Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Entrone.pl - Przyszłość to dziś!

`.Łukasz.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5CcOX0N.png

Zastanawiacie się pewnie dlaczego - ''Przyszłość to dziś"…

Już Wam wyjaśniam! Jako jedyni mamy ogromnie rozbudowaną stronę internetową, mimo iż jesteśmy serwerem TeamSpeak.

Każdy użytkownik ma swój własny profil, może zmieniać swoje rangi, sam zakładać kanał prywatny,

tworzyć klany, szukać innych użytkowników, sprawdzać historię działań na swoim identyfikatorze i wiele, więcej.

sH6aROH.png

Jesteśmy małym, ale z dużym doświadczeniem darmowym serwerem głosowym. Projekt powstał 15 marca 2018 roku i nieustannie dążymy do polepszenia oferowanych przez nas usług. Nasz sukces opiera się na precyzji oraz pasji. W każdym przypadku użytkownik jest zawsze w centrum naszych działań. Naszym priorytetem było stworzenie klimatycznego, stabilnego, pozbawionego spamu serwera głosowego, który docenią głównie gracze szukający spokoju i stabilności. Wierzymy, że właśnie tak jest.

n66uLsu.png

• Profesjonalizm

To jedna z naszych głównych cech. Oferujemy Tobie i Twoim znajomym serwer najwyższej jakości.

• Wspaniały Support

Wchodząc na nasz serwer, jesteśmy w stanie zagwarantować Ci satysfakcję i pomoc nie tylko w sprawach związanych z serwerem głosowym.

• Funkcjonalność

Nasz serwer posiada mnóstwo funkcjonalnych możliwości, można samodzielnie stworzyć sobie kanał prywatny, nadać grupy i wiele, więcej.

• Stabilność

Serwer jest postawiony na najwyższych zabezpieczeniach co powoduje, że nasi użytkownicy serwera od 2 lat korzystają z naszego serwera.

• Licencja

Posiadamy licencje, która pomieści 256 graczy na naszym serwerze! W razie braku miejsca, jesteśmy w stanie ją powiększyć do 512.

• Strona www

Nasza strona została zaprojektowana pod nasz serwer, równie dobrze jest zabezpieczona na najwyższych możliwościach.

ZHDQngd.png

Pasjonat
Opublikowano

Witam, a więc lecimy od A do Z:

od kiedy to się administracja bawi w ataki?:

SHU_dgPWYw.png

to tak nie polecam serwera głupków jakich mało i oby to nie trzymało się jak najdłużej, latają po serwerach i pierdzielą głupoty kto używa licencji i jakiej i czego to można nie używać (sprawdzajcie własny serwer),

a więc czekam na tą rozprawę sądową panie.

Best Regards, Fighter.

Opublikowano
9 godzin temu, badkiller685 napisał:

Witam, a więc lecimy od A do Z:

od kiedy to się administracja bawi w ataki?:

SHU_dgPWYw.png

to tak nie polecam serwera debilizm jakich mało i oby to nie trzymało się jak najdłużej, latają po serwerach i pierdzielą głupoty kto używa licencji i jakiej i czego to można nie używać (sprawdzajcie własny serwer),

a więc czekam na tą rozprawę sądową panie.

Best Regards, Fighter.

Powiedz mi jedna rzecz. Jaki byłby cel atakowania Ciebie? Przecież Cię przenieśliśmy bo chciałeś nam się przypucowac? Debilizm, nawet nie znasz znaczenia tego słowa młody człowieku to raz, dwa to ty latasz po serwerach i reklamujesz swój śmieszny serwerek, który upada po 2 miesiącach, chodzisz do demona, prosisz się o licencje NPL. Mówisz, obrażasz hosting ts3bahu, a po chwili wchodzisz na ich tsa.. vest miał racje co do twojej osoby, ze jesteś fałszywy i nie warto z tobą się zadawać. Widzę tez, ze nauczyłeś się pozdrawiać po angielsku, szacun! Tak apropo ‚Łukasz ten gościu tak się spina a ja jestem kobieta i mam większego bicepsa od niego’. Coś w tym jest xD

Pasjonat
Opublikowano
6 godzin temu, `.Łukasz. napisał:

