Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shinao PL/ENG [Dedyk] [Easy/Medium]

olaf4all

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

stare pliki aktywowane po raz n-ty do kwadratu , jedyna nowość , dodali w nich j.angielski tyle puff innowacja z kosmosu na polskim rynku mt2

Opublikowano

A wbiję, duży plus za to że na forum nie trzeba zakładać konta do przeglądania (na wielu serwerach trzeba zakładać, a potem się chwalą ile to mają kont na forum..).
Jakby co, będę pisał ;d
No to dobra, edit po 5h.. 
Serwer fajny. Nie wbiłem jakiegoś szałowego lvla. 
+ Fajnie wbijają bony, przyjemnie że średnie 84
+ Jest co robić, (ale... osobiście powiedziałbym że większy resp metków byłby spoko bo przy takiej liczbie online można spotkać sporo osób na tym samym respie)
+ Graczy jest fajna ilość, po co komu tłum 2k+ a potem tylko płacz żeby dać więcej CH, albo więcej respów bossów/metków..
+ Nie ma ogromnego skoku w dropie yang, od samego startu robiąc misje spokojnie przy 60lvlu stać mnie było na stalki / lwi miecz (wiem jaki jest sens używania, ale mówię że było mnie stać) / czy inne duperele
+ Małże u NPC, fajna sprawa i przydatna
+ Ulepów nie ma grom wie ile, podstawowe dropią z mobków
+ Wszystko można zdobyć dość łatwo, tylko po prostu trzeba czasu
+ Naprawdę spoko HA, można napisać - odezwie się / porozmawia.
+ Serwer stoi stabilnie i chociaż miałem momenty gdzie nie chciało wczytać NPC na mapie (zwykle.. ruszenie się pomaga), to naprawdę bezbłędnie działa zmiana ch / zmiana map itd.

- Jak już wspomniałem te respy.. (tak tak wiem, nie znam się na metinie itd..)
- Osobiście nie lubię jak mam więcej misji niż mogę zrobić :D (jeszcze nie zrobię jednej misji --> pojawia się kolejna), ale znajdzie ten system swoich zwolenników bo "nie ma nudy"
- Easy/Medium.. Moim zdaniem to Medium, exp na 102lvlu nie jest piękny :D chyba że to easy eq / medium exp.. Ile ludzi, tyle definicji
- Serwer nie jest szybki, trzeba poświęcić chwilę (i to też jeden polubi, drugi nie)
- Lekko drogi IS, nawet przelewem to lecimy 500sm = 50zł, a kostium 250sm / fryz 219 / pet 250 / pas 188 / jakiś pierścionek 100sm / skin na broń 200sm... No lekki niesmak. Tak tak wiem, wszystko do zdobycia w grze i nikt nie wydał złotówki na metina, a ma wszystko...blablabla... Ja tylko podałem to co jest w ISie.
- Skille, no moim zdaniem w 2018roku skille powinny być P na start, albo wszystko G na start + kamole drogo u handlarki, a nie 17pkt ---> G --> drop kamieni (bez rady kamole co 2h) --> P (a czasem pali..)
- Drop syfu z metków, serio.. metki 40+ mogłyby nie mieć tego dropu itemów, które notabene są u NPC..

Nie wiem czemu serwer sprawia wrażenie ciężkiego do ugryzienia pomimo swojej prostoty. Rozgrywka rodem z Call of Duty, "idź tam, zrób to", idziesz / robisz / wracasz, "brawo, masz 20 bryłek, a teraz idź tam i zrób to" :) Przy tak ułożonych misjach, mógłby w to zagrać nawet ktoś kto grał w metka dwie godziny..(i dałby rade)

Wolę grać tutaj niż na serwerach z kolesiostwem / okradaniem / olewaniem ze strony administracji etc. 
Nie chciałem nikogo urazić
Pozdrawiam.

edit: Pliki Azentis, na których potem stał Navaris, więc poradniki z forum Navarisa śmiało można czytać.

Opublikowano

@Maliniak4554 Bardzo obszerny post, dziekuje za opinie. Skupie sie na minusach. Jezeli chodzi o respy, jest ich wiele, w grze celowo nie zdradzam ile i co ile, zeby uniknac typowego zbijania sekunde po respie, Ci lepsi i tak to sobie ogarna. Sporo osob twierdzi, ze Medium, ale spojrzmy na to z drugiej strony, ludzie wbijaja spokojna gra max + eq w tydzien lub dwa, wydaje mi sie ze to i tak szybko, co potem zostaje do roboty? Stanie w m1. Misje, sa banalne i malo ich moim zdaniem. Co do IS bede planowal obnizki w przyszlosci, ale najgorsze jest to, ze nie wiem co zrobic z ludzmi, ktorzy juz kupili? Beda chcieli SM itd Jest troche drogi, ale niestety nie mam technika w teamie, robie to na zlecenia, a rozwoj i utrzymanie serwera kosztuje. :( Jesli chodzi o skille to sa dostepne teczowe kamienie, ktore wbijaja skilla na P odrazu. Jest ich cala masa i dostac je to zaden problem, nawet za darmo od kogos ;p Syf z metkow poczatkowych to nic dziwnego, ciezko tam dac cos bardzo wartosciowego, im dalej w gre tym mniej syfu :)

Co do licznika online, nie jest rewelacyjny, a wrecz slaby. Mimo tego w grze nie jest to odczuwalne ani troche, serwer nie jest martwy. W tym tygodniu bedzie cala masa informacji, wiec polecam byc na biezaco, bo to co sie szykuje bedzie warte uwagi :) 

Pozdrawiam!

Opublikowano

16 osób online... to poleciałeś z tym serwerem na caaaałą europeee. xD

Miałem pobierać, ale z tyloma graczami to szkoda gadać...

if( awesome ){

console.log('This is Awesome');

}else{

$('body').addClass('give-me-awesome');

}

Opublikowano

Liczba graczy mała ale kolo 100 po poludniu jest moze z czasem ludiz przyjdzie a gra sie przyjemnie naprawdę

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 10.02.2018 o 12:04, Adonis6Xp napisał:

stare pliki aktywowane po raz n-ty do kwadratu , jedyna nowość , dodali w nich j.angielski tyle puff innowacja z kosmosu na polskim rynku mt2

Dnia 20.02.2018 o 07:40, Adonis6Xp napisał:

Liczba graczy mała ale kolo 100 po poludniu jest moze z czasem ludiz przyjdzie a gra sie przyjemnie naprawdę

Rozbawiło mnie to xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer był zajebiaszczy lecz bez Reklamy nie podołał z dnia na dzień serwer tracił sens  życia. Myślę że Hermes postawi nowy serwer ale już będzie przygotowany na tiptop. Żegnam i dzięki za wspólną gierke Pozdr. Bączek :))))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...