Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 International [EU]

Ventos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie moge sie zalogowac. Ktos tez ma ten problem?

"Ogarnij dupę, zaciśnij pięści i daj radę. Nieważne, że nie ma dla kogo - ważne, żeby opadły im kopary "

<3 

Opublikowano

Niech wam nie przyjdzie do głowy ulepszać tu szarf... 8 razy probowalem wklepac 10% na kolejna i zjebalo pod rzad.. za ta sama kase mialbym max. gotowca.

Ja pierdole brak mi slow

Opublikowano

Jebać ten serwer. Te gówno to istna klatka dla człowieka, jeżeli już odechce Ci się grać lub cokolwiek innego to eq możesz jedynie wyjebać lub oddać komuś za darmo. Za jeden głupi tekst na czacie typu eq tu za eq  gdzieś tam, lub za daną walute leci perm. Powodzenia wszystkim tam grającym.  ;p

Opublikowano

Opyla się puszczać boty? Jest możliwy konkretny zarobek na czymś? (np. ulepszacze, biolog)

Bo z tego co widzę to yangi nawet idą na allegro ;D

HBV27j.png

Opublikowano
14 minut temu, grzesssiu napisał:

Opyla się puszczać boty? Jest możliwy konkretny zarobek na czymś? (np. ulepszacze, biolog)

Bo z tego co widzę to yangi nawet idą na allegro ;D

Z botem już ciężko, od czwartku wprowadzili anticheat'a..

76561198375594763.png

Opublikowano

Pograłam i było fajnie,gram nawet, ale już nie jest tak przyjemnie.Padł achievement system, nic nie działa jak powinno, a odpowiedź administracji zawsze ta sama:"wiemy o tym, pracujemy nad tym, mamy poważniejsze problemy" itp itd.

Ogólnie można się pobawić, lecz za dużo Polskiej cebuli robi swoje.

Chamstwo sięga szczytu.Jak to mówią:"Polak potrafi"...wszystko zjebać!

Na szczęście są też normalni, a nawet mili  i dlatego polecam spróbować!

Opublikowano

Hej, planuje to zacząć, a w sumie już zrobiłem konto i trochę pobiegałem po servie. Od czego najlepiej zacząć żeby mieć KU, jakiś hajs, cokolwiek żeby iść w górę? Ktoś potrafi zrobić jakąś rozpiskę? Lece ogólnie szybko ze wszystkim, a wiem, że jest tu zmodernizowanych parę rzeczy. Warto kisić się w m1 na metkach i ciskać je dla KU itd czy jakoś, dalej i lepiej?

I czy jakaś PL gildia z TSem jest, która gra, a nie ma 30 osób i nikogo online.

Opublikowano
10 minut temu, DominKzN napisał:

Hej, planuje to zacząć, a w sumie już zrobiłem konto i trochę pobiegałem po servie. Od czego najlepiej zacząć żeby mieć KU, jakiś hajs, cokolwiek żeby iść w górę? Ktoś potrafi zrobić jakąś rozpiskę? Lece ogólnie szybko ze wszystkim, a wiem, że jest tu zmodernizowanych parę rzeczy. Warto kisić się w m1 na metkach i ciskać je dla KU itd czy jakoś, dalej i lepiej?

I czy jakaś PL gildia z TSem jest, która gra, a nie ma 30 osób i nikogo online.

Metki to najlepiej bić pod świątynią, ewentualnie na Sohan.

76561198375594763.png

Opublikowano

Jaka jest różnica w dropie? Co dropi tam lepszego niż w m1 i m2, bo twoja odpowiedź jest no w sumie... z dupy.

Jeżeli jest tam więcej luda to się też średnio opłaca jak dla mnie, a zazwyczaj tak jest.

Opublikowano
4 godziny temu, DominKzN napisał:

Jaka jest różnica w dropie? Co dropi tam lepszego niż w m1 i m2, bo twoja odpowiedź jest no w sumie... z dupy.

