Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualizacja 1.1.5

Jedyne czego w niej zabrakło to dokładnego przelicznika doświadczenia z areny i doświadczenia za lochy oraz wojny gildii. Te rzeczy zostaną dodane przy jednej z kolejnych aktualizacji i są już na liście.

Plan na ten tydzień to lustro, album oraz ewentualnie portal. 

Opublikowano

Tak jak mówiłem, czas na brakujące funkcje z globalnego serwera. Zostało już niewiele do odwzorowania globala; teraz zajmuję się albumem, który zostanie dodany lada dzień.

Aktualizacja 1.1.6:

W skrócie: - Dodano lustro

Opublikowano

Kolejna aktualizacja, lekko spóźniona, jest już na serwerze. Jej zawartość to oczywiście portal oraz portal gildii.

Do ukończenia plików zostały tylko: wiedźma, toaleta oraz wieża. Razem z wgraniem wiedźmy (Myślę, że nastąpi to w przeciągu 7-10 dni), zostanie także poprawiona optymalizacja, ponieważ mam trochę zastrzeżeń co do sposobu, w jaki napisałem niektóre z funkcji. 

Informuję i przypominam, że po ukończeniu plików w 100%, uruchomimy kolejny serwer oraz zajmiemy się marketingiem. S1 traktowane jest jako dowód istnienia i rozwoju projektu, a także możecie dzięki niemu zgłaszać błędy, uwagi oraz propozycje. 

Opublikowano
Dnia 28.10.2017 o 14:42, GILUxDILU napisał:

Kolejna aktualizacja, lekko spóźniona, jest już na serwerze. Jej zawartość to oczywiście portal oraz portal gildii.

Do ukończenia plików zostały tylko: wiedźma, toaleta oraz wieża. Razem z wgraniem wiedźmy (Myślę, że nastąpi to w przeciągu 7-10 dni), zostanie także poprawiona optymalizacja, ponieważ mam trochę zastrzeżeń co do sposobu, w jaki napisałem niektóre z funkcji. 

Informuję i przypominam, że po ukończeniu plików w 100%, uruchomimy kolejny serwer oraz zajmiemy się marketingiem. S1 traktowane jest jako dowód istnienia i rozwoju projektu, a także możecie dzięki niemu zgłaszać błędy, uwagi oraz propozycje. 

Mam nadzieję że będą setki graczy na serwerze i zniszczysz "Konkurencję" :D 

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...