Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shinao PL/ENG [Dedyk] [Easy/Medium]

olaf4all

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
17 minut temu, Evil Smile napisał:

Ładna oprawa graficzna, chyba nic poza tym. :| 

Pani grafik robi swietna robote, polecam :D Zawsze mozesz sie przekonac, pograc i wtedy zdecydowac :)

Opublikowano
1 godzinę temu, olaf4all napisał:

Pani grafik robi swietna robote, polecam :D Zawsze mozesz sie przekonac, pograc i wtedy zdecydowac :)

Nie grałam na navarisie to i tu nie zagram :P 

Powodzenia mimo wszystko.

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Kotlet czy nie kotlet, zapowiada się fajnie. Nie grałem na żadnych teriosach, navarisach itp... Na start wejdę, a jak się to dalej potoczy zależy tylko od tego czy administracja nie oleje serwera po pierwszej wypłacie...

Opublikowano
17 godzin temu, olaf4all napisał:

Nie ma co zachęcać hipokrytów do grania na serwerze :D Osoby takie same propsują serwery typu ex**ir v3 pod inną nazwą, a czepiają się tego, na jakich plikach są inne serwery :D

Sam również wejdę na serwer, jeśli wszystko będzie sprawnie funkcjonowało :D

Opublikowano
26 minut temu, Niide napisał:

Kotlet czy nie kotlet, zapowiada się fajnie. Nie grałem na żadnych teriosach, navarisach itp... Na start wejdę, a jak się to dalej potoczy zależy tylko od tego czy administracja nie oleje serwera po pierwszej wypłacie...

I bedzie fajnie! Jest to moje pierwsze 'dziecko' wiec bedzie zadbane i stalo tak dlugo jak bedzie grala jakas konkretniejsza liczba graczy. Nie zebym byl tu jakims materialista czy cos, ale po co pozbywac sie kury co znosi zlote jaja :D

Opublikowano

Co rozumiesz, przez konkretniejsza liczbę osób?

Bo niektórzy trzymali serwer przy 15, a inni zamykali przy 100. Bo hajsik nie ten.

Opublikowano
32 minuty temu, Jacob S napisał:

Co rozumiesz, przez konkretniejsza liczbę osób?

Bo niektórzy trzymali serwer przy 15, a inni zamykali przy 100. Bo hajsik nie ten.

Ciezko mi to sprecyzowac do konkretnej liczby, kwestia wyczucia i obserwacji. Jesli beda jacys gracze co aktywnie graja, beda jakies sklepy i chociaz troche serwer bedzie pokazywal, ze zyje to bede go utrzymywal. Zus + maszyna, to nie sa miliony zloty ;p

Opublikowano
Dnia 20.01.2018 o 19:08, olaf4all napisał:

@Supreme wygrales! Zgadza sie, sa to odkupione przeze mnie pliki Navarisa. Dorzucilem do niego ENG w celu zwiekszenia rozgrywki, niedlugo bedzie dodawany jezyk Turecki, a w przyszlosci wedlug zapotrzebowania. Na naszym fanpage'u znajdziecie troche informacji. 

A powiesz mi kto Ci to tłumaczył na "ENG"? Bo chyba google tłumacz :D. Tyle błędów co Ty tu masz najebane, to się pierwszy lepszy Anglik za łeb złapie i się będzie modlić do Allaha, kto im tak ich rodzimy język skrzywdził.

żenada1 — kopia.png

Opublikowano
7 godzin temu, Algade napisał:

Nie ma co zachęcać hipokrytów do grania na serwerze :D Osoby takie same propsują serwery typu ex**ir v3 pod inną nazwą, a czepiają się tego, na jakich plikach są inne serwery :D

Sam również wejdę na serwer, jeśli wszystko będzie sprawnie funkcjonowało :D

Ale to jest chyba moja sprawa na jakim serwerze zagram, a na jakim nie?

Jakoś się nie wypieram, że to nie ja, a nick mam prawo zmienić. 

Poza tym, ja się nie czepiam, o prostu nic mnie tam nie zachęca do gry, więc daruj sobie płacz na mój temat. xD 

Nic mnie tutaj nie przyciąga, więc nie zagram. Każdy ma inny gust, więc nie zarzucaj komuś hipokryzji, bo nie chcę zagrać na serwerze gdzie robisz forum. 

Jednym sie podobają exemiry a drugim navarisy, w czym problem, skoro ponoć jedno i drugie to kotlet? 

Opublikowano
1 godzinę temu, SiureK™ napisał:

A powiesz mi kto Ci to tłumaczył na "ENG"? Bo chyba google tłumacz :D. Tyle błędów co Ty tu masz najebane, to się pierwszy lepszy Anglik za łeb złapie i się będzie modlić do Allaha, kto im tak ich rodzimy język skrzywdził.

Mozesz mi powiedziec o jakie bledy Ci konkretnie chodzi? Wszystko jest do poprawy i edycji jesli tego wymaga :)

Opublikowano
Przed chwilą, olaf4all napisał:

Mozesz mi powiedziec o jakie bledy Ci konkretnie chodzi? Wszystko jest do poprawy i edycji jesli tego wymaga :)

Medium damage -> Average Damage
Slowdown immune -> Immune Slow
Mana Regenaration -> MP Regeneration (zdecyduj się czy chcesz mieć HP czy Health)
Magical damage -> Magical attack value
Chance of a critical hit -> Critical hit (to samo co wyżej, nie potraficie się zdecydować na to, jak nazywacie bony?)
"Achiements Points" nie no szanuje, odjebane perfekcyjnie. Na skale europejską jak nic.

