który będzie miał taki sam poziom jak mój to możemy porozmawiać.. Póki co to nie stać Cię nawet na 128 slotową licencję to o czym my tu rozmawiamy.. xD 

#Zbudujemyprzyszłość #Entrone

Pozdrawiam z podłogi xD 

Opublikowano
41 minut temu, `.Łukasz. napisał:

Witam serdecznie,

Nie wolno mi korzystać z innych serwerów? To już też jest zabronione? ;O Po co mam zmieniać ID? Reklamowałem się u Ciebie? Gdzie masz 50 slotów (Gdzie u mnie to jest jedna gildia XD) Skopać serwer? Dawaj, skop xD Tylko weź tam krzywdy sobie nie zrób :/ 

Nie znasz się, jesteś noname w TeamSpeak'ach, więc nie wypowiadaj się.. Nawet topowe serwery wchodzą na inne serwery i kradną ludzi a co najlepsze.. Niektóre serwery nawet płacą takim dzieciom z minecrafta, żeby przeszli na Twój serwer.. Niestety, taka jest prawda i nie da się tego ukryć i ja nie będę tego ukrywał :) Po co mają siedzieć na serwerze, który ma tylko 50 slotów, zero automatyzacji, zero botów muzycznych, brak strony itd? Lepiej zapronować im coś więcej niż tylko 50 slotów i brak administracji :) 

U Ciebie wszedłem tylko zobaczyć, żeby móc ocenić Twój serwer pod Twoją prezentacją.. Ale wiesz co? Nie ma co tam oceniać.. Bo to jakiś kotlet jak ich wiele. :) 

''Tak bardzo Cie nie szanuje'' Ty.. Uważaj bo się tym przejąłem xD O mało łzy mi nie poleciały z oczu.. 

Najpierw zbuduj serwer, który będzie miał taki sam poziom jak mój to możemy porozmawiać.. Póki co to nie stać Cię nawet na 128 slotową licencję to o czym my tu rozmawiamy.. xD 

#Zbudujemyprzyszłość #Entrone

Pozdrawiam z podłogi xD 

Nie wybrnąłeś XDDD

Oceniam Twoje debilne postępowanie a nie technikalia Twojego serwera. Płacić komuś żeby siedział na Twoim teamspeaku to jest nawet bardziej niż uczciwe.

Nonamem nie jestem, chyba że oceniasz pozycję po ilości postów na rakowisku.

Każdy siedzi gdzie mu wygodnie. To Ty pokazujesz swoją zwierzęcość wciskając ludziom reklamy, na serwerach właścicieli dla których każdy uczciwie zasiedlony użytkownik jest "czymś".

Pasjonat
Opublikowano
21 godzin temu, Piotrek95s napisał:

Nie wybrnąłeś XDDD

Oceniam Twoje debilne postępowanie a nie technikalia Twojego serwera. Płacić komuś żeby siedział na Twoim teamspeaku to jest nawet bardziej niż uczciwe.

Nonamem nie jestem, chyba że oceniasz pozycję po ilości postów na rakowisku.

Każdy siedzi gdzie mu wygodnie. To Ty pokazujesz swoją zwierzęcość wciskając ludziom reklamy, na serwerach właścicieli dla których każdy uczciwie zasiedlony użytkownik jest "czymś".

Zostaw piekarza iż ta osoba to jest święta i jest technikiem serwerów głosowych xD

przecież on zarabia 10 tysięcy na wypieku bułek to co ty piszesz. :DxD

Nie polecam serwera iż serwer jest prowadzony przez jakiegoś piekarza który kłamie ile zarabia + jest mądry w pysku a przyjdzie co do czego to szuka przeprosin i potem obgaduje kogoś za plecami.

Opublikowano
2 minuty temu, badkiller685 napisał:

Zostaw piekarza iż ta osoba to jest święta i jest technikiem serwerów głosowych xD

przecież on zarabia 10 tysięcy na wypieku bułek to co ty piszesz. :DxD

Nie polecam serwera iż serwer jest prowadzony przez jakiegoś piekarza który kłamie ile zarabia + jest mądry w pysku a przyjdzie co do czego to szuka przeprosin i potem obgaduje kogoś za plecami.

