Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shinao PL/ENG [Dedyk] [Easy/Medium]

olaf4all

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zwierzak PvP- 25zł, Kostium PvP- 25zł, Fryzura PvP- ~25zł.
Jak dla mnie wychodzi drogo, do tego można doliczyć jakieś pierścienie czy inne akcesoria, pas itd.
Powodzenia mimo wszystko.
Jak jakieś haki będą działać to wbije :D

No i trochę słabo wygląda licznik graczy online, ledwo godzina po starcie i ~144 graczy online 

Edit

0 ludzi, 0 sklepów, nic ciekawego...

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

Zeby kazdego nie cytowac z osobna, po kolei. Sa przelewy, sms i psc z tym, ze w psc mozna w kazdej walucie placic. Czego jeszcze potrzeba? Dalej idac, serwer nie padl, lagow nie ma, graczy jest stale ok 150, wielu graczy jeszcze nie zaczelo grac, niektorzy sa w pracy itd, bedzie ciagla reklama. Nie mam zamiaru chowac licznika, ani go podkrecac. To jest prawdziwy serwer, ktory nie padnie na leb za 2 tyg. Na haxach tez nie polatacie, a sklepow zero, bo kazdy expi i sprzedaja na czacie od reki rzeczy :) Jak sa jeszcze pytania to zapraszam! Do gry rozwniez, nie poddajemy sie i rozkrecamy dalej!

Opublikowano

cc50f88c8dc8.jpg takiej porażki to się nawet ja nie spodziewałem :D Proszę cię nawet nie zaczynaj pisać że reklama niedługo ruszy :D

Opublikowano

Server ogolem spoko, ale.. Sa ciekawsze gierki singleplayer ;) Poki nie ruszy zadna reklama, to raczej nie widze sensu

Unlucky :>

Opublikowano

Wiedziałem, że pliki serwera są kupione, ale nazwa "Navaris" pod radarem i tak mnie rozjebała xD  Szczyt lenistwa?

Opublikowano
4 godziny temu, Peppe napisał:

Wiedziałem, że pliki serwera są kupione, ale nazwa "Navaris" pod radarem i tak mnie rozjebała xD  Szczyt lenistwa?

Wlasciwie to byl dosc ciekawy blad, bo wyswietlal sie kilku osobom. Dlatego na becie nikt tego nei zauwazyl, bo Shinao bylo tam od zawsze. To bylo dobre zaskoczenie dla nas :)

Opublikowano

Mimo kilku drobnych błędów mogę serwer śmiało polecić. HA z odblokowanym szeptem grzecznie udziela odpowiedzi na pytania i jest otwarty na sugestie. Nie ma, tak często spotykanych na innych privach, kolesiostwa i faworyzacji graczy. Owszem, frekwencja jest niska, jednak nie zmienia to faktu, że jeśli team nie da ciała, to jest to serwer godny uwagi.

Opublikowano

Gorąco polecam Olafa, najbardziej kompetentna osoba, jaka się do tych plików mogła trafić.

O ile przy sprzedaży miałem wątpliwości, to teraz nie żałuję ani trochę - bardzo pozytywny chłopak z masą pomysłów i chęci, by rozwijać serwer.

Jeśli będzie wcielał swoje pomysły w życie, to świetlana przeszłość przed tym serwerem :)

egon_program.jpg

Gość 67d64b62d9
Opublikowano
4 godziny temu, MS-Dekador napisał:

Polecam, chłopak się stara i jak już widać robi lepszy serwer niż Shaggy, perserga czy inne turbo zjeby tego forum :)

no jeszcze jakby zrobił coś swojego to by dopiero było

Opublikowano

Dziekuje za mile slowa :D

25 minut temu, 67d64b62d9 napisał:

no jeszcze jakby zrobił coś swojego to by dopiero było

Proponuje sledzic na biezaco to niedlugo sie przekonasz :) 

Opublikowano

Ogólnie to mogę polecić. :)

Mimo że graczy jest mało. To jak na metina gra się elegancko i nie narzekam.

Chociaż ta gra już mi się przejadła. To wpadam od czasu do czasu pograć. :)

Pozdrawiam i sukcesów życzę. 

837341413742376668518.png

Opublikowano
17 godzin temu, kopacz12 napisał:

jest chodziaz te 300 online?

Powoli graczy online przybywa, nowych graczy przybywa z dnia na dzien, kwestia niedlugiego okresu czasu i 300 bedzie, a potem tylko dalej :)

Opublikowano

A nic dawno mnie na forum nie było znów, jako iż szukam serwera wbije zobaczyć co mata do zaoferowania państwo admini.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...