żenada1 — kopia.png

Opublikowano
1 godzinę temu, SiureK™ napisał:

Medium damage -> Average Damage
Slowdown immune -> Immune Slow
Mana Regenaration -> MP Regeneration (zdecyduj się czy chcesz mieć HP czy Health)
Magical damage -> Magical attack value
Chance of a critical hit -> Critical hit (to samo co wyżej, nie potraficie się zdecydować na to, jak nazywacie bony?)
"Achiements Points" nie no szanuje, odjebane perfekcyjnie. Na skale europejską jak nic.

Dziekuje za poswiecenie czasu, wszystko zostanie poprawione. 

Opublikowano
3 godziny temu, Evil Smile napisał:

A regulamin sprzedali wraz z plikami? xD 

http://forum.navaris.pl/index.php?/topic/7-regulamin-forum/ polecam porównać. xD 

Sushi, przestań się dopier*alać :)

Twoje forum - 9nToWXi.png

Forum Navaris - ddoiAad.png

rRDpebP.png / Mp7jyc7.png

Jest wiele takich punktów, to że dodasz kilka wyrazów lub zmienisz jeden wyraz, nie oznacza, że nie jest to regulamin z innego forum.

Hipokryzja :)

Zajmij się szkółką kasjerko. Jedynie gdzie masz rację, to w tym, że nic nie potrafisz :)

Wróć do tej szkoły, naucz się czytać ze zrozumieniem, przestań zachowywać się jakbyś była nie wiadomo kim, dalej pisz o fałszywości, a wychodzi jedynie jak bardzo fałszywa jesteś ty. Zajmij się tam exemirem v3

Opublikowano

Polecam ze względu na Grzegosza Pawełczyka, a Karolince za spinanie dupy chuj do pyska na zachęte i kicka z tematu, bo mnie męczy jej autyzm.

Opublikowano
32 minuty temu, sumenato2 napisał:

PL EN ? to gdzie macie jeszcze reklame ?

Jesli chodzi o reklame na Europe jest to glownie Facebook. Z czasem bede zaglebial sie na obce tereny i reklamowal coraz dalej ;p 

Opublikowano
2 godziny temu, Algade napisał:

Sushi, przestań się dopier*alać :)

Twoje forum - 9nToWXi.png

Forum Navaris - ddoiAad.png

rRDpebP.png / Mp7jyc7.png

Jest wiele takich punktów, to że dodasz kilka wyrazów lub zmienisz jeden wyraz, nie oznacza, że nie jest to regulamin z innego forum.

Hipokryzja :)

ta, tylko pragnę przypomnieć, że regulaminy navarisa zostały skradzione z azentisa, gdzie ja sprawowałam opiekę nad tamtym forum, więc regulamin układałam ja. xD

ale co ja tam wiem ;v 

przecież to ja sie wprosiłam do teamu, przecież to ja jestem hipokrytką i nic nie potrafię.

Tylko szkoda że nie wspomniałeś, że próbowałeś mnie zastąpić.

Czekaj, jak ty to kiedyś powiedziałeś? "Nie rozumiem pucowania w prezkach serwerów gdzie ma sie moda/admina forum". heh. xD 

9wa7gVR.png

TeHiGQT.png

polecam porównać, jak ty to napisałeś "to że dodasz kilka wyrazów lub zmienisz jeden wyraz, nie oznacza, że nie jest to regulamin z innego forum."

poszukać po webarchive. xDDDDDD 

bez komentarza. xdddddddd

Opublikowano
10 godzin temu, Evil Smile napisał:

polecam porównać, jak ty to napisałeś "to że dodasz kilka wyrazów lub zmienisz jeden wyraz, nie oznacza, że nie jest to regulamin z innego forum."

poszukać po webarchive. xDDDDDD 

bez komentarza. xdddddddd

Powiedziałem, wypad już. Idź się dowartościować i poatencjonować gdzieś indziej.

@topic Jak dużo graczy się spodziewacie na starcie?

Opublikowano

Odgrzewany kotlet więc nie polecam ponieważ praktycznie niczym się nie różni od Navarisa gdzie on cały czas jest online (chociaż z mierną ilością osób).

Gdyby kogoś interesowały same modele z serwera to pisać pw lub pod tym tematem gdzie wrzuciłem kilka petów, które miałem pod ręką: KLIK!

Opublikowano
44 minuty temu, Eterprime napisał:

Odgrzewany kotlet więc nie polecam ponieważ praktycznie niczym się nie różni od Navarisa gdzie on cały czas jest online (chociaż z mierną ilością osób).

Gdyby kogoś interesowały same modele z serwera to pisać pw lub pod tym tematem gdzie wrzuciłem kilka petów, które miałem pod ręką: KLIK!

Poslugiwanie sie non stop tym samym tekstem, ze to kotlet nie majac pojecia wiekszego o wlascicielu i planach zwiazanych z serwerem podchodzi chyba pod niski iloraz inteligencji. To dlaczego stoi ciagle Navaris pewnie tez nie masz pojecia. Zgadza sie, na ten moment nic nadzwyczajnego nie dodalem do plikow, a wrecz usunalem! Poprawione wlasnie zostaja bledy, ktore sa na Navarisie. To ze odkupilem pliki, bo sa wedlug mnie okej i robie z tego inny projekt, bo w sumie dodalem ENG, mam mapy i modele to dalszego rozwoju. Jak juz na samym poczatku wspomnialem tego tematu, kazdy serwer mozesz nazwac kotletem, bo jest w podstawie oparty na plikach jednego serwera. Wiec swoje 'nie polecam' podeprzyj jakimis ciekawymi i logicznymi argumentami, a nie jak te ciele idziesz na rzez za stadem baranow. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...