Witam serdecznie,

Po co angażujesz mój projekt ''serwer'' W moje życie prywatne? Ja przynajmniej skończyłem normalna szkołę, nie specjalną jak Ty.. Potrafię samemu się utrzymać, załatwiać wszystkie sprawy, rachunki itd.. Ty jedyne co potrafisz to pluć w internecie a w życiu realnym nic oprócz szkoły specjalnej nie osiągnąłeś.. Więc, nie angażuj się w czyjeś życie, gdzie sam nie jesteś pełno sprytny.. Mogę sobie zarabiać nawet 20 tysięcy na wypieku bułek - Przynajmniej nie muszę liczyć na czyjąś pomoc np. (Rodziców) Tak jak w Twoim przypadku.. Więc odpierdol się od moje pracy nieudaczniku..

4g9t05Q.png

Nie polecasz mojego projektu bo prowadzę własną firmę ''Piekarnie'' i potrafię sam na siebie i dla swojej rodziny zarobić? Widać kto tu jest mądry a kto głupi.. Szukam przeprosin? Jak to ty mnie przepraszałeś gościu, co za kotlet..:

LeErzbq.png

A tutaj jeszcze pozwolę sobie zacytować co ludzie sądzą o Twojej osobie na innym forum:

1: https://gyazo.com/65d8062be5f51617b8a7104487f008e5

2: https://gyazo.com/0162843e21e10a79a2b64b12d188921b

3. https://gyazo.com/b92b38841da3e116c412fc8743f7d932

4. https://gyazo.com/b7ef056299e95f1afff82ca11a9c8255

To jest tylko 1/3 tego, co znajduje się na innym forum.. Nie mam czasu na to, żeby pluć jadem i odpisać takiemu dzbanowi.. 

To teraz słuchajcie! Oceniamy projekt właściciela, wdrążając nie sukcesy projektu itd.. Tylko realne życie właściciela! By Joker.. 

hhnJNtF.jpg

Opublikowano

Nagrody za tę jakże merytoryczną dyskusję zaraz zostaną rozdane, a w tej chwili proszę o zakończenie tego cyrku - nikogo nie obchodzi, kto z was chodzi do szkoły specjalnej, kto ile zarabia i czym się zajmuje w życiu - to temat poświęcony serwerowi TS3, nie waszym osobistym problemom. 

//Poukrywałam wszystkie posty, które odchodziły od tematu, bo widzę, że niektórych prowokowały do dalszego flamewaru. Dwie osoby odpoczną od forum przez tydzień, jeżeli ktoś będzie kontynuował tę kłótnię w tym temacie - dołączy do nich.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Bzbk

Płaczecie w temacie reklamy serwera, że Łukasz reklamuje się na waszych serwerach i ściąga z nich ludzi. I co w tym dziwnego? Konkurencja, posiada więcej "zalet" niż was serwer i proponuje swój, a nie porywa ludzi. Zamiast siedzieć i płakać jaki to serwer nie jest zły, dobrym pomysłem byłoby zastanowić się nad tym co zmienić, aby ludzie nie przechodzili na Entrone. Bo na tym polega rynek konkurencyjny.

Serwer jest w porzadku, aktualnie jeden z lepszych jeśli chodzi o TS3. Polecam ^^

Bez nazwy-2.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 16.08.2018 o 08:55, xOstateczny napisał:

Bzbk

Płaczecie w temacie reklamy serwera, że Łukasz reklamuje się na waszych serwerach i ściąga z nich ludzi. I co w tym dziwnego? Konkurencja, posiada więcej "zalet" niż was serwer i proponuje swój, a nie porywa ludzi. Zamiast siedzieć i płakać jaki to serwer nie jest zły, dobrym pomysłem byłoby zastanowić się nad tym co zmienić, aby ludzie nie przechodzili na Entrone. Bo na tym polega rynek konkurencyjny.

Serwer jest w porzadku, aktualnie jeden z lepszych jeśli chodzi o TS3. Polecam ^^

Nie polecam tego serwera.

Powiadasz, że sami płaczemy jak pseudo technik reklamuje się na naszych serwerach? Może jakby serwer był tak zajebisty jak opisujesz, to ludzie sami by wbijali, a nie reklamy typu: ,, Serwer zostanie wyłączony w ciągu 2 godzin, nowe ip: zjebanyen....pl ''. Ten serwer przegrał już życie, gdy osoby z administracji zaczęły się reklamować na innych serwerach. Mam nadzieje, że ten serwer bardzo szybko upadnie <3

Jeszcze zastanawiam się, jakim prawem taka osoba ma rangę na forum. 

(nie)Pozdrawiam

Opublikowano
12 minut temu, Vosly_ napisał:

Nie polecam tego serwera.