Powiedz mi jedna rzecz. Jaki byłby cel atakowania Ciebie? Przecież Cię przenieśliśmy bo chciałeś nam się przypucowac? Debilizm, nawet nie znasz znaczenia tego słowa młody człowieku to raz, dwa to ty latasz po serwerach i reklamujesz swój śmieszny serwerek, który upada po 2 miesiącach, chodzisz do demona, prosisz się o licencje NPL. Mówisz, obrażasz hosting ts3bahu, a po chwili wchodzisz na ich tsa.. vest miał racje co do twojej osoby, ze jesteś fałszywy i nie warto z tobą się zadawać. Widzę tez, ze nauczyłeś się pozdrawiać po angielsku, szacun! Tak apropo ‚Łukasz ten gościu tak się spina a ja jestem kobieta i mam większego bicepsa od niego’. Coś w tym jest xD

To powiadasz że pakiety się o tak z dupy wzięły? (ciekawe co byś zrobił jeśli by mój dostawca by potwierdził atak) , a o licencję nie powinno ciebie interesować i zbyt złe wieści posiadasz oraz prosiłbym dowody kiedy obrażalem ts3bahu.com :). 

czekam na tą rozprawę sądowa bo nie umiem się doczekać. 

Opublikowano
2 godziny temu, badkiller685 napisał:

To powiadasz że pakiety się o tak z dupy wzięły? (ciekawe co byś zrobił jeśli by mój dostawca by potwierdził atak) , a o licencję nie powinno ciebie interesować i zbyt złe wieści posiadasz oraz prosiłbym dowody kiedy obrażalem ts3bahu.com :). 

czekam na tą rozprawę sądowa bo nie umiem się doczekać. 

To zadzwoń do dostawcy, niech Ci da IP z którego został wykonany atak a ja Ci podam moje wszystkie IP sprzed miesiąca w postaci screen. Do sprawy sądowej się doczekasz, spokojnie. Co do ts3bahu każdy, kto był na kanale jest w stanie to potwierdzić.

Juz skończyłeś wypisywać swoje wypociny? To wracaj na swoje podwórko.

Pasjonat
Opublikowano
1 godzinę temu, `.Łukasz. napisał:

To zadzwoń do dostawcy, niech Ci da IP z którego został wykonany atak a ja Ci podam moje wszystkie IP sprzed miesiąca w postaci screen. Do sprawy sądowej się doczekasz, spokojnie. Co do ts3bahu każdy, kto był na kanale jest w stanie to potwierdzić.

Juz skończyłeś wypisywać swoje wypociny? To wracaj na swoje podwórko.

Jak będę miał czas to z chęcią zadzwonię do dostawcy :), 

Przepraszam czy ty mnie zaczynasz wyganiac z tematu? Mam prawo pisać w tym temacie i owym serwerze. 

Opublikowano
55 minut temu, badkiller685 napisał:

Jak będę miał czas to z chęcią zadzwonię do dostawcy :), 

Przepraszam czy ty mnie zaczynasz wyganiac z tematu? Mam prawo pisać w tym temacie i owym serwerze. 

Poproś mamę, żeby zadzwoniła.

Pasjonat
Opublikowano
59 minut temu, `.Łukasz. napisał:

Poproś mamę, żeby zadzwoniła.

Mamy nie potrzebuje do tego akurat niż ty z tą złamaną rączką która sobie prawie nie radzi ;), idź trenować rączkę bo ci się bardziej wykrzywi.

Opublikowano
23 minuty temu, badkiller685 napisał:

Mamy nie potrzebuje do tego akurat niż ty z tą złamaną rączką która sobie prawie nie radzi ;), idź trenować rączkę bo ci się bardziej wykrzywi.

Wątpię, żeby jakiś operator internetu dał na Ciebie internet, nie jesteś pełnoletni. Brak Ci argumentów przydupasku, że wspominasz o moim wypadku? Nie ładnie się tak cieszyć z nieszczęścia kogoś. Tak sobie patrzę na Twoje zdjęcie i w sumie, tą ręką po wypadku bym Cię połamał. 

Pasjonat
Opublikowano
54 minuty temu, `.Łukasz. napisał:

Wątpię, żeby jakiś operator internetu dał na Ciebie internet, nie jesteś pełnoletni. Brak Ci argumentów przydupasku, że wspominasz o moim wypadku? Nie ładnie się tak cieszyć z nieszczęścia kogoś. Tak sobie patrzę na Twoje zdjęcie i w sumie, tą ręką po wypadku bym Cię połamał. 

