Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bug]Damage Skilli

Klaskaj

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 599
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ehh ledwo wyszło i już sie wszyscy jaraja że mnie mają na hita i ciesza miche że są pro ... ale cóż wyszlo to już z neta nie wjdzie

Opublikowano

Ludzie dzieciaki /\/30 to taka plaga :) Wystarczy, że jeden ma i porozdaje kolegą, oni swoim itd. itd.

To jest za piękne aby to usuwać ;)

Myślę, że jest spory % na to, że w tych trzydziestu sześciu przeglądających siedzi sobie taki /\/30$.

I tak to będą mieli i tak, więc ?

Leci wieeeeelki + i piąteczka.

@DOWN: Ale to tylko gra ;)

Gramy dla zabawy nie ?? :D Jak my dedamy innych jest ok,a le jak inni nas to już "spier*alaj jeb*ny hackerze" ;P

52287137559562145640.png

Opublikowano

Ladnie działa ale można by było to usunąć bo zaraz jakiś n30s tu wpadnie pójdzie na IRC wypapla i będzie po bugu ;f

beztytuu2aaa.png
Opublikowano

przeklej_logo.jpg

Macie na przeklej.pl :D

http://www.przeklej.pl/plik/hack-horse-skill-rar-0018ml71040i

Jestem ciekawy na jakiej zasadzie to działa :D

@EDIT

Kamer jak dałeś UP na swoją stronkę mogłeś zapytać lub napisać ^

Opublikowano

Ale Wy jesteście samolubni ... Chcecie żeby ktoś Wam to udostępniał , a kiedy już to macie to " usuń to bo neo się zlecą ! " . A skąd wiecie , że sami nie jesteście w tym wypadku Neo?! To jest forum o bugach i czitach dostępne dla wszystkich , a nie dla osób , które szybciej przejrzą temat...

Odnośnie tego hacka . Wspaniały jest co tu więcej mówić tylko boję się , że szybko bany za to polecą , chociaż trudno komuś to udowodnić , że ktoś tego używa ...

Opublikowano

Wielki +'ik dla ciebie. Wszystko śmiga jak należy ALE PROSZĘ CIĘ USUŃ TO ;-)

Pozdrawiam.

Pomogłem? Kliknij beztytuuubs.png

Opublikowano

I zrobił się spam ;D pamiętam jak był ClubMT2 w kilka dni z 60 stron było :D za 10 min 4shared :P

logo1jk2.gif

Download:

http://www.4shared.com/file/7K74DfRs/hack_horse_skill.html - bez skana, za duży plik 

Opublikowano

@UP

Działa na woju body na 100% testowałem :)

Ktoś wyżej pisał że na wojowniczce nie działa.

@Zgadzam się z D&G

Dzieci wyślą że zobaczyły szybciej temat od innych to myślą że są fajni i tylko oni mogą to mieć ^^

Admin Cienia
Opublikowano

Kolejni którzy będą pisać "działa super ale usuń to" będą warny, samolubne kalafiory.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

trochę szkoda że na rapid share (kurewsko nastawiony na premium host) ale bomba jeśli działa :] i nie usuwać niech kilka jeszcze osób pościąga bo jeszcze team nie zareaguje :]

D&G

racja tak jak bug z SM jakiś był to jedna osoba napisała i już autor usunął :x troszczą się tylko o własną dupę x_x

@5UP

kocham Cię za inny hosting :]

Każdy mądrzeje z czasem...

Opublikowano

@UP

proszę

http://www.4shared.com/file/7K74DfRs/hack_horse_skill.html - bez skana, za duży plik 

by Turek28 chwała mu za to

Opublikowano

Witam :P

Drodzy userzy !

Jeszcze dziś dodam inne linki do downloadu :)

Proszę o cierpliwość :D

Ps Nie pisać o tych /\/ 3 0 bo skoro wy to widzieliście to każdy ma prawo ;)

Pozdrawiam , Klaskaj B)

Opublikowano

git majonez tylko jak biore całego spota to działa tylko na 1 moba na reszte normalnie :P ale i tak dobrze :D

Opublikowano

Klaaskaj a to działa tylko na wojowniku czy też na innych klasach postaci? bo nie ściągnąłem do końca jeszcze :)

a linki downloadu możesz też skopiować z dopiskiem upload dzięki ''xxx'' dużo nowych hostów dodali :q

Opublikowano

Klaaskaj a to działa tylko na wojowniku czy też na innych klasach postaci? bo nie ściągnąłem do końca jeszcze :)

a linki downloadu możesz też skopiować z dopiskiem upload dzięki ''xxx'' dużo nowych hostów dodali :q

Witam :P

Wiem że działa na :

Ninjy Dagger

Wojownikowi Body / Mental

Surze Weapon / Black Magic

Szamanowi Smok

Jeśli ktoś sprawdził inne profesje prosze o odpowiedź dam Edita ;)

Pozdrawiam , Klaskaj :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...