Powiadasz, że sami płaczemy jak pseudo technik reklamuje się na naszych serwerach? Może jakby serwer był tak zajebisty jak opisujesz, to ludzie sami by wbijali, a nie reklamy typu: ,, Serwer zostanie wyłączony w ciągu 2 godzin, nowe ip: zjebanyen....pl ''. Ten serwer przegrał już życie, gdy osoby z administracji zaczęły się reklamować na innych serwerach. Mam nadzieje, że ten serwer bardzo szybko upadnie <3

Jeszcze zastanawiam się, jakim prawem taka osoba ma rangę na forum. 

(nie)Pozdrawiam

Hm, a my się znamy, że mnie oceniasz? Bo szczerze, nie wiem kim jesteś ;p Skoro jestem taki pseudo technik to weź no wywal mi serwer albo cokolwiek mordko ;p No reklamujemy się i będziemy.. Konkurencje trzeba zjadać i ściągać użytkowników do siebie na serwer, gdzie mamy więcej do zaoferowania. ; )

Opublikowano
1 godzinę temu, `.Łukasz. napisał:

Hm, a my się znamy, że mnie oceniasz? Bo szczerze, nie wiem kim jesteś ;p Skoro jestem taki pseudo technik to weź no wywal mi serwer albo cokolwiek mordko ;p No reklamujemy się i będziemy.. Konkurencje trzeba zjadać i ściągać użytkowników do siebie na serwer, gdzie mamy więcej do zaoferowania. ; )

Powiadasz, że mam Ci wywalić serwer? Ty chyba serio nie ogarniasz, o co chodzi. Po pierwsze nie ogarniasz wielu podstaw + te Twoje ostatnie tematy mówią wiele. Po drugie są osoby które korzystają z TeamSpeaka w celu porozmawiania ze znajomymi i komunikowania się w grze, a nie dla jakiś gównianych eventów, stron głównych TS'a na które nikt nie wchodzi itd. Co możesz zaoferować więcej dla takiego użytkownika? Wyjaśnij mi, gdyż jestem bardzo ciekaw :) 

Opublikowano
4 godziny temu, Vosly_ napisał:

Powiadasz, że mam Ci wywalić serwer? Ty chyba serio nie ogarniasz, o co chodzi. Po pierwsze nie ogarniasz wielu podstaw + te Twoje ostatnie tematy mówią wiele. Po drugie są osoby które korzystają z TeamSpeaka w celu porozmawiania ze znajomymi i komunikowania się w grze, a nie dla jakiś gównianych eventów, stron głównych TS'a na które nikt nie wchodzi itd. Co możesz zaoferować więcej dla takiego użytkownika? Wyjaśnij mi, gdyż jestem bardzo ciekaw :) 

Skoro tak dobrze mnie znasz i tak pewnie piszesz o mnie, że nie znam podstaw to pokaż mi jakikolwiek błąd na moim serwerze. Tobie mogę jedynie zaoferować bana. 

Nie mam zamiaru kontynuować tej dyskusji.

Żegnam.

Opublikowano
2 godziny temu, `.Łukasz. napisał:

Skoro tak dobrze mnie znasz i tak pewnie piszesz o mnie, że nie znam podstaw to pokaż mi jakikolwiek błąd na moim serwerze. Tobie mogę jedynie zaoferować bana. 

Nie mam zamiaru kontynuować tej dyskusji.

Żegnam.

Czy Ja coś pisałem o błędach na Twoim serwerze? No nie sądzę, ale może nie wiem.. Przecież TY wiesz najlepiej co kto ma na myśli i czego potrzebuje.

Prawda boli? Nie masz nic ciekawego do zaoferowania dla takiego użytkownika, więc jesteś typowym ******* który reklamuje się na innych serwerach. Chcesz mi dać bana, ponieważ daje Ci negatywną opinię? Żałosne ;) 

Opublikowano
7 godzin temu, Vosly_ napisał:

Czy Ja coś pisałem o błędach na Twoim serwerze? No nie sądzę, ale może nie wiem.. Przecież TY wiesz najlepiej co kto ma na myśli i czego potrzebuje.

Prawda boli? Nie masz nic ciekawego do zaoferowania dla takiego użytkownika, więc jesteś typowym ******* który reklamuje się na innych serwerach. Chcesz mi dać bana, ponieważ daje Ci negatywną opinię? Żałosne ;) 

Napisałeś, ze nie znam podstaw.. To skoro nie znam podstaw to przedstaw mi jakiś błąd o którym zapomniałem.. Nie znasz mnie a gadasz takie rzeczy.. następnym razem przygotuj się lepiej na ocenie serwera. 