Powiadasz że jestem niepełnoletni? To się grubo mylisz i po pierwsze nie napisałem że operator da internet tylko da dowody ataków więc czytaj ze zrozumieniem Urban, połamać to sobie byś mógł patyk jedynie :).

Opublikowano
2 godziny temu, badkiller685 napisał:

Powiadasz że jestem niepełnoletni? To się grubo mylisz i po pierwsze nie napisałem że operator da internet tylko da dowody ataków więc czytaj ze zrozumieniem Urban, połamać to sobie byś mógł patyk jedynie :).

Nie jesteś pełnoletni a w dodatku, nie otrzymasz takich informacji, jeżeli internet nie jest na Ciebie, dwa, czekamy na dowody. Po raz kolejny robisz z siebie pośmiewisko i każdy ma beke z Ciebie. xD Co do połamania.. To fakt, wyglądasz jak patyk:

(Twarz zamazałem)

Pasjonat
Opublikowano
2 godziny temu, `.Łukasz. napisał:

Nie jesteś pełnoletni a w dodatku, nie otrzymasz takich informacji, jeżeli internet nie jest na Ciebie, dwa, czekamy na dowody. Po raz kolejny robisz z siebie pośmiewisko i każdy ma beke z Ciebie. xD Co do połamania.. To fakt, wyglądasz jak patyk:

(Twarz zamazałem)

Czemu rozsyłasz moje zdjęcia bez pozwolenia? 

Moderacja proszę coś z tym zrobić:

@Maja.. @PGS

Opublikowano
3 minuty temu, badkiller685 napisał:

Czemu rozsyłasz moje zdjęcia bez pozwolenia? 

Moderacja proszę coś z tym zrobić:

@Maja.. @PGS

Ojoj, prawda jest taka, że w życiu Ci nie wyszło to w necie chcesz pokazać kozaka.. Na wykopie też będzie.

Pasjonat
Opublikowano
49 minut temu, `.Łukasz. napisał:

Ojoj, prawda jest taka, że w życiu Ci nie wyszło to w necie chcesz pokazać kozaka.. Na wykopie też będzie.

Ok, widać pokazujesz swój poziom. 

Pasjonat
Opublikowano
26 minut temu, `.Łukasz. napisał:

Trzeba było nie cwaniakować i wysyłać nasze dane osobowe.

dobrze, ja tylko nazwisko podałem ale nie podałem reszty ani zdjęcia nie dawałem, zresztą nie mam zamiaru się kłócić.

Opublikowano
11 minut temu, badkiller685 napisał:

dobrze, ja tylko nazwisko podałem ale nie podałem reszty ani zdjęcia nie dawałem, zresztą nie mam zamiaru się kłócić.

Za późno. Moja cierpliwość się skończyła.

Opublikowano

Pierwszy i ostatni raz zwrócę uwagę - albo zakończycie tą bezcelową dyskusję, która wystarczająco już odbiegła od tematu, albo publikacja zostanie zamknięta.

Opublikowano
16 godzin temu, `.Łukasz. napisał:

Słuchaj Łukasz nic do Ciebie nie mam, aczkolwiek jeżeli nie wiesz jak Fighter-owi pożyczyłem licencji to prosiłbym abyś jednak się nie wypowiadał.

Więc Fighter przyszedł do mnie i zapytał czy nie mam wolnej licencji z mojego starego serwera i czy jej nie używam. Jako iż posiadałem i nic z nią nie robiłem pożyczyłem mu ją :)

Do tego nie wiem co to ma do rzeczy? TeamSpeak został ode mnie poinformowany o zmienia ip serwera i inne.

Pozdrawiam,

`Demon.

Opublikowano
2 minuty temu, diegopolska napisał:

Słuchaj Łukasz nic do Ciebie nie mam, aczkolwiek jeżeli nie wiesz jak Fighter-owi porzyczyłem licencji to prosiłbym abyś jednak się nie wypowiadał.

Więc Fighter przyszedł do mnie i zapytał czy nie mam wolnej licencji z mojego starego serwera i czy jej nie używam. Jako iż posiadałem i nic z nią nie robiłem pożyczyłem mu ją :)

Do tego nie wiem co to ma do rzeczy? TeamSpeak został ode mnie poinformowany o zmienia ip serwera i inne.

Pozdrawiam,

`Demon.

Jak już to "pożyczyłem".

Jeżeli masz ochotę porozmawiać, zapraszam na serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...