Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Już na stałe pożegnamy się z crackami do teamspeak3?

krzukosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
39 minut temu, badkiller685 napisał:

to się zobaczy czy ogólnie wprowadzą, i nie piszę na forum teamspeakowej o takiej rzeczy że będą takie zmiany to że masz kontakt z nimi to wywalone mam, ale i tak czy siak serwery będą lub osoby nie będą aktualizowały klienta :) oraz serwera.

Wprowadzą inaczej by o tym nie napisali. Hahaha kontakt z nimi, kolejny raz udowadniasz jaką amebą umysłową jesteś skoro dla ciebie zmiany które zostały opisane to nie działania mające zakończyć działalność serwerów z crack licencją i są one oficjalnie dostępne. Co do aktualizacji to jak już wcześniej wspomniałem wystarczy informacja na serwerach z legalną licencją.

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
1 godzinę temu, badkiller685 napisał:

to się zobaczy czy ogólnie wprowadzą, i nie piszę na forum teamspeakowej o takiej rzeczy że będą takie zmiany to że masz kontakt z nimi to wywalone mam, ale i tak czy siak serwery będą lub osoby nie będą aktualizowały klienta :) oraz serwera.

Skoro już o tym napisali to wprowadzą.. Proponuje Ci przeczytać raz jeszcze to co napisałem wyżej. Najwidoczniej nie tylko z pisaniem masz problemy ale z czytaniem również. 

Teraz grzecznie opuść ten temat bo nie jest dla takich dysmózgów. 

Pasjonat
Opublikowano
24 minuty temu, `.Łukasz. napisał:

Skoro już o tym napisali to wprowadzą.. Proponuje Ci przeczytać raz jeszcze to co napisałem wyżej. Najwidoczniej nie tylko z pisaniem masz problemy ale z czytaniem również. 

Teraz grzecznie opuść ten temat bo nie jest dla takich dysmózgów. 

ja ciebie nie wyzywam Piekarzu, ile chlebków już wypiekłeś? :) ,wracając do tematu

jak wprowadzą to wprowadzą ja zaczekam, nie wiem po co ciągnąć dyskusje.

PS: nie udław się chlebem.

Opublikowano
4 minuty temu, badkiller685 napisał:

ja ciebie nie wyzywam Piekarzu, ile chlebków już wypiekłeś? :) ,wracając do tematu

Ojej :( Ja piekarz! No jestem.. i w ciągu miesiąca zarabiam tyle co Ty w ciągu roku :D Przestań się już wypowiadać bo każdy ma z Ciebie beke typie ?

Opublikowano
11 minut temu, badkiller685 napisał:

I co masz do tego, że jest piekarzem? Dzięki niemu możesz jeść ten chleb.

Ja jestem kucharzem i masz w tym jakiś problem?

Macie kurwa ból dupy nawet o to, kto jaki ma zwód ;)

Pozdrawiam z podłogi.

lubie-to-png.png

Opublikowano

@badkiller685czytałem to co napisałeś i nie wiem co mam zrobić...  Jednak jesteś upośledzony :) + masz jakieś zaburzenia psychiczne czy coś takiego. 

Zgaduję, że żyjesz za rodziców skoro takie coś piszesz, żadna rozsądna osoba która zarabia sama na siebie nie napisze czegoś tak IDIOTYCZNEGO jak Ty... 

A bo zapomną :) jak tam w szkole specjalnej?

Opublikowano

I po co te spiny, wątpie w to że usuną cracki a nawet jednak to trzeba się do tego dostosować i albo zamknąć serwer, albo przepłacać za slotówki, albo bawić się z licencją. Jakoś z tego powodu nie płaczę bo już mam plan b i nawet plan c co do tych licencji :) 

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Pasjonat
Opublikowano
Przed chwilą, Sir ays napisał:

@badkiller685czytam to co napisałeś i nie wiem co mam zrobić...  Jednak jesteś upośledzony :) + masz jakieś zaburzenia psychiczne czy coś takiego. 

Zgaduję, że żyjesz za rodziców skoro takie coś piszesz, żadna rozsądna osoba która zarabia sama na siebie nie napisze czegoś tak IDIOTYCZNEGO jak Ty... 

A bo zapomną :) jak tam w szkole specjalnej?

jak tam na PGC się siedzi bez właściciela? a dobrze nawet zajebiście powiem ci, normalna szkoła nie wiem o co chodzi tobie w tym momencie,

to że żyjesz w świecie teamspeak'a to wiem Michale, mam inne zajęcie niż odpisywanie jakiemuś człowiekowi który ma mózg z planety innej.