Jeżeli jest tam więcej luda to się też średnio opłaca jak dla mnie, a zazwyczaj tak jest.

Pod świątynią leci 2x pudełko z ku i kamyk duchowy

Opublikowano

Mimo graniu tak o dla zabawy przez około miesiąc było super. Niby aktualizacja tu, aktualizacja tam. Coś się po prostu działo. Cały team był aktywny i aktywnie pomagał, eventy były. Od kilku dni niestety jest coraz gorzej. Administracja ignoruje problemy które uniemożliwiają grę. 

System AP który moim zdaniem był super rzeczą i działał bardzo dobrze został wyłączony i wszystkie AP które uzbieraliśmy przepadły z dnia na dzień bez żadnego uprzedzenia (Podobno ze względu na wszechobecna lag który jest kilku-kilkunastosekundowy).

Cofki które wystąpiły już dwa razy. Jako że ja straciłem tylko oddanie certa do biologa inni potracili znaczenie więcej. Godzinę expa, loot który dropneli , itemy ze sklepów bądź yangi ze sprzedaży ze sklepów offline. Administracja wprawdzie zastrzegła sobie że ze względu na nic itemów nie oddaje (punkt w regulaminie) ale niektórzy zakupili SM'y i też zostali olani. Dodatkowo poznikały części graczy kostiumy i fryzury ale podobno administracja je oddaje.

Kolejny problem aktualizacja z nowym systeme "any-cheat". Może działa, może nie, nie zweryfikowałem. Dalej typki na wallhacku latają, dmg jest wszechobecne. Zabawna sytuacja sprzed kilku dni, na każdym channellu ktoś z dmg ubijał lorda małp w mniej niż sekunde. Mimo zgłoszeń olewka total. Lagi się pogorszyły. Jak spokojnie chodziłem na DT jest to już niemożliwe gdyż ciągłe kicki są irytujące. Dodatkowo w "prywatnym dt" jak poczeka się chwilę pojawi się inny gracz który też robi "prywatne dt" (śmiech na sali).

Od 2 dni na forum ciągle pojawią się tematy o braku możliwości logowania. Też akurat mi się trafiło. Od kilku godzin moje 3 konta są cały czas zalogowane i nic nie mogę zrobić. Administracja olewa czy to tematy na forum czy kontakt na eChacie. Polski TGMSymfony jak na moje ma około 15 lat i nie rozumie podstawowych zagadnień nt. gry.

Trading Glass zbugowane, administracja "wie". Właśnie wie i nic nie robi. System supportu w grze jest upośledzony i administracja nawet nie odpowiada na tickety.

Serwer warty uwagi ale nie polecam aktualnie zaczynać na nim gry/grać. Może z kolejną aktualizacją coś zmieni się na lepsze. 

Opublikowano

Lagi, lagi i jeszcze raz lagi! Do tego sa czeste problemy z logowaniem czy tez z wywalaniem clienta.

Opublikowano
3 godziny temu, xboxik napisał:

Witam, wie ktoś jak ustawić język polski?

Jak zaczynasz to masz misje po lewo aby ustawić język polski

A co do tematu lagów to ja zrobię sobie tymczasową przerwe aż lagi ustaną lub zmienią maszynę na lepszą 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gram od 4 dni, moja opinia o tym serwerze? Obecnie według mnie TOP'owy serwer Metin2 MEDIUM/HARD 
Dużo bugów? Każdy serwer ma bugi, nawet ostatnio na GLOBALNYM (metin2.pl) pojawił się bug z yang'ami, na początku nawet było więcej bugów i więcej "hax'ów" działało, z latami większość naprawiają. :)
NA PLUS:
- Bugi naprawiane, ludzie którzy bugowali/bugują dostają bany na wszystkie konta, w najlepszych wypadkach nawet na IP w gratisie
- IS'a można zdobyć w grze bez najmniejszego problemu
- Gra nadal mnóstwo ludzi
- Fajna atmosfera, dużo polaków odeszło z serwera przez co nie ma takiej trzody
- Naprawili lagi, od 4 dni ani jednego nie "złapałem"
NA MINUS:
- Dosyć słabe tłumaczenie klienta na inny język (rozumiem, że jest ich kilka, da się wybaczyć)
- Brak wbudowanej wyszukiwarki sklepowej (przy offline shop'ach i takiej ilości to podstawa)
- Itemy stack'owane (maksymalnie 200 w stack'u), mogli by dać z 1k 
- Mało event'ów

