Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 International [EU]

Ventos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

działa wam normalnie server? bo od wczoraj ch offline mam xD 

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Jeśli ktoś ma ochotę na wspólną grę, dopiero zaczynam to zapraszam na PW. (Gram w Shinsoo). Team Speak, te sprawy, zawsze coś raźniej. P.S Mam 21 lat ;)

Opublikowano

"Du wirst mit dem Server verbunden..." - ktoś mi powie o co tu chodzi? Wyświetla się non stop i nie mogę się zalogować do serwera ;/

Opublikowano

;d tak to jest jak serwer stoi na gównie a polaki wejdą i zaczną ddosować xD sprawdzałem na czym stoi kilka dni temu i nawet darmówka by to zgasiła prawdę mówiąc ale nic nie robiłem bo gram i gra się spoko dosyć. Polecam serwerek bo jest inny i można niemców po kasku napierdzielać w pvp haha ;D

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano
5 godzin temu, muchomor321 napisał:

;d tak to jest jak serwer stoi na gównie a polaki wejdą i zaczną ddosować xD sprawdzałem na czym stoi kilka dni temu i nawet darmówka by to zgasiła prawdę mówiąc ale nic nie robiłem bo gram i gra się spoko dosyć. Polecam serwerek bo jest inny i można niemców po kasku napierdzielać w pvp haha ;D

Na czym postawiony? 

Opublikowano

Jednak zmieniłem zdanie o tym serverze. Zostałem zbanowany za nic. Biłem sobie metiny 0lvlu bo dopiero zacząłem gre i nagle moje konto jest zablokowane, fajnie fajnie 

@Edit JUż niewazne, wiem za co dostałem bana. Pisałem z adminem i powodem był handel pomiedzy serverami

Opublikowano
4 godziny temu, jakub999 napisał:

Nic mnie tak nie denerwuje jak pisanie po polsku na chacie. Nie róbcie siary polakom

Serwer ma dwa minusy. Jeden który można przeboleć to lagi które czasami są na prawdę spore. 

Drugi który czasami uniemożliwia grę to Polacy. Nie mówię że wszyscy ale większość to takie bydło że aż wstyd latać z Polską flagą.

Opublikowano
2 godziny temu, Fimek napisał:

Drugi który czasami uniemożliwia grę to Polacy. Nie mówię że wszyscy ale większość to takie bydło że aż wstyd latać z Polską flagą.

Zachowują się jak bdło wygłodniałe. Nikt nie pisze w innym języku niż ang oprócz... rodaków naszych.

Opublikowano
6 godzin temu, Aratchor napisał:

To samo ban za nic XDDDD

A ja cheatując do tej pory nie dostałem.

Serwer w porządku, ciekawa rozgrywka.

eSwH2k3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...