Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 International [EU]

Ventos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

presentation_en%2520%255bwww.imagesplitt

presentation_en%2520%255bwww.imagesplittpresentation_en%2520%255bwww.imagesplitt

presentation_en%2520%255bwww.imagesplittpresentation_en%2520%255bwww.imagesplittpresentation_en%2520%255bwww.imagesplittpresentation_en%2520%255bwww.imagesplittpresentation_en%2520%255bwww.imagesplittmetin2-pserver-newspresentation_en%2520%255bwww.imagesplitt 

Strona serwera :

https://metin2.international

Pełna prezentacja :

xyz

Serwer naprawdę bardzo dobrze się zapowiada, ludzi nie brakuje i gra się naprawdę bardzo przyjemnie. Gram w jinnio i na pewno będę kleił jakieś osoby do wspólnej gry. Zapraszam! 

g0Tef.jpg

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aktualizacja osiągnięć:

Po 4 dniach moja postać wygląda o tak 0 is:

HpEfY7FBTjC2fD_wY9nXig.jpg

Zapraszam serdecznie na wszystkim można zarobić gra się bardzo przyjemnie, na is idzie szybko zarobić,sporo ludzi,metki respią się prawie co chwila jest super :) Zapraszam Shinsoo Mesjasz

Opublikowano
Dnia 20.10.2017 o 15:42, bizo97 napisał:

Lepiej mi powiedzcie jakie wh/dmg/nok tutaj działa :>

Sprawdzałem i nie działało ;/

/

Opublikowano
Cytat

Edytowano 21 godzin temu przez Aive 
Wycinam link do konkurencyjnego forum.

Aive, ty to kurwa jesteś gość, co ja bym bez Ciebie zrobił? A no ... mógłbym przeczytać prezkę. "Konkurencja", co za pajacerka.

Konie na serwerach hard, to jest jakaś totalna abstrakcja, ułatwia się grę jak się tylko da, ale koń bojowy na start, czyli oszczędzenie graczowi najbardziej upierdliwej (nie najtrudniejszej, nie najdroższej, nie najbardziej czasochłonnej, tylko po prostu wkurzającej) rzeczy do zrobienia, to już jest jakaś ogromna ujma.

Mój mózg nie jest w stanie pojąć, jak można graczowi dawać na start EQ i IS, a cholernego konia bojowego, który jest niczym innym jak zwykłą formalnością, wyrzekać się jak diabła. 

Specjalista
Opublikowano
21 godzin temu, p4w6i napisał:

Sprawdzałem i nie działało ;/

Działa działa, słabo sprawdzałeś :) Cisnąłem sobie chwilkę ale nie chce mi się tam grać.

giphy.gif

Opublikowano
Dnia 21.10.2017 o 11:50, kiero12 napisał:

Niech opisze ktoś jak zrobić  " Bojowca ".

Wbijasz 35 lvl i masz misje u stajennego potrzebujesz x2 Medal Konny i Zinder czyli karaś/karp nie pamiętam dokładnie i to wszystko :D

Opublikowano

Zbanowali mi konto zaraz po stworzeniu :D

@GleardQuesty i itemy są po niemiecku?

@Edit pograłem troche więc wypowiem sie na temat serwera:

- Serwer to taki przyjemny medium.

- Tłumaczenie jest fatalne (Spolszczone tylko bonusy i troche menu większość i tak jest po ang i niemiecku z naciskiem na niemiecki więc zalecam grać na ang/niemieckiej wersji).

- Skille są łatwe do zdobycia.

- Niektóre nowe systemy są po niemiecku co jest denerwujące.

- Chyba brak botów

- Jakieś tickety u Uriela które wyglądają na p2w

- Zbugowany quest log

Serwer to takie 6/10

Opublikowano
3 godziny temu, bizo97 napisał:

Działa działa, słabo sprawdzałeś :) Cisnąłem sobie chwilkę ale nie chce mi się tam grać.

A to powiedz jakie :P 

/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
3 godziny temu, Bilko napisał:

184d940945963.jpg.html

polecam serwer i zapraszam do gildi Poland w jinno

Załącznik coś nie działa ? Co tam przedstawiłeś ? :P Szkoda, że koń bojowy nie jest na start ;/

/

Opublikowano
5 godzin temu, p4w6i napisał:

Załącznik coś nie działa ? Co tam przedstawiłeś ? :P Szkoda, że koń bojowy nie jest na start ;/

Koń bojowy to jest chwila moment, a po drugie są wierzchowce na 12 godzin, które na sklepach chodzą po 1kk lub dropią ze szkatułek bosów. Zapraszam do gry, bo serwer naprawdę godny polecenia. Jak coś Jinnio, nick Aizy. 

g0Tef.jpg

Opublikowano

Wbijam obczaic, mam nadzieje ze jest tu jakis sprawny dmg lub mh bo bez tego to lipa w ta gre grac :/

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano
Dnia 5.11.2017 o 10:13, Mico08 napisał:

Wbijam obczaic, mam nadzieje ze jest tu jakis sprawny dmg lub mh bo bez tego to lipa w ta gre grac :/

MH normalnie mi działa po zainjectowaniu, dmg albo nie działa albo po prostu jestem za głupi na to.

Opublikowano
6 minut temu, Solymr napisał:

MH normalnie mi działa po zainjectowaniu, dmg albo nie działa albo po prostu jestem za głupi na to.

@Solymr

A z jakiego mh korzystasz? 

g0Tef.jpg

Opublikowano
4 godziny temu, Ventos napisał:

@Solymr

A z jakiego mh korzystasz? 

Zwykły mh by kag.

Ale w sumie dużo mi to nie daje, nie bardzo mam gdzie postawić bota. Myślałem o mapkach, bo często tak robiłem na podobnych serwerach, ale niestety tutaj ubijasz jednego metka i idziesz wyżej. Auto bicie metinów w miarę działa ale jeśli postać przejdzie przez ścianę to wywala.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...