Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shinao PL/ENG [Dedyk] [Easy/Medium]

olaf4all

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 minut temu, olaf4all napisał:

Poslugiwanie sie non stop tym samym tekstem, ze to kotlet nie majac pojecia wiekszego o wlascicielu i planach zwiazanych z serwerem podchodzi chyba pod niski iloraz inteligencji. To dlaczego stoi ciagle Navaris pewnie tez nie masz pojecia. Zgadza sie, na ten moment nic nadzwyczajnego nie dodalem do plikow, a wrecz usunalem! Poprawione wlasnie zostaja bledy, ktore sa na Navarisie. To ze odkupilem pliki, bo sa wedlug mnie okej i robie z tego inny projekt, bo w sumie dodalem ENG, mam mapy i modele to dalszego rozwoju. Jak juz na samym poczatku wspomnialem tego tematu, kazdy serwer mozesz nazwac kotletem, bo jest w podstawie oparty na plikach jednego serwera. Wiec swoje 'nie polecam' podeprzyj jakimis ciekawymi i logicznymi argumentami, a nie jak te ciele idziesz na rzez za stadem baranow. 

Grzeczniej bo wrzucę zaraz pliki Navarisa do odpowiedniego działu i tyle będzie z Twojego serwera i wszystkich przyszłych projektów na plikach Navarisa.
Na ten moment zmotywowałeś mnie do wrzucenia wszystkich modeli do odpowiedniego działu i tak zrobię w przeciągu kilku następnych dni.

image.pngimage.png

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
6 godzin temu, Reygras napisał:

Powiedziałem, wypad już. Idź się dowartościować i poatencjonować gdzieś indziej.

@topic Jak dużo graczy się spodziewacie na starcie?

Jak ja lubie te wasze śmieszne wojny. Nie mieliście dać komu dupy to się dopierdalacie sami do siebie jacy to słabi nie jesteście? :v 

Opublikowano
2 godziny temu, Eterprime napisał:

Grzeczniej bo wrzucę zaraz pliki Navarisa do odpowiedniego działu i tyle będzie z Twojego serwera i wszystkich przyszłych projektów na plikach Navarisa.
Na ten moment zmotywowałeś mnie do wrzucenia wszystkich modeli do odpowiedniego działu i tak zrobię w przeciągu kilku następnych dni.

image.pngimage.png

Nie wiem skad w Tobie taka zawisc, nic Ci nie zrobilem a Ty mi tu z takimi grozbami wyjezdzasz. Wiem juz kim jestes, ale masz stare pliki Navarisa. Brak tu ENG, poprawionych wiele bledow. Raczej nic to nie zmieni, ze je wrzucisz. Bazy danych tez nie masz. To, ze ktos by sobie je sciagnal i sie nimi bawil, co to zmienia? Bez wiedzy lub odpowiedniego personelu to sa tylko pliki. Nawet jakby ktos je wzial i niech wystartuja 3x Navaris z czego tylko moj ma zakodowany ENG i poprawki. 2 serwery beda gorsze, niz moj, a do tego dochodzi jeszcze administracja, bo raczej mi nikt nie dorowna, bo nie jestem z tej mafii co tylko ludzi na hajs robi. Nie rozumiem co masz do mnie i czemu chcesz to robic, ale zycze milego dnia. 

Opublikowano

Nie wiem po co teraz startować serwerami Metina skoro teraz jest kilka ciekawych z dużą ilością graczy którzy nie mają zamiaru od nich odchodzić.

I pod każdym tematem są jakieś kłótnie o "cukierka" jak o sztabkę złota, już nie mówiąc o wzajemnym opierdalaniu się i grożeniu.

Szanse na powodzenie serwera są równe wygraniu totolotka. Są już na tym rynku dobre serwery które wzięły większość graczy (Rubinum, Samia, Glador, Vesteris)

Opublikowano
1 minutę temu, DiabloXPL napisał:

Nie wiem po co teraz startować serwerami Metina skoro teraz jest kilka ciekawych z dużą ilością graczy którzy nie mają zamiaru od nich odchodzić.

I pod każdym tematem są jakieś kłótnie o "cukierka" jak o sztabkę złota, już nie mówiąc o wzajemnym opierdalaniu się i grożeniu.

Szanse na powodzenie serwera są równe wygraniu totolotka. Są już na tym rynku dobre serwery które wzięły większość graczy (Rubinum, Samia, Glador, Vesteris)

Zawsze chcialem miec swoj serwer, wierze w to, ze ludzie maja IQ wieksze niz 10 i jak zobacza ogarniety serwer z dbajaca o wszystko administracja to bede grywac i tutaj. Ja tu sie z nikim nie klocilem, nic do nikogo nie mam, ale sam widzisz jacy ludzie tu wchodza od pierwszego komentarza i pluja jadem. 