Ake co ma mnie bolec? Przyznałem się do reklamowania swojego serwera na innych serwerach. 

Chce Ci dać bana z powodu: Nie znasz, nie oceniaj i nie pisz bzdur. :)

teraz grzecznie opuść ten temat - wypowiedziałeś się raz to wystarcza.. Nie rób mi syfu w temacie.. 

@Aive

Opublikowano
1 godzinę temu, tajson123 napisał:

Nie polecam admin o nicku SeZeV reklamuje się na innych tsach.

Jesteś kolejnym noname w świecie Ts3 2k18. A gdzie mam się reklamować? Mamy rozdawać ulotki w mieście? 

Opublikowano
Dnia 30.08.2018 o 17:59, `.Łukasz. napisał:

Jesteś kolejnym noname w świecie Ts3 2k18. A gdzie mam się reklamować? Mamy rozdawać ulotki w mieście? 

Możesz reklamować się na różnych forach oraz serwisach do tego przeznaczonych, bo przecież skądś Ci ludzie się biorą.. Nie z *****

Lepiej być ,,noname'' w świecie TS3 niż osobą która radzi zainstalować TS'a ponownie, gdy występuje problem z łączeniem ^-^ A może wyłączyć i włączyć?

Opublikowano
4 godziny temu, Vosly_ napisał:

Możesz reklamować się na różnych forach oraz serwisach do tego przeznaczonych, bo przecież skądś Ci ludzie się biorą.. Nie z *****

Lepiej być ,,noname'' w świecie TS3 niż osobą która radzi zainstalować TS'a ponownie, gdy występuje problem z łączeniem ^-^ A może wyłączyć i włączyć?

Wymyślaj dalej. Chętnie posłucham i będę miał ubaw z takich jak Ty. ;3 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobra to teraz ja napiszę opinie na temat tego serwera.

Pod koniec czerwca zgłosiłem się do rekrutacji na Entrone.pl. Zostałem przyjęty jako "Support Admin", czyli jak sama nazwa wskazuje miałem być supportem, wtedy łącznie były 3 osoby z taką rangą.

Po ok tygodniu Łukasz napisał na grupę Administracji, że trzeba kasy, składka 5zł/mies. Ja stwierdziłem że to nic takiego więc dałem. I byłem sobie tak supportem przez miesiąc (przez ten czas starali się odpalić serwer Nadira, ale im to nie wyszło xD). Po miesiącu każdy z naszej 3 dostał range "New Admin". Też w ten miesiąc Właściciel wywałił "ROOT admina" (Osobiście sądzę że wiedział za dużo o Łukaszu, dlatego wyleciał :/). Też w tym czasie jakiś użytkownik zapytał mnie o jakieś osoby, nie wiedziałem o kogo chodzi. (Potem dowiedziałem się że to podobno byli admini i to bardzo spoko). W sierpniu zaproponował mi bycie "WspółWłaścicielem", ja zgodziłem się, lecz nie za darmo. Koszt to 30zł/mies. Zgodziłem się i powidziałem że dam dopiero we wrześniu. Kilka dni po tym nagle pojawił się jeszcze 1 współwłaściciel. (Który nigdy nie był w administracji). Oczywiście "Współwłaściciel" ma nie wiele większe permisje niż "New Admin". Chciałem aby Łukasz wprowadził sklep, ale dla niego to za dużo roboty. W tym samym tygodniu odeszłem. Ok 3 dni po moim odejściu pojawił się jeszcze jeden WspółWłaściciel :) Już we wrześniu chciałem strefe dla mojej klasy, więc stwierdziłem, że możę na entrone. Napisałem do Właściciela na FB i otrzymałem odpowiedz. "Nie robię oddzielnych stref a jak już to odpłatnie". Bardzo śmieszne :P

Więc moja opinia na temat tego serwera jest bardzo słaba. `.Łukasz. nie potrafi prowadzić serwera. Robi wszystko pod pieniądzę. Jeżeli go aż tak bardzo nie stać to niech nie robi serwera.

Nie polecam nikomu używania Entrone. A tym bardziej startowanie na "admina"

Pozdrawiam :P

Pomogłem? Daj +

Opublikowano
23 godziny temu, SeZeVx napisał:

Dobra to teraz ja napiszę opinie na temat tego serwera.

