Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 International [EU]

Ventos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanko bojowiec / militar daje jakieś konkretne bonusy ? Czy miał ktoś podobny problem, na buffie nie mogę używać rad i egzo klikam na nie i nic się nie dzieje tak jak by się postać zbugowała ;x

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Łowił ktoś ryby na fishbocie? czy można normalnie go odpalić, czy mają jakieś logi albo z automatu leci ban? jak to wygląda?

Jest jakaś gildia polska w shinsoo? można prosić nick lidera w grze?

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Lipa z tym privem, chce zalogować się, to nic nie wpisuje puste jest :v 

Opublikowano
1 minutę temu, lujek1232 napisał:

Lipa z tym privem, chce zalogować się, to nic nie wpisuje puste jest :v 

Przecież wszystko działa normalnie

Opublikowano
2 minuty temu, Scooby6 napisał:

Przecież wszystko działa normalnie

No najwidoczniej mam pecha :( 

Opublikowano
23 minuty temu, lujek1232 napisał:

No najwidoczniej mam pecha :( 

Nie rozumiem nic z Twojego wcześniejszego posta, nie możesz sie zalogować, ponieważ?

Opublikowano
1 godzinę temu, Scooby6 napisał:

Nie rozumiem nic z Twojego wcześniejszego posta, nie możesz sie zalogować, ponieważ?

ehh, jak chcę wpisać login lub hasło jak pisze na klawiaturze to w kliencie nic nie dzieje się xD 

Opublikowano
6 minut temu, lujek1232 napisał:

ehh, jak chcę wpisać login lub hasło jak pisze na klawiaturze to w kliencie nic nie dzieje się xD 

To kiliknij myszką w puste pole loginu i hasła?

Opublikowano

Może mi ktoś wyjaśnić kogo jest ten serwer? Jest własnością jakiegoś typka czy firmy,skoro nazywa się international, jak długo istnieje na scenie metina? Gram na polskim mediumie,bardzo zajarany,ale w strachu,ze ludzie odejdą i nie będzie z kim grać (aktualnie z 1 k ludzi +)a ten serwer wydaje się bardzo fajny i stabilny. 

Opublikowano
14 godzin temu, Scooby6 napisał:

To kiliknij myszką w puste pole loginu i hasła?

Jakbym wcale nie grał w metka i nie wiedział że trzeba klikać xD klikam i nie ma :v 

Opublikowano
6 godzin temu, Ni0sz3K napisał:

Może mi ktoś wyjaśnić kogo jest ten serwer? Jest własnością jakiegoś typka czy firmy,skoro nazywa się international, jak długo istnieje na scenie metina? Gram na polskim mediumie,bardzo zajarany,ale w strachu,ze ludzie odejdą i nie będzie z kim grać (aktualnie z 1 k ludzi +)a ten serwer wydaje się bardzo fajny i stabilny. 

Hm hm hm nie wiem czy serwer robiła jakaś firma czy osoby prywatne ale z czystym sumieniem mogę polecić serwer jest bodajże od 14 Października na rynku a ja gram od 16 i powiem ci że tutaj nie widać spadku liczby graczy a jest odwrotnie z każdym dniem coraz więcej ludzi :)(Myślę żę będzie tak jak WOM stał kilka lat). Teraz sporo Cebulandi przybyło na serwer bo pojawiło się kilku ytberów ale jest git :D

Opublikowano
8 godzin temu, Ni0sz3K napisał:

Raczej grupka osób ten serwer prowadzi, a nie jakaś firma. 

Ważne, że dobry jest z nimi kontakt, wprowadzają jakieś patche z poprawkami, banują itp :P

Przyrost polskich graczy dość mocno zauważalny. Świnie biegają i wkurwiają.

Opublikowano

Jak by poprawili dokładnie tłumaczenie polskiego i by było 0 yang za shopa to serwer miazga <3

Widać na odpie... to tłumaczenie nie mogli jakiegoś polaka wynająć?

Opublikowano
13 godzin temu, Sztel1 napisał:

Powie mi ktoś jak fajnie zarobić na początek? Na jakąś aure g czy coś w tym stylu bo przed chwilą zacząłem tutaj gre

Bic metki 45 pod swiatynia, jest ich sporo i respia sie od razu po ubiciu. Pozniej po zrobieniu skilli/eq mozesz isc na metki 55/60/65, dropia tam rosy i odpaly boga smokow, ulepszacze itp itd.

Teraz jest event swiateczny, wiec jeszcze latwiej zarobic.

Opublikowano
Dnia 28.12.2017 o 22:15, Nathan. napisał:

Jak by poprawili dokładnie tłumaczenie polskiego i by było 0 yang za shopa to serwer miazga <3

Widać na odpie... to tłumaczenie nie mogli jakiegoś polaka wynająć?

Miałem im robić spolszczenie ale wypadł mi wyjazd służbowy, więc wzieli jakiegoś "ProKoxu2005" do tłumaczenia i takie są wyniki :D Jeszcze 9 lvl :D

1230_181626.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, Pijoczek napisał:

Serwer warty uwagi? Event świąteczny jest ?

Jest event swiateczny opisany na forum serwera

1 godzinę temu, Redemption napisał:

Idzie sprzedać postacie za realną walutę?

Na czym najlepszy zarobek?

Jak z expem, dropem?

Zabroniona sprzedaż za plny, chyba, ze zrobisz to z jakims polakiem albo cos wymyslisz

Na poczatku metki 45/55/60/65, potem na 75+ dt/azrael/smok

Exp spoko, drop tez.

Opublikowano

Pomijając fakt że jest spora ilość cheaterów i yang bug na pewien item(około 800k-1kk przy sprzedaży) to można polecić.
Zarobek na start? Idziesz do M2 dropisz Ebo kolczyki = 3/3.5 kk do przodu 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...