Opublikowano
22 minuty temu, badkiller685 napisał:

jak tam na PGC się siedzi bez właściciela? a dobrze nawet zajebiście powiem ci, normalna szkoła nie wiem o co chodzi tobie w tym momencie,

to że żyjesz w świecie teamspeak'a to wiem Michale, mam inne zajęcie niż odpisywanie jakiemuś człowiekowi który ma mózg z planety innej.

Mózg z innej planety

co to kurwa są za bzdety

psychotropy się skończyły czy po prostu

nie stać na nie twej rodziny

weź się gościu nie ośmieszaj

bo jesteś zwykłą pizdą

to jest sprawą dla wszystkich z tego forum

oczywistą piszesz głupie posty myślisz że jesteś fajny

lepiej wracaj wieśniaku na wieś do swej ferajny

jeszcze ci mało weź spójrz do lustra

jesteś grubszy niż majka tak ta kurwa

masz niedojebanie downa i wodoglowie

# 3 w 1 każdy lekarz ci to powie

sprawdzaj czy ten twoj smieszny ecredo jeszcze stoi

czy kolejny demon ci go właśnie nie rozpierdolił

to jest walka którą ty przegrywasz w przedbiegach

bo twa szajba nie potrafi nawet 1 pancza pojechac

ile mam czekać? ile mam czekać?

#4NTY-CEBULA

#DISS

Opublikowano

Patryk Kwiadar zawsze był pie*dolnięty na głowę i tak ciągle będzie. Crack licencji nie będzie? Kwestia MAX tygodnia i znów będą działać.

Mówili o Discordzie tak jak o Curse :] I co? Gówno, upadło tak szybko jak zostało wybite przez streamerów/ytberów. Tak samo będzie z Discordem.

Opublikowano
3 godziny temu, kamil1232995 napisał:

Nie będzie już cracków, więc po co drążyć temat.

Do zamknięcia.

I to jest wypowiedź godna przedszkola. Temat do zamknięcia? Ale sam się 10 razy pod nim wypowiadasz.

Temat jest po to aby każdy mógł się wypowiedzieć. Tylko nie rozumiem po co zaczynacie gówno burze. 

Na pewno znikną serwery z crack licencjami, przynajmniej na jakiś czas. 

Ludzie zdążą już przejść na legalne serwery.

Pasjonat
Opublikowano
9 godzin temu, Defiblyrator napisał:

Patryk Kwiadar zawsze był pie*dolnięty na głowę i tak ciągle będzie. Crack licencji nie będzie? Kwestia MAX tygodnia i znów będą działać.

Mówili o Discordzie tak jak o Curse :] I co? Gówno, upadło tak szybko jak zostało wybite przez streamerów/ytberów. Tak samo będzie z Discordem.

Dobrze że ty jesteś taki inteligentny. :)

10 godzin temu, #Gremsonkowy# napisał:

Mózg z innej planety

co to kurwa są za bzdety

psychotropy się skończyły czy po prostu

nie stać na nie twej rodziny

weź się gościu nie ośmieszaj

bo jesteś zwykłą pizdą

to jest sprawą dla wszystkich z tego forum

oczywistą piszesz głupie posty myślisz że jesteś fajny

lepiej wracaj wieśniaku na wieś do swej ferajny

jeszcze ci mało weź spójrz do lustra

jesteś grubszy niż majka tak ta kurwa

masz niedojebanie downa i wodoglowie

# 3 w 1 każdy lekarz ci to powie

sprawdzaj czy ten twoj smieszny ecredo jeszcze stoi

czy kolejny demon ci go właśnie nie rozpierdolił

to jest walka którą ty przegrywasz w przedbiegach

bo twa szajba nie potrafi nawet 1 pancza pojechac

ile mam czekać? ile mam czekać?

#4NTY-CEBULA

#DISS

Wiem że szukasz zaczepki, czas żebyś wyszedł z domu i odpoczął od komputera, bo zaczynasz już wyzywać.

Jak tam twoje turki?,  Napisali ci metodę już?. :D

Opublikowano

Panowie po co kłótnia w tym temacie ?
jeżeli chcecie się wyzywać to na pw albo na ts pogadajcie sb

a co do tematu to moje zdanie jest takie że po wydaniu nowego ts3 to cracki padną ale znając fora i inne sprawy to zakładam że miesiąc, 2 miesiące i wrócą cracki

~ Pozdrawiam

Opublikowano
1 godzinę temu, Emos76 napisał:

Panowie po co kłótnia w tym temacie ?
jeżeli chcecie się wyzywać to na pw albo na ts pogadajcie sb

a co do tematu to moje zdanie jest takie że po wydaniu nowego ts3 to cracki padną ale znając fora i inne sprawy to zakładam że miesiąc, 2 miesiące i wrócą cracki

~ Pozdrawiam

Wrócić może wrócą ale co im to da? Skoro upadną a legalne serwery zostaną rozreklamowane? Już o tym pisałem

5 godzin temu, Makumba111 napisał:

I tak cracki wrócą i tak myślicie że ktoś nie znajdzie sposobu ? Dla mnie to jest śmieszne xD

Hmm jeżeli client będzie sprawdzał certyfikat serwera a później serwer klienta, to jak chcesz zrobić cracka?