Opublikowano
2 minuty temu, DiabloXPL napisał:

Za Vesterisa bym wstawil Pangee.. Vesteris mial juz swoje czasy swietnosci.

@topic Na jutubach bedzie reklama?

obraz.png

Opublikowano

Do yt mam podejscie z dystansem, wiekszosc to jest jedna mafia i reka reke myje tam, do tego zadaja chorych pieniedzy. Mam kontakt z kilkoma mniejszymi, ktorzy chca to zrobic z wlasnej inicjatywy, bo im sie podoba to wszystko. Szczerze to sie kontaktowalem tylko z jedna osoba z YT, ale nie bede rzucal nazwy. Ale po starcie zrobie reinwestycje, aby ciagle rozkrecac serwer. Tak to jest ulozone w mojej glowie :)

Opublikowano
2 godziny temu, olaf4all napisał:

Nie wiem skad w Tobie taka zawisc, nic Ci nie zrobilem a Ty mi tu z takimi grozbami wyjezdzasz. Wiem juz kim jestes, ale masz stare pliki Navarisa. Brak tu ENG, poprawionych wiele bledow. Raczej nic to nie zmieni, ze je wrzucisz. Bazy danych tez nie masz. To, ze ktos by sobie je sciagnal i sie nimi bawil, co to zmienia? Bez wiedzy lub odpowiedniego personelu to sa tylko pliki. Nawet jakby ktos je wzial i niech wystartuja 3x Navaris z czego tylko moj ma zakodowany ENG i poprawki. 2 serwery beda gorsze, niz moj, a do tego dochodzi jeszcze administracja, bo raczej mi nikt nie dorowna, bo nie jestem z tej mafii co tylko ludzi na hajs robi. Nie rozumiem co masz do mnie i czemu chcesz to robic, ale zycze milego dnia. 

Jesteś pewny, że nie mam ENG? :D I o jakich poprawkach Ty mówisz jak na Navarisie nie było zmian od listopada? I bazę danych również posiadam więc nie pisz bzdur.

Opublikowano
Dnia 27.01.2018 o 20:23, Eterprime napisał:

Jesteś pewny, że nie mam ENG? :D I o jakich poprawkach Ty mówisz jak na Navarisie nie było zmian od listopada? I bazę danych również posiadam więc nie pisz bzdur.

Tej, ale mam nadzieję,że otwierając foldery ujrzałbym plik .sql nie twardo zgraną bazę?

Opublikowano
5 godzin temu, Novacci napisał:

Tej, ale mam nadzieję,że otwierając foldery ujrzałbym plik .sql nie twardo zgraną bazę?

Nie masz sie czym przejmowac, jedyna baze jaka moze miec to z test serwera. Nie otwieralem zadnej rejestracji, wiec nieistniejacych danych uzytkownikow miec nie moze :v 

Opublikowano
1 godzinę temu, olaf4all napisał:

Nie masz sie czym przejmowac, jedyna baze jaka moze miec to z test serwera. Nie otwieralem zadnej rejestracji, wiec nieistniejacych danych uzytkownikow miec nie moze :v 

Akurat dla mnie to obojętne w  co Wy sie tam bawicie z Danielem, Adamskim, Kacperkiem i cala resztą pedałków.

Opublikowano

Wlasciwie to dzialam tylko z jedna z tych osob, dodatkowo ta osoba ma dziewczyne i na pedalka raczej nie wyglada. Ale przekaze pozdrowienia :)

Opublikowano

@olaf4all naprawdę podoba mi się Twój ton i styl wypowiedzi, gdy odpierasz kolejne ataki. Opanowanie genialne, podziwiam, które świadczy o dojrzałości emocjonalnej. Tak trzymaj :1310_thumbsup_tone1:

Życzę wytrwałości w realizowaniu marzeń. Na pewno zajrzę na serwer sprawdzić jak wyszło 

Opublikowano
13 godzin temu, Hawwa napisał:

@olaf4all naprawdę podoba mi się Twój ton i styl wypowiedzi, gdy odpierasz kolejne ataki. Opanowanie genialne, podziwiam, które świadczy o dojrzałości emocjonalnej. Tak trzymaj :1310_thumbsup_tone1:

Życzę wytrwałości w realizowaniu marzeń. Na pewno zajrzę na serwer sprawdzić jak wyszło 

Dziekuje :) zapraszam bardzo serdecznie, na pewno nie pozalujesz :D 

Opublikowano
1 godzinę temu, Bakany napisał:

Fajny serwer. Powodzenia :)

A co masz powiedzieć innego jak ci zapłacili ? Midas i te inne te "fajne" były XDDD

Serwer to 1:1 z inna grafiką 

Opublikowano
33 minuty temu, bigbig napisał:

A co masz powiedzieć innego jak ci zapłacili ? Midas i te inne te "fajne" były XDDD

Serwer to 1:1 z inna grafiką 

Ehh kolejny co nie wie co napisac i przyczepi sie zwyklego gracza. Znajdz jakiekolwiek powiazanie miedzy mna, a uzytkownikiem Bakany, a juz nie mowiac o dowodzie jakiejkolwiek zaplaty :vidac tym tokiem myslenia, kazdy pozytywny komentarz jakiegokolwiek gracza pod jakimkolwiek tematem z jakimkolwiek serwerem prywatnym jest oplacony. 200IQ! Czasem sie juz zastanawiam czy Wy nie macie jakichs grup zalozonych na fejsie czy gdzies pod nazwa 'HEJTED METIN2'. 

Serwer 1:1 z inna grafika - jesli mowisz o tym Midasie wspomnianym wyzej to tez widze masz mala wiedze lub jestes zbyt leniwy, zeby chociaz sprawdzic. Gdybys dodal 1:1 Navaris to prawie bym przytaknal, ale prawie dlatego, ze zostalo poprawione ponad 30 bledow, dodany ENG, wrecz usuniete kilka rzeczy. Moglbym sie jeszcze duzo rozpisac, ale podejrzewam ze zaraz przyjdzie kolejny ekspert, wiec na niego poswiece moja klawiature. Pozdrawiam i zycze milego wieczoru :)

Opublikowano
5 minut temu, olaf4all napisał:

Ehh kolejny co nie wie co napisac i przyczepi sie zwyklego gracza. Znajdz jakiekolwiek powiazanie miedzy mna, a uzytkownikiem Bakany, a juz nie mowiac o dowodzie jakiejkolwiek zaplaty :vidac tym tokiem myslenia, kazdy pozytywny komentarz jakiegokolwiek gracza pod jakimkolwiek tematem z jakimkolwiek serwerem prywatnym jest oplacony. 200IQ! Czasem sie juz zastanawiam czy Wy nie macie jakichs grup zalozonych na fejsie czy gdzies pod nazwa 'HEJTED METIN2'. 

Serwer 1:1 z inna grafika - jesli mowisz o tym Midasie wspomnianym wyzej to tez widze masz mala wiedze lub jestes zbyt leniwy, zeby chociaz sprawdzic. Gdybys dodal 1:1 Navaris to prawie bym przytaknal, ale prawie dlatego, ze zostalo poprawione ponad 30 bledow, dodany ENG, wrecz usuniete kilka rzeczy. Moglbym sie jeszcze duzo rozpisac, ale podejrzewam ze zaraz przyjdzie kolejny ekspert, wiec na niego poswiece moja klawiature. Pozdrawiam i zycze milego wieczoru :)

https://www.facebook.com/MetinoweSprawy/photos/a.566249753469377.1073741830.548179098609776/1661663423927999/?type=3&theater

Opublikowano

Zgadza sie, wykupilem tam reklame. To jest twoj jedyny dowod i powiazanie mnie z tamtym serwerem? Idac tym tokiem myslenia to wszystkie serwery na MPC, sa jednej osoby. Zastanow sie dwa razy zanim sprobujesz komus zaszkodzic przy okazji nie wychodzac na glupka.

//EDIT: kontakt do tego FP z reklama jest w dziale wspolpracy Mt2 jesli Cie to interesuje i dalej chcesz mnie laczyc z czyms innym

• Ups... zmienił(a) tytuł na Shinao PL/ENG [Dedyk] [Medium]
Opublikowano

Kocham gównoburze.
Mogę dołaczyć?
Stawianie serwera na plikach innego to... KOTLET :sex:

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Opublikowano
2 godziny temu, Nosi97 napisał:

Kocham gównoburze.
Mogę dołaczyć?
Stawianie serwera na plikach innego to... KOTLET :sex:

Smialo, nie krepuj sie ^^

Opublikowano
1 godzinę temu, xMox napisał:

Na start 200-500 po tygodniu off ewentualnie 50 online i cała przyszłość serwera :zaczepka:

Dziekuje wrozbito :)

Opublikowano
11 minut temu, Aratchor napisał:

O której start i kiedy bedzie strona ? :>

18:00 strona jest dostepna w prezentacji - dla leniwych shinao.pl :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...