Pod koniec czerwca zgłosiłem się do rekrutacji na Entrone.pl. Zostałem przyjęty jako "Support Admin", czyli jak sama nazwa wskazuje miałem być supportem, wtedy łącznie były 3 osoby z taką rangą.

Po ok tygodniu Łukasz napisał na grupę Administracji, że trzeba kasy, składka 5zł/mies. Ja stwierdziłem że to nic takiego więc dałem. I byłem sobie tak supportem przez miesiąc (przez ten czas starali się odpalić serwer Nadira, ale im to nie wyszło xD). Po miesiącu każdy z naszej 3 dostał range "New Admin". Też w ten miesiąc Właściciel wywałił "ROOT admina" (Osobiście sądzę że wiedział za dużo o Łukaszu, dlatego wyleciał :/). Też w tym czasie jakiś użytkownik zapytał mnie o jakieś osoby, nie wiedziałem o kogo chodzi. (Potem dowiedziałem się że to podobno byli admini i to bardzo spoko). W sierpniu zaproponował mi bycie "WspółWłaścicielem", ja zgodziłem się, lecz nie za darmo. Koszt to 30zł/mies. Zgodziłem się i powidziałem że dam dopiero we wrześniu. Kilka dni po tym nagle pojawił się jeszcze 1 współwłaściciel. (Który nigdy nie był w administracji). Oczywiście "Współwłaściciel" ma nie wiele większe permisje niż "New Admin". Chciałem aby Łukasz wprowadził sklep, ale dla niego to za dużo roboty. W tym samym tygodniu odeszłem. Ok 3 dni po moim odejściu pojawił się jeszcze jeden WspółWłaściciel :) Już we wrześniu chciałem strefe dla mojej klasy, więc stwierdziłem, że możę na entrone. Napisałem do Właściciela na FB i otrzymałem odpowiedz. "Nie robię oddzielnych stref a jak już to odpłatnie". Bardzo śmieszne :P

Więc moja opinia na temat tego serwera jest bardzo słaba. `.Łukasz. nie potrafi prowadzić serwera. Robi wszystko pod pieniądzę. Jeżeli go aż tak bardzo nie stać to niech nie robi serwera.

Nie polecam nikomu używania Entrone. A tym bardziej startowanie na "admina"

Pozdrawiam :P

Myślałem, ze chodz trochę posiadasz rozumu w głowie - Myliłem się.. 

- Pokaz mi gdzie i jaką usługę posiadam płatną.. gdzie mam możliwości otworzyć sklep, otworze ale nie jest wymagany. 

- Gdy byłeś u mnie administratorem, byles grzeczny, miły a w dodatku.. Można cofnąć się kilka wypowiedzi wyżej i sprawdzić, ze serwer Entrone jak miałeś admina cierpiał na opinii przez Twoją osobę. 

Jak będę chciał, otworze sklep ale nie będzie on wymagany, aby korzystać z serwera.

Opublikowano
6 godzin temu, `.Łukasz. napisał:

Myślałem, ze chodz trochę posiadasz rozumu w głowie - Myliłem się.. 

- Pokaz mi gdzie i jaką usługę posiadam płatną.. gdzie mam możliwości otworzyć sklep, otworze ale nie jest wymagany. 

- Gdy byłeś u mnie administratorem, byles grzeczny, miły a w dodatku.. Można cofnąć się kilka wypowiedzi wyżej i sprawdzić, ze serwer Entrone jak miałeś admina cierpiał na opinii przez Twoją osobę. 

Jak będę chciał, otworze sklep ale nie będzie on wymagany, aby korzystać z serwera.

Kiedy serwer Entrone.PL ucierpiał przeze mnie? 

Przed pisaniem tej opinii byłem na serwerze i jest specjalna strefa za opłatą. A gdy pisałem do CB odpisałeś że nie robisz już stref. Zawsze starasz się bronić. 

Wypowiedź napisałem nie tylko ze swoich przemyśleń :)

Proszę bardzo cofaj się o kilka wypowiedzi. 

Robiłeś wszystko aby miał reklamę. Powiedziałeś "Reklamowanie się na innych serwerach Teamspeak nie jest złe. Sam to robię na jakiś gownianych serwerach". 

Robisz coś sam ciągle i wspominasz mi że raz to zrobiłem Pffffff.... 

Zastanawiam się dlaczego wywaliłeś Wblue z administracji Hmmm....  Powód bana: "reklama". 

Pomogłem? Daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...