Dodatkowo pliki licencyjne będą posiadały dodatkowe parametry. To nie będzie już protokół http, że możesz sobie wyświetlić dane.

Jeżeli będą cracki to około 1% na całym rynku ts. Klienci musieli by mieć starą wersję klienta i servera.

Opublikowano
9 godzin temu, badkiller685 napisał:

Dobrze że ty jesteś taki inteligentny. :)

Wiem że szukasz zaczepki, czas żebyś wyszedł z domu i odpoczął od komputera, bo zaczynasz już wyzywać.

Jak tam twoje turki?,  Napisali ci metodę już?. :D

Idź się zabij mały pierdolnięty psychopato. :1315_thumbsdown_tone1:

Opublikowano
1 godzinę temu, vest. napisał:

Ty jak on się serio zabije to nie będzie z kogo beki tyrać. Albo jakiś Casting na nowego forumkowego debila trzeba będzie ogarnąć.

Pasjonat
Opublikowano
1 godzinę temu, vest. napisał:

gdzie masz rangę na pgc? hahaha, nie oszukujmy się ale jesteś taki sprzedajny raz 4esport, a teraz co? gówno. taka prawda jest

25 minut temu, #Gremsonkowy# napisał:

Ty jak on się serio zabije to nie będzie z kogo beki tyrać. Albo jakiś Casting na nowego forumkowego debila trzeba będzie ogarnąć.

a ty już się nie wypowiadaj i wracaj do tych turków gimbusiarskich, ostatni post w temacie bo nie mam zamiaru się kłócić z idiotą.

Opublikowano

Nie macie własnego życia że się spinacie do siebie przez internet? :v

To co się zaczyna dziać na mpc się robi jak kabaret, jeden przez drugiego. A w realnym życiu do siebie by słowa nie powiedzieli.

Polecam sprzedać komputerki i zająć się czymś pożytecznym bo się nudni robicie i zaśmiecacie tylko forum :v

Miłej nocy, nie pozdrawiam. Heyka!

Opublikowano

14 godzin temu, krzukosz napisał:

Wrócić może wrócą ale co im to da? Skoro upadną a legalne serwery zostaną rozreklamowane? Już o tym pisałem

Hmm jeżeli client będzie sprawdzał certyfikat serwera a później serwer klienta, to jak chcesz zrobić cracka?

Dodatkowo pliki licencyjne będą posiadały dodatkowe parametry. To nie będzie już protokół http, że możesz sobie wyświetlić dane.

Jeżeli będą cracki to około 1% na całym rynku ts. Klienci musieli by mieć starą wersję klienta i servera.

ogółem jak cracki powrócą to pewnie każdy będzie po serwerach teamspeak innych chodzić i reklamować i atakować inne serwery żeby udowadniać że są lepsi i ten efekt będzie się zapętlał według mnie.

Opublikowano
1 godzinę temu, Emos76 napisał:

ogółem jak cracki powrócą to pewnie każdy będzie po serwerach teamspeak innych chodzić i reklamować i atakować inne serwery żeby udowadniać że są lepsi i ten efekt będzie się zapętlał według mnie.

Dlatego trzeba się zaopatrzyć w dobry hosting typu voiceVps. Aby nie dopuścić do sytacji pokazania, że twój server jest niestabilny.

Opublikowano
11 godzin temu, krzukosz napisał:

Dlatego trzeba się zaopatrzyć w dobry hosting typu voiceVps. Aby nie dopuścić do sytacji pokazania, że twój server jest niestabilny.

Dokładnie chociaż teraz jest momentami ciężko z ochroną bo nie ważne jaki ma się dobry hosting zawsze znajdzie się 1-2 osoby które wywalą bez problemu serwer.

Opublikowano
4 godziny temu, Emos76 napisał:

Dokładnie chociaż teraz jest momentami ciężko z ochroną bo nie ważne jaki ma się dobry hosting zawsze znajdzie się 1-2 osoby które wywalą bez problemu serwer.

16 godzin temu, krzukosz napisał:

I to jest właśnie typowa Polska cebula..

"Nie potrafię zrobić dobrego serwera... a ch*** pójdę na innego... wypierd** im serwer i zrobię mass bana"

lubie-to-png.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...