Póki co to by było tyle, jak coś się zmieni - dam znać. ;)

Opublikowano

-yangbug

-bugowanie itemow

-administracja ma juz wyjebane

Byl dobry serwer, dopoki nie przydazyly sie wyzej wymienione bugi, nie polecam juz gry tutaj

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano
5 godzin temu, Scooby6 napisał:

-yangbug

-bugowanie itemow

-administracja ma juz wyjebane

Byl dobry serwer, dopoki nie przydazyly sie wyzej wymienione bugi, nie polecam juz gry tutaj

W piździe masz te bugi, wszystko nieaktualne, administracja dalej dba o serwer. ;)

Opublikowano

Ten kenny to jakiś klakier niemieckich zjebów, którzy dostali gotowca i zrobili z niego serwer. Wczoraj przez godzinę rozglądałem się po sklepach i zdążyłem zobaczyć dwie zbugowane truty, z 10 broni na 30 lvl ze średnimi powyżej 100, 3 szarfy z kilkoma milionami % absorbcji. Administracja ma przysłowiowo wypierdolone na serwer, a oczywiste jest to, że jak odejdzie 3/4 serwera to lagi ustąpią. Całe eq, które zdobyłem przez 3 miesiące gry na tym ścierwie wyrzuciłem na ziemię i zdecydowanie NIE POLECAM.

Opublikowano
14 godzin temu, OdmowaDostepu napisał:

Ten kenny to jakiś klakier niemieckich zjebów, którzy dostali gotowca i zrobili z niego serwer. Wczoraj przez godzinę rozglądałem się po sklepach i zdążyłem zobaczyć dwie zbugowane truty, z 10 broni na 30 lvl ze średnimi powyżej 100, 3 szarfy z kilkoma milionami % absorbcji. Administracja ma przysłowiowo wypierdolone na serwer, a oczywiste jest to, że jak odejdzie 3/4 serwera to lagi ustąpią. Całe eq, które zdobyłem przez 3 miesiące gry na tym ścierwie wyrzuciłem na ziemię i zdecydowanie NIE POLECAM.

Klakierem niemców nazywaj kolegów z piaskownicy. Jasno wypisałem co jest okej, co jest nie okej. :) 
Jeśli chodzi o średnie i szarfy z absorpcjami - zwykły bug wizualny który będzie naprawiony na dniach. 

Opublikowano
Dnia 30.01.2018 o 19:02, Kenny2k13 napisał:

W piździe masz te bugi, wszystko nieaktualne, administracja dalej dba o serwer. ;)

Gówno wiesz o serwerze, a pierdolisz. Gram tu praktycznie od początku i wiem co i jak. Bugów było od zajebania i to nie jest tak, że oczerniam serwer tylko mówie jak jest.

bug z is na początku serwera, gdzie ludzie rozdawali po m1 całego isa za darmo, jednak nikt tego nie pamięta, bo mało kto grał od początku,

bug z systemem osiągnięć, na którym można było nafarmić nieskończoną ilość AP. Bug również działał od początku serwera,

bug z yangami, gdzie nie wszystko zostało usunięte

bug z bugowaniem itemów, tak jak wyżej, rozmawiałem z administracją i SAMI mówili, że NIE USUNĘLI wszystkiego

bugi ze znikającymi kostiumami i fryzurami

i wiele wiele więcej. Także jak nie wiesz to nie pierdol gościu, gram tu od samego początku, serwer BYŁ zajebisty, lecz bugi go zabiły i teraz go już tylko dobijają. Ludzi z dnia na dzien coraz mniej.

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...